Oletko sinä ensimmäinen Kukkulan Kuningas?

Eero & HP Tour on lumilautakiertue, jossa pidetään yhdessä hauskaa ja kisaillaan matalalla kynnyksellä. Kiertueen skabat käydään Vuokatissa, Kasurilassa ja Tahkolla kevättalvella 2022. Jokaisen hiihtokeskuksen kilpailu on omanlaisensa ja kunnioittaa keskuksen parhaita puolia. Koko kiertueen voittaja saa pääpalkinnon lisäksi himoitun Kukkulan Kuningas -tittelin. Skabailua houstaavat lumilautailijat Eero Ettala ja HP Parviainen.

Säännöt ovat yksinkertaiset. Kiertueen kilpailuihin voi osallistua kuka tahansa, tarvitset vain hyvää mieltä ja lumilaudan. Kilpailujen tehtävät ja temput on suunniteltu siten, että jokainen voi valita itselleen sopivan tason. Jos tavoittelet Kukkulan Kuningas -titteliä, tulee sinun osallistua jokaiseen kolmeen osakilpailuun. Palkitsemme keskuskohtaisesti parhaat sekä koko kiertueen voittajan eli Kukkulan Kuninkaan.

Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, saavut vain rennosti paikan päälle. Osallistuminen on maksutonta. Tule mukaan juhlimaan hyvällä fiiliksellä toisten onnistumisia ja nauttimaan yhdessä olemisesta koko perheen voimin. Kisailun yhteyteen on järjestetty keskuskohtaista oheisohjelmaa myös perheen pienimmille.

Kukkulan Kuningas -palkinnot

Eero ja HP palkitsevat jokaisen hiihtokeskuksen parhaat Vuokatissa, Kasurilassa ja Tahkolla. Koko kiertueen voittaja, eli Kukkulan Kuningas kruunataan Tahkolla, jonne kiertue päättyy 22.4.2022.

Pääpalkinnot ovat:

1. sija, Kukkulan Kuningas: Viikonloppu valitsemassasi keskuksessa, sisältää majoituksen 4 hengelle sekä rinneliput
2. sija: SkiOne kausikortti tai lahjakortti
3. sija: Päivälippuja tai Sport Shop -lahjakortteja

Eero & Hp Tour Vuokatissa torstaina 17.3. klo 17–19

Vuokatissa Kukkulan Kuningas järjestetään Freestyle Parkin alaosassa. Reilikummun juureen parkkeeraa Red Bullin DJ-auto, josta pauhaavan musan tahdissa käydään Rail Jam Session.

Jamisessareissa jokainen skabailija saa näyttää vuorollaan omaa luovuuttaan reilissä. Rinnakkain on eri tasoisia reilejä, joista voit valita itsellesi sopivan tason. Kyseessä on leikkimielinen kilpailu, jossa Eero ja HP arvostelevat suorituksia monelta, välillä ehkä yllättävältäkin, kantilta. Tee parhaasi ja ylitä itsesi! Tuomaristo valitsee ja palkitsee parhaimmat, luovimmat tai lentävimmät reilit.

Aikataulu Vuokatissa 

klo 17–18  Rail Jam Session (Ei ennakkoilmoittautumisia, osallistuminen on maksutonta)

klo 18–19 Palkintojenjako, yleistä hengailua ja hauskanpitoa

Oheisohjelmaa koko perheelle pulkkamäessä ja Maxin Lumimaailmassa

Kukkulan Kuningas -kilpailu on samaan aikaan Vuokatissa käytävän QKLS Rookie Festin ja World Rookie Tourin varjotapahtuma. Tiedossa on siis menoa ja meininkiä koko päiväksi.

Lue lisää