Missä hiisi asui ja miksi hän päätti paiskoa kiviä pitkin Sotkamoa? Entä miten sissit liittyvät Vuokattiin? Kokeile Vuokatin uutta mobiilipeliä ja kartuta samalla Vuokatti-tietämystäsi!

Uuden Vuokatti-mobiilipelin avulla tutustut Vuokattiin ja alueen nähtävyyksiin vaivattomasti. Hauska ja interaktiivinen peli kartuttaa Vuokatti-tietämystäsi paikallisten videoiden, kuvien ja tarinoiden siivittämänä. Pääset myös testaamaan paikallistietoasi Vuokatti-kysymysten avulla.

Pelissä voit suunnitella retkeä läpi Vuokatin, oppia uutta alueesta sekä käydä kurkistamassa kontioiden videotervehdyksen Karhunpesästä.

 

Patikoi Vuokatissa tai tee mielikuvitusmatka

Peliä voi hyödyntää niin paikan päällä Vuokatissa kuin kotisohvalla simuloiden. Pelistä löytyy valmis noin 7 kilometrin reitti, johon on koottu kivaa tekemistä ja näkemistä. Jos haluat kokea jotain uutta, pelaaja voi koota myös itse kiinnostavista kohteista tutustumisreitin.

Maksuton peli toimii iOS- ja Android-puhelimissa. Pääset seikkailuun mukaan lataamalla Vuokatti-pelin puhelimen sovelluskaupasta. Kielivaihtoehtoina suomi, englanti, kiina ja venäjä.

Lataa peli ja sukella seikkailuun:

Get it on Google Play

Lataa App Storesta