Hiihtokoulu 4-10 -vuotiaille

Wernerin vauhdikas hiihtokoulu

Sen sijaan, että kokeilisitte ensin itse, tuo lapsesi Wernerin hiihtokouluun, sillä Werneri vie lapset rinteeseen hymyssä suin! Werneri -kursseilla lapset oppivat itsenäisiksi ja monipuolisiksi laskettelijoiksi. Leikin ja pelien kautta opetus on mielekästä ja motivoivaa, samalla opetellaan myös tärkeitä asioita rinneturvallisuudesta.

Taitotasot:

Taitotasot on merkattu väreillä ja ne ovat yhtenäiset rinneluokituksen kanssa (vihreä, sininen, punainen ja musta). Värien avulla on helppo mieltää, millaisissa rinteissä omalla taitotasollaan pystyy laskemaan turvallisesti.

VIHREÄ – ENSIKERTALAINEN Sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista tai kenties olet kokeillut lajia kerran tai pari.

SININEN – ALOITTELIJA Osaat jo laskea loivia (sinisiä) rinteitä. Sinulla on myös kokemusta hissin käytöstä.

PUNAINEN – KESKITASO Lasket hallitusti keskivaikeita (punaisia) rinteitä.

MUSTA – KOKENUTLasket sujuvasti koko rinnealueella.

Katso avoinna olevat rinteet ja hissit

Moi!

Olen hassun hauska Werneri-pupu, joka opettaa sinut laskemaan. Leikitään ja pelaillaan yhdessä. Kursseilla nähdään!

SUKSET

 LumiWerneri 1
(vihreä)

LumiWerneri 1 on kahden päivän alkeiskurssi laskettelua aloittelevalle, aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla opitaan rinteessä liikkumisen aakkosia: tutustutaan välineisiin, opetellaan pysähtymään ja hallitsemaan vauhtia sekä harjoitellaan kääntymistä auraamalla leikkien ja pelien kautta. Kurssi keskittyy Hupikukkulan alueelle, taitojen salliessa etenemme Maxin Lumimaailman puolelle. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

LumiWerneri 2
(sininen)

Lumiwerneri 2 on kahden päivän kurssi jo alkeet omaaville. Kurssilla vahvistetaan opittuja taitoja, kuten jarruttamista, kääntämistä auraamalla sekä vauhdin hallintaa helpoissa rinteissä: Maxin Lumimaailman valloituksen jälkeen siirrytään kohti sinisiä rinteitä ja opetellaan tuoli-/ankkurihissin käyttö. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

VauhtiWerneri 1
(punainen)

VauhtiWerneri valmentaa vauhdikkaampaan laskemiseen ja kurssilla harjoitellaan taitoja haastavammissa rinteissä turvallisuutta unohtamatta. Kurssille osallistuvan tulee osata jo kääntyä, jarruttaa ja pysähtyä auraamalla sinisissä rinteissä sekä hallita hisseistä vähintään matto- ja sompahissi. Kurssilla vahvistetaan aikaisempia taitoja ja harjoitellaan aurasta pois siirtymistä helpoissa olosuhteissa. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-12 -vuotiaille.

LUMILAUTA

LumilautaWerneri 1
(vihreä)

LumilautaWerneri 1 on kahden päivän alkeiskurssi lautailua aloittelevalle, aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla tutustutaan välineisiin ja harjoitellaan lumilautailun perustaitoja; liukumista, kääntymistä, jarruttamista ja pysähtymistä loivissa rinteissä sekä hissin käyttöä. Kurssi keskittyy Hupikukkulan ja Maxin Lumimaailman alueelle. Kurssi on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille.

Kurssien opetuskieli on suomi.

Hinta:

Werneri -kurssit   2 * 100 min
    115 €/hlö * (Välinevuokra sisältyy hintaan kahdeksi päiväksi ja hissinousut opetuksen ajaksi. Opetuksen jälkeen hissilippu -50 % (tarjous ei koske Maxin Lumimaailma -lippua). Ilmoittaudu

Vuokatin Hiihtokoulu
Veikontie 3
88610 Vuokatti
hiihtokoulu@vuokatinrinteet.fi
+358 44 414 8880