Vuokatti Sport ulkoharrasteet

Vuokatti Sport on Vuokatin alueen ulkoilureittien lähtöpiste. Ympärivuotisessa käytössä on noin 100 kilometrin latuverkosto / retkeilyreitistö aina Vuokatin MM-laduista helppoihin vaellusreitteihin kaiken tasoisille liikkujille. Kuuluisa 13 vaaran huippua ylittävä Vuokatin Vaellus päättyy Vuokatti Sportin pihapiiriin.

Vuokatti Sportin yhteydessä tien toisella puolella on Vuokatin hiihtotunneli. Harjuun upotetussa hiihtotunnelissa perinteisen ladut kulkevat molemmilla reunoilla ja keskellä on vapaan hiihtotavan rata. 1 210 metriä pitkän hiihtotunnelin sisäänkäynti on Vuokattikeskuksessa, jossa on myös välinevuokraus ja -huolto.

Hiihtotunnelin läheisyydessä on 4,5 kilometrin mittainen rullahiihtorata, jonka yhteydessä on 26-paikkainen valaistu ampumahiihtostadion. Rullahiihtorata on kiinteässä yhteydessä Vuokatin ja Sotkamon alueen uusiin kevyenliikenteen väyliin moninkertaistaen mahdollisen hiihtomatkan.

Vuokatti Sportin ympäristössä on myös Suomen haastavimmat suunnistusmaastot. Alueesta on olemassa 45 neliökilometriä ajantasaisia suunnistuskarttoja, joten olosuhteet suunnistuksen harrastamiseen ja harjoitteluun ympärivuotisesti ovat huipputasoa.

Tenniksen harrastajille Vuokatti Sportilla on sisäkenttien lisäksi 7 ulkotenniskenttää erilaisin pinnoittein. Ritilätenniskenttien käyttö on Vuokatti Sportilla majoittuville veloituksetonta

KAIKKI VUOKATTI SPORT RESORT ULKOHARRASTEET »

OUTDOOR TRAINING »

ТРЕНИРОВКИ НА ОТКРЫТОМ ВОЗДУХЕ »

Tarjoukset

Huoleton all-inclusive loma joulutunnelmasta nauttien. Ohjelmamme tarjoaa elämyksiä, liikunnallista ohjelmaa, pelejä, leikkejä, perinteistä jouluruokaa ja joulurauhaa.

Tekemistä

Alppicurling
Lajia on pelattu Alppimaissa jo 1400 -luvulla. Tämä joukkuejääpeli on siellä hyvin suosittu myös kilpailulajina.
Bodyzorb
Kuplapallo on hauska joukkuelaji, jossa törmäily on sallittua. Pallot täytetään ilmalla jonka jälkeen pelaajat menevät kuplan sisälle siten että vain jalat tulevat ulos.
Joka vuosi 10.10. klo 10 avaamme ensilumenladun. Mitä aiemmin aidolla lumella pääsee treenaamaan, sitä parempi talvikauden treeni tulee olemaan.
Vuokartti Sportin alueella, ns. alamaastossa, on kaikille avoin frisbeegolfrata.
Pitäisikö hiihtotaitoja verestää vai tarvitseko jo harjaantuneeseen tyyliisi ammattilaisen apua. Tarjoamme hiihdonopetusta alkeista aina huipputasolle asti, perinteisestä vapaaseen tyyliin.
Vuokattisport
Hiihdän suomen parhailla laduilla. Vuokatin latureitistön (ala- ja ylämaasto) kokonaispituus on 150 kilometriä, joista 120 kilometriä kunnostetaan joka talvi molempia hiihtotapoja varten.
Kiiking
Tämä keinu on mahdollista saada ympäri jos kiikkuja löytää oikean rytmin. Hivenen voimaa ja kestävyyttäkin tarvitaan. Suorituksen ajaksi keinuja laitetaan kiinni hihnoilla kiikun rakenteisiin.
Köysilasku
Jännitystä elämään ja tästä lajista unohtumaton elämys. Laskuissa tullaan alas hyppyritorneista liukumalla köyttä pitkin.
Luontoretket
Vuokatin vaarajonon vanhat metsät ja näköalapaikat ovat kokemisen arvoisia kohteita luontoretken aikana.
Vuokatissa rullahiihtorata sijaitsee Hiihtotunnelin vieressä ja linkittyy kävely- ja pyöräilyreiteille, joten yhdistelmäharjoittelu on helppoa.
Maailman ensimmäinen hiihtotunneli on 1,2 km pitkä ja mahdollistaa kesätreenit huolitellulla ladulla, joka myötäilee Vuokatin maastoa ylä- ja alamäkineen.
Aivan Vuokatti Sportin pihapiirin vierestä löytyy yksi suomen jännitävimmistä seikkailupuistoista. Vuokatin Seikkailupuistosta löytyy yhdeksän eri tasoista seikkailurataa luonnonkauniissa ympäristössä metsän keskellä.
Vesiurheilukeskuksen löydät keskeltä Vuokattia Ahvenuksenlammelta. Vesiurheilukeskuksella harrastetaan vesihiihtoa erilaisin välinein käyttäen lammen ylittävää vetokaapelia.
Vuokatti Sport tarjoaa koko perheelle aktiivista lomailua ympäri vuoden. Perhelomailun runkona Vuokatti Sportilla ovat koulujen loma-ajat.
Vuokatti Sportin tarjoamien terveysliikunta- ja työhyvinvointipalvelujen perustana on luontoliikunta. Palvelupaketti suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Tapahtumat

Suomen Cup on avattu Vuokatissa joka kerta. Tänäkin vuonna hiihdetään sprintti ja viestit2.11. Lauantai: Sprintti (V) 3.11. Sunnuntai: Viesti N 3x4 km, M 3x6 km (V)
2.11.2019-3.11.2019
Skandinavia Cup on maastohiihdon maailmancupin seuraavaa tasoa oleva kilpailusarja, jonka kilpailuja järjestetään Pohjoismaissa ja Baltian maissa (Suomi, Norja, Ruotsi, Viro ja Latvia). Skandinavia Cup on avoin kaikille FIS-lisenssihiihtäjille.
13.12.2019-15.12.2019

Vuokatti Sport Resort

Opistontie 4
88615 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!