Hae sivustolta

Lomakoti Kuusela

Isommalla ryhmällä liikenteessä? Tässä teille oiva majoitusvaihtoehto!

Kolme uudehkoa, tilavaa Nuottiniemen lomataloa, jotka sijaitsevat Haapalanlahdella, kivenheiton päässä Vuokatin monipuolisista harrastepaikoista. Lomatalot ovat keskellä perinteistä maalaismaisemaa, järven tuntumassa, peltoaukean laidalla.

Näytä kaikki kuvat

Isommalla ryhmällä liikenteessä? Tässä teille oiva majoitusvaihtoehto! Kolme uudehkoa, tilavaa Nuottiniemen lomataloa, jotka sijaitsevat Haapalanlahdella, kivenheiton päässä Vuokatin monipuolisista harrastepaikoista.

Lomatalot ovat keskellä perinteistä maalaismaisemaa, järven tuntumassa, peltoaukean laidalla. Lomakohteiden kokonaisuuteen kuuluu kolme, erittäin tilavaa (188 m2) taloa, joissa on tasokas varustelu kodinkoneita ja viihde-elektroniikkaa myöten. Vuodepaikkoja on 12 taloa kohti.

Tämä majoituskohde on siis ideaali esimerkiksi kahdelle tai kolmelle perheelle, urheilujoukkueelle tai vaikkapa isommalle juhlaseurueelle!

Ryhmien viihtyvyyttä silmälläpitäen joka talossa on esimerkiksi erillinen sisäänkäynti kodinhoitohuoneeseen, jossa kaksi kuivauskaappia sekä reilusti naulakkotilaa kosteille ulkoiluvaatteille. 25 hengen astiastot mahdollistavat juhlien järjestäminen suurellekin porukalle vaivattomasti.

Jokaisessa talossa on kuusi erillistä makuuhuonetta. Yläkerran aulaan saa tarvittaessa lisävuoteita. Alakerrassa on yhtenäinen 56 m2:n oleskelu- ja ruokailutila, joten lääniä loman viettoon riittää.

Välimatkoja meiltä muualle

  • Urheiluopistolle 2 km
  • Vuokatinrinteille 4,5 km
  • Katinkultaan 6,5 km
  • Sotkamon kirkonkylälle 4 km

Joni Häkkilä, JHT-Kalajoki ry:n D-01 juniorit:
Juniorijoukkue viihtyi Kuuselassa

Etsimme juniorijoukkueelle sopivaa majoitusta eli riittävän suurta huoneistoa, johon kaikki n. 15 pelaajaa, valmentajat ja huoltajat mahtuisivat. Lisäksi ne vanhemmat, joita tarvitaan kuljettamaan porukoita pitäisi saada majoitettua. Kuuselan mökkien koko, sijainti ja hinta olivat meille sopivia. Ryhmät saavat olla keskenään eikä tarvitse olla aina ‘äidiltä’ kysymässä. Muita palveluitakin on saatavissa, jos tulisi tarvetta.

Lomakoti Kuusela

Nuottiniementie 3, 88600 Sotkamo, Finland

+358 40 742 0531

lomakotikuusela.fi