Tee ilmastoteko – vaihda tuulisähköön

Tule mukaan tekemään puhtaampaa tulevaisuutta yhdessä Ilmattaren ja Vuokatin kanssa. Vaihda tuulisähköön ja vähennä omaa hiilijalanjälkeäsi pysyvästi!

Yhteistyössä Vuokatti ja Ilmatar tarjoavat mahdollisuuden vaihtaa tuulisähköön ja vähentää omaa hiilijalanjälkeä. Ilmatar on suomalainen energiayhtiö, joka myy ainoastaan uusiutuvaa ja 100% kotimaista tuulisähköä. Se on sitoutunut uuden tuulivoimakapasiteetin rakentamiseen ja puhtaan energian tuotantoon, sillä puhdas energia on yksi tärkeimmistä välineistä ilmastonmuutoksen torjumisessa.

”Vuokatti on innoissaan yhteistyön käynnistymisestä Ilmattaren kanssa. Ilmatar jakaa Vuokatin kanssa saman arvoperustan luonnon ja sen monimuotoisuuden säilyttämisestä: Vuokatti on sitoutunut edistämään ja kehittämään kestävää matkailua ja Ilmatar kotimaisena energiayhtiönä sekä tuulivoimatuotannon edelläkävijänä kantaa vastuuta uusiutuvasta energiatuotannosta. Odotamme mielenkiinnolla yhteistyömme mahdollisuuksia ja vaikutuksia!”, iloitsee Vuokatin Matkailukeskuksen toimitusjohtaja Heidi Pyykkönen.

Tänään tekemämme päätökset sanelevat, millaisen maailman jätämme tuleville sukupolville. Ryhdy siis puheista tekoihin ja vaihda kotimaiseen tuulisähköön!