Hiihtokoulu 4-10 -vuotiaille

Wernerin vauhdikas hiihtokoulu

Sen sijaan, että kokeilisitte ensin itse, tuo lapsesi Wernerin hiihtokouluun, sillä Werneri vie lapset rinteeseen ilman itkua ja kiukkua! Werneri -kursseilla lapset oppivat itsenäisiksi ja monipuolisiksi laskettelijoiksi. Leikin ja pelien kautta opetus on mielekästä ja motivoivaa, samalla opetellaan myös tärkeitä asioita rinneturvallisuudesta.

Taitotasot:

Taitotasot on merkattu väreillä ja ne ovat yhtenäiset rinneluokituksen kanssa (vihreä, sininen, punainen ja musta). Värien avulla on helppo mieltää, millaisissa rinteissä omalla taitotasollaan pystyy laskemaan turvallisesti.

VIHREÄ – ENSIKERTALAINEN Sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista tai kenties olet kokeillut lajia kerran tai pari.

SININEN – ALOITTELIJA Osaat jo laskea loivia (sinisiä) rinteitä. Sinulla on myös kokemusta hissin käytöstä.

PUNAINEN – KESKITASO Lasket hallitusti keskivaikeita (punaisia) rinteitä.

MUSTA – KOKENUTLasket sujuvasti koko rinnealueella.

Katso avoinna olevat rinteet ja hissit

Moi!

Olen hassun hauska Werneri-pupu, joka opettaa sinut laskemaan. Leikitään ja pelaillaan yhdessä. Kursseilla nähdään!

SUKSET

 LumiWerneri 1
(vihreä)

LumiWerneri 1 on kahden päivän alkeiskurssi laskettelua aloittelevalle, aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla opitaan rinteessä liikkumisen aakkosia: tutustutaan välineisiin, opetellaan pysähtymään ja hallitsemaan vauhtia sekä harjoitellaan kääntymistä auraamalla leikkien ja pelien kautta. Kurssi keskittyy Hupikukkulan alueelle, taitojen salliessa etenemme Tenavarinteen puolelle. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

LumiWerneri 2
(sininen)

Lumiwerneri 2 on kahden päivän kurssi jo alkeet omaaville. Kurssilla vahvistetaan opittuja taitoja, kuten jarruttamista, kääntämistä auraamalla sekä vauhdin hallintaa helpoissa rinteissä: Tenavarinteen valloituksen jälkeen siirrytään kohti sinisiä rinteitä ja opetellaan tuoli-/ankkurihissin käyttö. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

VauhtiWerneri 1
(punainen)

VauhtiWerneri valmentaa vauhdikkaampaan laskemiseen ja kurssilla harjoitellaan taitoja haastavammissa rinteissä turvallisuutta unohtamatta. Kurssille osallistuvan tulee osata jo kääntyä, jarruttaa ja pysähtyä auraamalla sinisissä rinteissä sekä hallita hisseistä vähintään matto- ja sompahissi. Kurssilla vahvistetaan aikaisempia taitoja ja harjoitellaan aurasta pois siirtymistä helpoissa olosuhteissa. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

VauhtiWerneri 2
(musta)

Lapsille, joiden lasku on jo sujuvaa sekä vauhdikasta ja joille erilaiset hissityypit ovat myös tuttuja. Kurssilla vahvistetaan omia taitoja ja harjoitellaan erilaisissa rinneolosuhteissa. Lisäksi tutustutaan erilaisiin rinnealueelta löytyviin ympäristöihin, mahdollisesti pienet hypyt tai kummut tuovat sopivaa lisähaastetta laskuun. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

LUMILAUTA

LumilautaWerneri 1
(vihreä)

LumilautaWerneri 1 on kahden päivän alkeiskurssi lautailua aloittelevalle, aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla tutustutaan välineisiin ja harjoitellaan lumilautailun perustaitoja; liukumista, kääntymistä, jarruttamista ja pysähtymistä loivissa rinteissä sekä hissin käyttöä. Kurssi keskittyy Hupikukkulan alueelle. Kurssi on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille.

LumilautaWerneri 2
(sininen)

LumilautaWerneri 2 on kahden päivän kurssi lautailun alkeet omaaville. Kurssilla vahvistetaan jo opittuja taitoja, siirrytään pikkuhiljaa isompiin helppoihin rinteisiin ja harjoitellaan ankkuri- ja tuolihissien käyttöä. Kurssi on tarkoitettu yli 7-vuotiaille.

Hinta:

Werneri -kurssit   2 * 100 min
    115 €/hlö * (Välinevuokra sisältyy hintaan kahdeksi päiväksi ja hissinousut opetuksen ajaksi. Opetuksen jälkeen hissilippu -50 % (tarjous ei koske Tenavalippua). Ilmoittaudu

Vuokatin Hiihtokoulu
Veikontie 3
88610 Vuokatti
hiihtokoulu@vuokatinrinteet.fi
+358 44 414 8880