Hiihtokoulua Junnuille (11-16-vuotiaat)

Junnu kursseista kokemuksia, uusia taitoja ja temppuja!

Mielummin kaveriporukassa kuin iskän tai äidin opeissa?Junnu kursseilla tsempataan kavereita, haastetaan sopivasti ja treenataan älyttömällä meiningillä!

Junnu Startti Sukset

Junnu Startti Sukset -kurssi on tarkoitettu 11-16 vuotiaille junnuille, jotka haluavat oppia laskettelun alkeet mukavassa porukassa. Kurssilla opetellaan laskettelun perustaidot, mistä on hyvä jatkaa itsenäisesti kohti isompia rinteitä. Kurssille et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

Junnu Startti Lauta

Junnu Startti Lauta -kurssi on tarkoitettu 11-16 vuotiaille junnuille, jotka haluavat oppia lautailemaan. Kurssilla opetellaan lautailun perustaidot; liukumaan, jarruttamaan, kääntymään ja käyttämään eri hissejä. Kurssin jälkeen on hyvä jatkaa itsenäisesti kohti isompia rinteitä. Kurssille et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

MAXStyle 1 -MAXimoi freestyle!

MAXStyle 1 -kurssi on suunnattu yli 8 vuotiaille junnuille, jotka osaavat jo laskea itsenäisesti sinisiä rinteitä. Kurssilla harjoitellaan helppoja freestyle temppuja helpoissa olosuhteissa. Ryhmässä kannustetaan toisia ja jaetaan onnistumisen kokemuksia. Ryhmiä on tarjolla erikseen suksille ja laudalle!  #MEOWWW

MAXStyle 2 – MAXimoi temput!

MAXStyle 2 -kurssi on suunnattu yli 8 vuotiaille junnuille, jotka osaavat laskea itsenäisesti ja ovat jo harjoitelleet helppoja freestyle temppuja. Kurssilla haastetaan omia freestyletaitoja ja viedään temput korkeammalle. Ryhmässä tsempataan toisia ja ylitetään omat odotukset. Ryhmiä on tarjolla erikseen suksille ja laudalle! #MEOWWW

Ilmoittaudu

Hinnat

Junnu Startit 2*100 min
Junnu Startti Sukset 115 €/hlö
Junnu Startti Lauta 115 €/hlö
MAXStyle kurssit (sukset/lumilauta) 120 min 70€/hlö