Hiihtokoulu 4-10 -vuotiaille

 

Wernerin vauhdikas hiihtokoulu

Sen sijaan, että kokeilisitte ensin itse, tuo lapsesi Wernerin hiihtokouluun, sillä Werneri vie lapset rinteeseen ilman itkua ja kiukkua!Werneri -kursseilla lapset oppivat itsenäisiksi ja monipuolisiksi laskettelijoiksi. Leikin ja pelien kautta opetus on mielekästä ja motivoivaa, samalla opetellaan myös tärkeitä asioita rinneturvallisuudesta.Wernerin vauhdikas hiihtokoulu on kansallinen lasten hiihtokouluohjelma, joka pyörii Suomen Hiihtokeskusyhdistykseen kuuluvissa hiihtokeskuksissa ja on suunnattu noin 4-10 –vuotiaille lapsille.Vuokatin Hiihtokoulun tarjonnassa Wernerit pyörivät koko kauden ajan. Ryhmäkokomme ovat pieniä ja pyrimme aina löytämään lapselle taitotasoon nähden sopivan ryhmän. Lastenmaa Hupikukkulan kaksi mattohissiä sekä Tenavarinteet tarjoavat loistavan oppimispolun aivan alkeista jatkotasolle saakka. Tärkeää on, että lapsi innostuu ja kokee onnistumisen elämyksiä!

Taitotasot:

Taitotasot on merkattu väreillä ja ne ovat yhtenäiset rinneluokituksen kanssa (vihreä, sininen, punainen ja musta). Värien avulla helppo mieltää, millaisissa rinteissä omalla taitotasollaan pystyy laskemaan turvallisesti.VIHREÄ – ENSIKERTALAINEN Sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista tai kenties olet kokeillut lajia kerran tai pari.SININEN – ALOITTELIJA Osaat jo laskea loivia (sinisiä) rinteitä. Sinulla on myös kokemusta hissin käytöstä.PUNAINEN – KESKITASO Lasket hallitusti keskivaikeita (punaisia) rinteitä.MUSTA – KOKENUTLasket sujuvasti koko rinnealueella.Katso avoinna olevat rinteet ja hissit

Moi!

Minä olen Werneri ja olen Vuokatin Hiihtokoulun hupsunhauska hiihdonopettaja! Minulla on Vuokatinrinteillä ikiomia Werneri -kursseja, joissa on takuuvarmasti tosi mukavaa. Leikitään ja pelataan ja samalla opitaan laskemaan! Nerokasta, eikö totta? Katso siis sopivin kurssi itsellesi ja tule mukaan! Nähdään kursseilla!

LumiWerneri 1
(vihreä)

LumiWerneri 1 on kahden päivän alkeiskurssi laskettelua aloittelevalle, aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla opitaan rinteessä liikkumisen aakkosia: tutustutaan välineisiin, opetellaan pysähtymään ja hallitsemaan vauhtia sekä harjoitellaan kääntymistä auraamalla leikkien ja pelien kautta. Kurssi keskittyy Hupikukkulan alueelle, taitojen salliessa etenemme Tenavarinteen puolelle. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

LumiWerneri 2
(sininen)

Lumiwerneri 2 kahden päivän kurssi alkeet omaaville. Kurssilla vahvistetaan jo opittuja taitoja, kuten jarruttamista, kääntämistä auraamalla sekä vauhdin hallintaa helpoissa rinteissä: Hupikukkulan valloituksen jälkeen lähdetään tavoittelemaan Tenevarinteen huippua. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

VauhtiWerneri 1
(punainen)

VauhtiWerneri valmentaa vauhdikkaampaan laskemiseen ja kurssilla harjoitellaan haastavammissa rinteissä turvallisuutta unohtamatta. Kurssille osallistuvan tulee osata jo kääntyä, jarruttaa ja pysähtyä sujuvasti auraamalla helpoissa rinteissä sekä hallita hisseistä matto- sekä sompahissi. Kurssilla vahvistetaan aikaisempia taitoja ja harjoitellaan aurasta pois siirtymistä helpoissa olosuhteissa. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

VauhtiWerneri 2
(musta)

Lapsille, joiden lasku on jo sujuvaa sekä vauhdikasta ja joille erilaiset hissityypit ovat myös tuttuja. Kurssilla vahvistetaan omia taitoja ja harjoitellaan erilaisissa rinneolosuhteissa. Lisäksi tutustutaan erilaisiin rinnealueelta löytyviin ympäristöihin. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

LumilautaWerneri 1
(vihreä)

LumilautaWerneri 1 on kahden päivän alkeiskurssi lautailua aloittelevalle, aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla tutustutaan välineisiin ja harjoitellaan lumilautailun perustaitoja; hallittua kaatumista, luisumista, kääntymistä ja pysähtymistä loivissa rinteissä sekä hissin käyttöä. Kurssi keskittyy Hupikukkulan alueelle. Kurssi on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille.

LumilautaWerneri 2
(sininen)

LumilautaWerneri 2 on kahden päivän kurssi lautailun alkeet omaaville. Kurssilla vahvistetaan jo opittuja taitoja, kuten kääntymistä Tenavarinteiden alueella. Kurssi on tarkoitettu yli 7-vuotiaille.

 

Hinta:

Werneri -kurssit2 * 100 min
115 €/hlö *

Ilmoittaudu

Vuokatin Hiihtokoulu
Veikontie 3
88610 Vuokatti
hiihtokoulu@vuokatinrinteet.fi
+358 44 414 8880