Hotel Kajanus

Hotelli-, ravintola- ja kokouspalveluita kylpylän kera Kajaanin jokivarressa

Vuodesta 1986 lähtien toiminut Hotel Kajanus on osa suomalaista Peerâ Hotels & Cottages -perheyritystä. Hotelli sijaitsee 300m Kajaanin keskustasta kauniin Kajaaninjoen varrella.

Näytä kaikki kuvat

Majoitus

Hotelli Kajanuksessa vietät mukavan loman Kajjjaanissa. Nauti luonnosta, jokimaisemista ja Kajaanin kulttuuritarjonnasta. Hotellissamme on 181 huonetta, joista kolmasosa on perhehuoneita ja yli 40 saunallista huonetta.

Meillä on mukava majoittua koko perheellä ja lemmikitkin majoittuvat ilman lisämaksua. Perhehuoneissa on tilaa isommallekin joukolle ja viereiseen vesiliikuntakeskukseen pääsee helposti käytävää pitkin suoraan hotellista.

Hotel Kajanus on myös tuttu hotelli monelle työmatkailijalle. Meille on helppo tulla ja autosi pysäköit maksutta. Vierailullasi voit vaikka käydä urheilemassa kuntosalilla tai ladata akkujasi ulkoillen lähireiteillä sekä hotellin yhteydessä olevassa Vesilikuntakeskus Kaukavedessä!

Kaukametsän kongressi- ja tapahtumakeskus sijaitsee yhdystunnelin päässä hotellilta, missä voi nauttia kulttuuri- ja ajoittain Suomen tähtiartistien esityksistä.

Järjestämme lisäksi tilauksesta isompia tapahtumia, juhlia ja kokouksia sekä yksityis-, että yritysseurueille. Kokoustiloja tarjoamme myös moneen lähtöön aina kahdesta henkilöstä yli 500 henkilön tilaisuuksiin.

Ho­tel­lim­me on au­ki ym­pä­ri vuo­den.

VARAA MAJOITUS TÄSTÄ!

Aamiainen & Ravintola

Peerâ-aamupalamme tarjoaa virkistäviä ja erilaisia makuja pienillä kainuulaisilla twisteillä. Muut kuin majoittujat 17€/hlö, varaa paikkasi edellisenä päivänä, mikäli teitä on yli 6 henkilöä! 

Kitchen & Bar Kajanuksessa voit nauttia rehdeistä mauista ja mm. itsetehdyistä burgeripiheveistä paikallisen Pekka Heikkisen perunabriossi-sämpylöillä.

LUE MENU TÄSTÄ!

Kokoustilat

Hotel Kajanuksessa 5 kokoustilaa tarjoavat tilat jopa 150 hengen kokoukselle ja ravintolassamme järjestät sujuvasti ruokailut 300 kokousvieraalle. Hotellin vieressä sijaitsevan Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskuksen tiloissa. Lue alta lisää kokoustiloista.

Kaikissa tiloissa on avoin langaton verkkoyhteys, täysi kokousvarustus sekä ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa sinua kaikissa tilaisuutesi järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä.

Linna
Monipuolinen tila, joka muuntuu 150 hengen kokoustilasta messu- ja tapahtumatilaksi tai juhlatilaksi. 

Tykky
Monipuolinen tila, tilaan mahtuu teatterimuodossa 60 henkilöä, luokkamuoto 40 henkilöä, U-muoto 26 henkilöä.

Terva
Teatterimuodossa 40 henkilölle, luokkamuoto 30 henkilöä, U-muoto 20 henkilöä.

Ärjä
Teatterimuodossa 30 henkilölle, luokkamuoto 22 henkilöä, U-muoto 18 henkilöä.

Kanava
Konferenssitila 12 hengelle.

 

Kokoustarjoilut
Peerân suolainen 16 € (sis. kahvi/tee, suolainen kahvileipä, smoothie ja hedelmiä)
Peerân makea 14 € (sis. kahvi/tee, makea kahvileipä, smoothie ja hedelmiä)
Peerân kokouslounas 19 € (sis. Runsas salaattipöytä, kaksi pääruokavaihtoehtoa, jälkiruoka sekä kahvi/tee)
Peerân aamupala 17 €
Kokouskahvi/tee 5 €

 

Varaa meiltä kokoustilat:
Ota yhteyttä meidän myyntiin, laitetaan ne kokoukset kuntoon!

+358102305999 (arkisin ma-pe klo 8-16)