Wild Taiga

Wild Taiga on lumoaa luonnolla ja kulttuurilla ja nämä molemmat yhdistävillä tuotteilla. Kansainvälisinä luontopuolen kärkituotteina ovat karhujen, susien ja ahmoja kuvaus sekä katselu syvällä erämaassa. Kulttuuripuolella kansainvälisinä kärkinä ovat puolestaan Kuhmon Kamarimusiikin ainutlaatuinen musiikki ja kansalliseepos Kalevala tähän päivään viritettynä. Näiden väliin mahtuu erilaisia luontoaktiviteetteja koskenlaskusta pitkiin hiihtovaelluksiin ja kulttuuripuolella Kuhmo-talon tapahtumista talvisodan historiaan niin Raatteenportissa kuin Kuhmon Talvisotamuseossa. Wild Taigan alueella voit  myös vierailla Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuistossa Hossassa, tutustua sen kirkasvetisiin järviin ja lampiin, ikimetsiin ja ainutlaatuisiin kivikautisiin kalliopiirroksiin.

Wild Taigan halvimmat yöt löytyvät heinäladosta (kyllä!), mutta mukavampaa majoitusta oikeille sängyillä hotelleista, hostelleista kuin leirintäalueiltakin. Ruokapuolella herkutellaan niin perinne-, lähi- kuin villiruoallakin, unohtamatta erikoismenuita ja jopa seitsemän ruokalajin illallisia.

Wild Taiga on unohtumattomia elämyksiä jokaisena vuodenaikana – niin revontulien kuin keskiyön auringon loisteessa tai tähtitaivaan alla. Aitoja kokemuksia, sinisiä ajatuksia, aina historiallisilta paikoilta erämaan syvimpään kolkkaan saakka.

Wild Taigan tuotteet luovat unohtumattomia elämyksiä, joita harvoin pääsee kokemaan.

Wild Taiga

Jalonkaarre 5, PL 110
89601 Suomussalmi, Finland