Hae sivustolta

Kartanohotelli Karolineburg

Kartanoelämää Suomen pohjoisimmassa kartanossa

Tule nauttimaan historian havinasta ja ainutlaatuisesta miljööstä yli 180-vuotiaaseen kartanohotelliimme, vain kivenheiton päähän Kajaanin keskustasta

Näytä kaikki kuvat

Tule nauttimaan historian havinasta ja ainutlaatuisesta miljööstä yli 180-vuotiaaseen kartanohotelliimme, vain kivenheiton päähän Kajaanin keskustasta.

Yövy kauniissa Kartanohuoneessa tai saunallisessa Kartanosviitissä ja nauti seuraavana aamuna kartanoaamiaista eleganteissa pääsaleissamme tai kesällä terassilla ranskalaisessa kartanopuutarhassamme. Hotellistamme löytyy 20 huonetta: 9 Kartanohuonetta & 11 Valkoisen Talon huonetta tarjoten yhteensä 44 petipaikkaa.

Nauti illallista paikallisia makuja tarjoavassa Peerâ Hotel Kajanuksen ravintolassa ja varaa vaikka kesäinen höyrylaivaristeily Suomen pohjoisimmalla sisävesihöyrylaivalla Koudalla, tai yllätä partnerisi Kalevalaisella hemmotteluhoidolla! Lisätietoja löydätte nettisivuiltamme.

Meiltä voit myös vuokrata päätalomme kauniit tilausravintolatilat vaikka unohtumattomia kesähäitä tai arvokasta yritysjuhlaa varten jopa 90 hengelle. Tee tarjouspyyntö nettisivuillamme.

Hotellimme on auki ympäri vuoden.

Lämpimästi tervetuloa!

Kartanohotelli Karolineburg

Karoliinantie 8, 87200 Kajaani

+358 (0)10 230 5900

karolineburg.fi