Hae sivustolta

Naapurivaaran lomakeskus

Nauti tähtitaivaan alla talvella tai kesällä vaaroja ja vesistöä ihaillen.

Paritalot ja hirsimökit tarjoavat 50 ympärivuotista majoituspaikkaa.

Näytä kaikki kuvat

Naapurivaaran Lomakeskus on monipuolinen majoituskohde Vuokatissa Mujehoulun rannassa. Vuonna 2001 valmistuneessa päärakennuksessa sijaitsevat vastaanottotilat ja sali. Sali soveltuu ruokailu-, juhla- ja kokoustiloiksi. Hyödynnä myös pitopalvelu, jonka ainekset makuelämyksiin tulevat Loma Rinteelän herkuista.

Paritalot ja hirsimökit tarjoavat 65 ympärivuotista majoituspaikkaa.

Hiekkarannan tuntumassa on kaksi upeaa tilaussaunaa, kabinetti ja patiolla kuumalähdeporeamme. Nauti tähtitaivaan alla talvella tai kesällä vaaroja ja vesistöä ihaillen.

Tilaussaunat ulkoporealtaalla varattavissa ympärivuoden. Kyselyt ositteeseen

Naapurivaaran Lomakeskuksen leirintäalue

Caravan alue on avoinna noin kesäkuusta-elokuun loppuun. Leirintäalueella on 50 caravanpaikkaa, joista 40 on sähköpaikkoja, sekä tarjolla on myös telttapaikkoja.

Leirintäalueella on asiakkaiden käytössä huoltorakennus, jossa on asiakkaille ilmaiset wc:t ja erilliset suihkutilat miehille ja naisille. Rakennuksen yhteydessä on kesäkeittiö.

Rannassa on veneenlaskupaikka, iso laituri ja hiekkaranta uimiseen. Rannan läheisyydessä on myös grillikatos.

Alue sijaitsee 6 kilometrin päässä monipuolisesta Vuokatista, jossa ympärivuotinen hiihtoputki, laskettelurinteet ja ulkoilureitistöt. 4 kilometrin päässä on Katinkullan kylpylä sekä elintarvikekauppoja. Lomakeskus on kauniin Mujehoulun rannalla Vuokatissa.

Katso hintatiedot kotisivuilta www.tahtesi.fi tai kysy tarjousta puhelimitse tai sähköpostitse.

Naapurivaaran lomakeskus

Pohjavaarantie 66, 88610 Vuokatti

+358 40 504 7694

tahtesi.fi