Maastopyöräily ja fatbike

Vuokatti Ski Service vuokraa maastopyöriä ympäri vuoden! Valikoimassamme on Cube, Orbea, Tunturi ja Felt-merkkien fatbiket ja maastopyörät. Niin aloittelijoille kuin haastavaampaankin ajoon tottuneille sopivat fatbiket ovat kuin tehty Vuokatin maastoihin. Vuokrattavissa on myös suositut sähköfatbiket, jotka mahdollistavat pidemmätkin maastoajot mäkisissä maisemissa!

Vuokatti Ski Servicen kautta voit hankkia laadukkaan pyörän myös omaksi. Myymme kaikentyylisiä pyöriä niin työmatka- kuin harrasteajoon! Voimme tilata juuri sinulle sopivan pyörän ja myös koota sen ajovalmiiksi.

Vuokraushinnastot

Maastopyörät

1 – 3 tuntia  25 €

1 päivä       30 €

1 vrk           35 €

Viikko         70 €

Fatbike

1 – 3 tuntia  35 €

1 päivä       40 €

24h             45 €

Viikko         120 €

Sähköavusteinen Fatbike

1-3 tuntia   45€

1 päivä      60€

24h          80€

Viikko        250€

Tavallisen fatbiken lisävuorokausi 20€

Sähköfatbiken lisävuorokausi 30€.


KYSY LISÄÄ VUOKATTI SKI SERVICELTÄ
Puh. 050 542 7268
skiservice@vuokattisport.fi

Ski Service kotisivut »

 

Huomioithan pyöräillessäsi, että vaikka vaarassa kulkevat latupohjat ovat kesäisin suurelta osin pyöräilijöiden käytössä, myös muutamia poikkeuksia löytyy. Esimerkiksi talvisin Vaarankylän hiihtolatu (26 km) kulkee Vaarankylän kohdalla osittain viljelyksessä olevien peltojen yli. Kesäaikaan pelloilla ei voi kuitenkaan liikkua vapaasti, vaan on liikuttava Vesikkotietä pitkin. Vaarankylän latupohjalle on viety puomit ja opasteet ohjaamaan liikkuminen pois kielletyltä alueelta.