Hiihtokoulua Junnuille (11-16-vuotiaat)

Junnukursseista kokemuksia, uusia taitoja ja temppuja!

Mielummin kaveriporukassa kuin iskän tai äidin opeissa? Junnukursseilla tsempataan kavereita, haastetaan sopivasti ja treenataan hyvällä meiningillä!

Junnu Startti Sukset

Junnu Startti Sukset -kurssi on tarkoitettu 11-16 vuotiaille, jotka haluavat oppia laskettelun alkeet mukavassa porukassa. Kurssilla opetellaan laskettelun perustaidot, mistä on hyvä jatkaa itsenäisesti kohti isompia rinteitä. Kurssille et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

Junnu Startti Lauta

Junnu Startti Lauta -kurssi on tarkoitettu 11-16 vuotiaille, jotka haluavat oppia lautailemaan. Kurssilla opetellaan lautailun perustaidot; liukumaan, jarruttamaan, kääntymään ja käyttämään eri hissejä. Kurssin jälkeen on hyvä jatkaa itsenäisesti kohti isompia rinteitä. Kurssille et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

MAXStyle 1 -MAXimoi freestyle!

MAXStyle 1 -kurssi on suunnattu yli 8 vuotiaille, jotka osaavat jo laskea itsenäisesti sinisiä rinteitä. Kurssilla harjoitellaan helppoja freestyle temppuja helpoissa olosuhteissa. Ryhmässä kannustetaan toisia ja jaetaan onnistumisen kokemuksia. Ryhmiä on tarjolla erikseen suksille ja laudalle!  #MEOWWW

Kurssien opetuskieli on suomi.

 

Ilmoittaudu

Hinnat

Junnu Startit 2*100 min
Junnu Startti Sukset 115 €/hlö
Junnu Startti Lauta 115 €/hlö

MAXStyle 1

(sukset/lumilauta)

150min 90€/hlö