Hae sivustolta

Hotel Kajanus

Hotelli-, ravintola- ja kokouspalveluita kylpylän kera Kajaanin jokivarressa

Vuodesta 1986 lähtien toiminut Hotel Kajanus on osa suomalaista Peerâ Hotels & Cottages -perheyritystä. Hotelli sijaitsee 300m Kajaanin keskustasta kauniin Kajaaninjoen varrella.

Näytä kaikki kuvat

Hotelli Kajanuksessa vietät mukavan loman Kajjjaanissa. Nauti luonnosta, jokimaisemista ja Kajaanin kulttuuritarjonnasta. Hotellissamme on 181 huonetta, joista kolmasosa on perhehuoneita ja yli 40 saunallista huonetta.

Peerâ-aamupalamme tarjoaa virkistäviä ja erilaisia makuja pienillä kainuulaisilla twisteillä. Kitchen & Bar Kajanuksessa voit nauttia rehdeistä mauista ja mm. itsetehdyistä burgeripiheveistä paikallisen Pekka Heikkisen perunabriossi-sämpylöillä.

Meillä on mukava majoittua koko perheellä ja lemmikitkin majoittuvat ilman lisämaksua. Perhehuoneissa on tilaa isommallekin joukolle ja viereiseen vesiliikuntakeskukseen pääsee helposti käytävää pitkin suoraan hotellista.

Hotel Kajanus on myös tuttu hotelli monelle työmatkailijalle. Meille on helppo tulla ja autosi pysäköit maksutta. Vierailullasi voit vaikka käydä urheilemassa kuntosalilla tai ladata akkujasi ulkoillen lähireiteillä.

Kaukametsän kongressi- ja tapahtumakeskus sijaitsee yhdystunnelin päässä hotellilta, missä voi nauttia kulttuuri- ja ajoittain Suomen tähtiartistien esityksistä.

Järjestämme lisäksi tilauksesta isompia tapahtumia, juhlia ja kokouksia sekä yksityis-, että yritysseurueille. Kokoustiloja tarjoamme myös moneen lähtöön aina kahdesta henkilöstä yli 500 henkilön tilaisuuksiin.

Ho­tel­lim­me on au­ki ym­pä­ri vuo­den.

Läm­pi­mäs­ti ter­ve­tu­loa!

Hotel Kajanus

Koskikatu 3, Kajaani

+358102305400

hotelkajanus.fi