Igluelämyksen kruunaa lumisen vaaran valloitus lumikengillä

Vuokatinvaaralla on elämyksellinen lumikenkäreitti tykkylumen peittämien puiden lomassa. Tämä seikkailu kannattaa ehdottomasti kokea. Vaaran päälle pääsee vaivattomasti autolla, mikäli ei halua kiivetä lumista rinnettä ylös alkulämmittelynä.

LUMIKENGÄT KAHDELLE HENGELLE PÄIVÄKSI VELOITUKSETTA 2 VRK:n VARAUKSIIN (edun arvo 40 €)

Varaa sydäntalven valloittava lumiloma iglussa ajalle 7.1. – 13.2.2022. Varaamalla vähintään 2 vrk:n mittaisen majoituksen Vuokatin igluissa, saat veloituksetta käyttöösi lumikengät ja sauvat kahdelle hengelle päiväksi Vuokatinrinteiden Kattikeskuksen vuokraamosta. Majoitusvaraus tulee tehdä varausjärjestelmämme tai myyntipalvelumme kautta.

Online-varausta tehdessä kirjoita lisätietoja kohtaan ”lumikengät”, niin myyntipalvelumme on sinuun yhteydessä edun saamiseksi. Hyödynnä myös suoranvaraajan etu ulkoporeammeen käytöstä majoituksen aikana.

Voit tiedustella varausta myös suoraan myyntipalvelustamme:
+358 44 979 2886
sales@vuokatiniglut.fi

Tarjous on voimassa ainoastaan uusiin vähintään 2 vrk:n majoitusvarauksiin ajalla 7.1. – 13.2.2022. Etu on käytettävä tarjousajan puitteissa Vuokatinrinteiden länsirinteillä sijaitsevasta Kattikeskuksen välinevuokraamosta. Tarjousta ei voi yhdistää Booking.comin kautta tai lahjakortilla tehtyihin varauksiin. Etua ei voi muuttaa rahaksi eikä toiseksi tuotteeksi/palveluksi.

YHTEISTYÖSSÄ KANSSAMME VUOKATINRINTEET!