Hae sivustolta

Loma Luonnonlapsi

Viihtyisää, yhteisöllistä aamiaismajoitusta

Iso-Sapsojärven rannalla vain 5 km päässä Vuokatin aktiviteeteista

Näytä kaikki kuvat

Loma Luonnonlapsi tarjoaa viihtyisää, yhteisöllistä aamiaismajoitusta luonnon keskellä Iso-Sapsojärven rannalla vain 5 km päässä Vuokatin aktiviteeteista. Talossa on 11 huonetta, joissa 23 vuodepaikkaa sekä kesäisin pieni kahden hengen aitta.

Rannalla on kaksi pientä (2hlön) mökkiä, joissa on wc ja suihku sekä pienimuotoinen keittiövarustelu mm. minijääkaappi. Ranta-alueella oleva kota on majoittujien vapaasti käytettävissä.  Keittiö- ja oleskelutilat, kodinhoitohuone, sauna ja neljä suihku- ja wc-tilaa ovat asukkaiden yhteisessä käytössä. Hemmotteluun voi varata lisämaksusta rantasaunan ulkoporeammeineen. Majoitustiloja vuokrataan myös kokonaisuutena erilaisille ryhmille tai perheille.

Majoituspaikalla on oma lapsiystävällinen uimaranta ja lisäksi on Sup-lautoja ja kanootti vuokrattavissa. Rauhallinen ympäristö ja luonto houkuttaa kävelyille ja pyöräretkille. Kauttamme järjestyy myös Fatbike-pyöriä. Talvella pyrimme olosuhteiden mukaan tekemään yhteysladun jäälle Sotkamon latuverkkoon. Majoittujat voivat lähteä omilla moottorikelkoillaan rannastamme jääreitille.

Majoitusrakennuksen viereisessä rakennuksessa toimii Ravintola Kipinä, jossa tarjotaan tilattu aamiainen.  Ruokalistalla pizzat ja Hot Wingsit, joita saa myös kotipakettiin. Anniskeluoikeudet. Ravintolassa on 50 asiakaspaikkaa eli siellä voidaan pitää juhlia ja muita tilaisuuksia esim. kokouksia. Kesäisin laituriimme voi saapua veneellä ja nauttia ravintolan aurinkoisella terassilla vaikka pizzaa ja ihailla maisemia, jotka avautuvat vastarannalle Hiukkaan. Seuraa www. lomaluonnonlapsi.fi tai Facebookissa @kipinaravintola tai tiedustele soittamalla p.0503610558.

Loma Luonnonlapsi

Kipinäntie 10, 88600 Sotkamo

+358503610558

lomaluonnonlapsi.fi