Syysloma Vuokatissa on retkeilyä kauniissa syysilmassa, hiihtelyä ensilumenladulla tai hiihtoputkessa, keilaamista koko porukan voimin, kiipeilyä korkealla puiden latvoissa tai rentouttavaa kellumista kylpylässä. Koko perheen syysloma Vuokatissa on Superloma, josta löytyy elämäniloista puuhaa ihan jokaiselle!

Majoittuessasi Break Sokos Hotel Vuokatissa aamu alkaa herkullisella Break aamiaisella ja ehkäpä aamuvoimistelulla hotellin kehutulla kuntosalilla (sisältyy majoituksen hintaan). Lapset voivat leikkiä viereisessä leikkihuoneessa treenisi ajan. Hotellin ulko-ovesta avautuvat maisemat Vuokatin vaaralle ja sen lukuisat reitit kutsuvat retkeilemään. Me vastaanotossa vinkkaamme sinulle lempireittimme ja parhaat tulistelupaikat! Pyörillä liikkujille hotellistamme löytyy lukollinen pyörävarasto ja sen vieressä pyöränpesupiste.

Tai mitäpä jos käännätkin sukset ruskaan ja vietät aamusi ensilumen ladulla hiihdellen? Oiva startti tulevaan hiihtokauteen. Hotellin suksivarastossa on voitelupöydät sekä lukolliset kaapit välineiden säilytykseen.

SuperPark Vuokatti, Vuokatti Bowling, Katinkullan kylpylä ja Vuokatin Seikkailupuisto palvelevat elämystennälkäisiä läpi syyslomien ja liput ostat helposti varauksenteon yhteydessä tai suoraan hotellimme vastaanotosta vierailusi aikana.

 

BREAK SOKOS HOTEL VUOKATTI, VUOKATTI

Hinta S-Etukortilla alk. 105 €/vrk/2 hh.

Hintaan sisältyy

  • majoitus
  • break aamiainen
  • asiakassaunan sekä kuntosalin käyttö

Lisävuode 10 €/lapsi 3-15v tai lasten lisähuone kahdelle lapselle 79 €/vrk, lisävuode kolmannelle lapselle +10 €/vrk.

Varaa tästä