Escape Room

Jännittävä pakohuonepeli!

Pakohuonepelissä pelaajat viedään lukittuun huoneeseen, jossa heidän tehtävänään on ratkoa erilaisia tehtäviä, mysteerejä ja pulmia. Tehtävät ratkotaan tiimityöskentelyä, älykkyyttä ja vihjeitä hyödyntäen. Jotta pakopeli läpäistään onnistuneesti, on kaikki tehtävät oltava ratkaistuna 60 minuutin kuluessa. Jokaista peliä on valvomassa pelinvetäjä, joka ohjeistaa pelaajia ennen huoneeseen menoa ja valvoo ryhmää koko tunnin ajan.

Megazone Vuokatin yhteydestä löytyy kaksi erilaista pakohuonetta, mitkä on toteutettu yhdessä Kajaanilaisen The Great Escape:n kanssa. Huoneemme on suunniteltu siten, että pelaamaan voi tulla koko perheen voimin, haastetta löytyy kuitenkin myös aikuisryhmille! Pelaajamäärä 2-8 pelaajaa/huone.

 

Pakohuone teemat

Huone 1 – Mission: Superpark

SuperPark käyntinne yhteydessä löysitte vanhan, hylätyn näköisen varaston. Uteliaisuutenne sen sisällöstä heräsi, kun kuulitte huhua, että vanhoihin varastoihin olisi kätkettynä suuria, salaisia suunnitelmia SuperParkin tulevaisuudesta. Käyntinne varastossa ei saa paljastua ja aika alkaakin käydä vähiin, sillä vahtimestari lähtee tarkastuskierrokselle tunnin kuluttua.

Pääsettekö pakenemaan vai jäättekö kiinni itse teossa?
Clock is ticking – Do you have what it takes?

 

Huone 2 – Mission: Escape Train

Heräätte junasta, joka on matkalla kohti Missisippiä. Viimeinen muistikuvanne on kun aseistautuneet henkilöt kaappasivat teidät junalaiturilla ja vangitsivat teidät junan selliin. Juna on koko ajan liikkeessä ja tehtävänänne on saada juna pysähtymään ennen kuin se suistuu raiteiltaan. Aikaa tähän on korkeintaan tunti.

Onnistutteko pysäyttämään junan ja pakeneemaan ajoissa?

Do you have what it takes?