Kesän lomapaketit Vuokattiin

Kun haluat keskittyä vain nauttimaan lomastasi, lomapaketti on vaivaton vaihtoehto. Olemme paketoineet parhaat aktiviteetit ja majoitukset valmiiksi lomapaketeiksi, joista matkailijat voivat helposti valita juuri itselle sopivan ja keskittyä huolettomasti nauttimaan lomasta täydellä sydämellä! Aktiivinen, rentouttava, elämyksellinen – millaiselle lomalle sinä haluaisit seuraavaksi?

Kevät, kesä ja syksy Vuokatissa tarjoavat kotimaan matkailijoille monenlaista tekemistä! Kainuun upea luonto ja Vuokatin monipuolinen tarjonta takaa matkailijoille puitteet, joissa lomanvietto voi olla kiinnostuksen mukaan vauhdikkaan aktiivista, hiljaisuudessa rentoutumista tai uusien unohtumattomien elämysten metsästämistä.

Keväällä heti jäiden lähdettyä Vuokatti Safariksen upea venekalusto pääsee vesille ja kausi kestää aina lähelle jäiden tuloa saakka. Speedboatin kyydissä pääset nauttimaan vauhdin hurmasta ja upealla Sun Tracker -aluksellamme järjestetään seudun leppoisimmat risteilyt jylhissä vaaramaisemissa.

Mm. jännittävät karhunkatseluretket, huskyajelut erikoisvalmisteisella Husky Mercedeksellä, kalastus- ja luontoretket sekä rentouttavat melontaseikkailut tarjoavat tekemistä jokaiseen makuun keväällä, kesällä ja syksyllä.

Tutustu kesäpaketteihin