Hae sivustolta

Rakkautta on loma yhdessä

Oma kulta kainaloon ja kohti Kainuuta

Rakkautta on loma yhdessä

Oma kulta kainaloon ja kohti Kainuuta. Siinä on parisuhdelomalle paras vinkki ikinä. Vuokatin vaaramaisemat hellivät pariskuntia ja antavat sielun levätä. Loma voi olla pelkkää lepoa ja hiljaista nautiskelua tai sitten se voi olla täynnä hykerryttäviä aktiviteetteja.

Katinkulta Golf

Golfloma on se, joka yhdistää pariskunnan, jos toisenkin.  Katinkulta Golf tarjoaa upeat puitteet puttaukselle vaarojen varjossa auringon alla.  Vuokatti Par 3 Jokamieskenttä on 9-reikäinen helpohko kenttä, jossa pelaamiseen ei tarvita green cardia. Tenetti-klubikenttä tarjoaa vaihtelevia väyliä 9-reiällään ja 18-väyläinen Nuas-kenttä täyttää kansainvälisten arvokisojen standardit. Golfattavaa löytyy jokaiseen tasoon ja fiilikseen.  

Katinkullasta löytyy nautintoa, hemmottelua ja aktiviteettiä golfilla tai ilman.  

Haapala BnB

Haapalan ravintolassa katetaan lautasellesi kainuulaisia elämyksiä; kaunista, rustiikkista ja aitoa ruokaa, sekä tarjoillaan oheen oman pienpanimon tuotteita. Kesällä kannattaakin ehdottomasti kokea Haapalan panimon hittituotteet Muikea Mustikka-olut ja Mummon Mustikka-limonadi. Suosittuun Haapalaan pääsee ruokailemaan tekemällä pöytävarauksen ennakkoon. Makumatkan päätteeksi on helppo kallistaa päänsä johonkin kymmenestä Haapalan huoneesta ja nukkua autuaasti aamiaiseen asti. Kesän aikana pihapiiriin valmistuvat hirsisaunat tarjoavat perinteisen puusaunan löylyt – vaikkapa sitten juuri mainittujen panimotuotteiden seurassa. Haapalaan historialliselle sukutilalle teidät toivottaa tervetulleeksi Juho, Venla, Kaisa ja Craig.

Kolazko

Kolazko toivottaa kaikki tervetulleiksi suomalaisen puun lämpöiseen syleilyyn Kainuun komeisiin maisemiin. Laadukkaat hirsirakenteiset loma-asunnot sijaitsevat upeassa vaaramaisemassa Vuokatinrinteillä. Kolazkolla on loma-asuntoja 35 kappaletta. Niiden varustelutaso tyydyttää vaativimmankin pariskunnan toivetason; kaikki asunnot on tehty suomalaisesta puusta suomalaisella ammattitaidolla ja asunnoissa on sauna, takka, hyvin varustettu keittiö, tv/dvd, pyykinpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi. Intiimeinkin mökki on kooltaan 48 ja suurin huvila, Timantti, 250 neliötä, johon mahtuu jopa 18 yöpyjää. Eli varaa on väljyydenkin suhteen valita. Palvelemme myös puhelimella numerossa 040 754 39 45. 

Katso mitä muuta voit tehdä Vuokatissa ja tutustu majoitusvaihtoehtoihimme!