Vuokatti Sport ulkoharrasteet

Vuokatti Sport on Vuokatin alueen ulkoilureittien lähtöpiste. Ympärivuotisessa käytössä on noin 100 kilometrin latuverkosto / retkeilyreitistö aina Vuokatin MM-laduista helppoihin vaellusreitteihin kaiken tasoisille liikkujille. Kuuluisa 13 vaaran huippua ylittävä Vuokatin Vaellus päättyy Urheiluopistolle.

Vuokatti Sportin yhteydessä tien toisella puolella on Vuokatin hiihtotunneli. Harjuun upotetussa hiihtotunnelissa perinteisen ladut kulkevat molemmilla reunoilla ja keskellä on vapaan hiihtotavan rata. 1 210 metriä pitkän hiihtotunnelin sisäänkäynti on Vuokattikeskuksessa, jossa on myös välinevuokraus ja -huolto.

Hiihtotunnelin läheisyydessä on 4,5 kilometrin mittainen rullahiihtorata, jonka yhteydessä on 26-paikkainen valaistu ampumahiihtostadion. Rullahiihtorata on kiinteässä yhteydessä Vuokatin ja Sotkamon alueen uusiin kevyenliikenteen väyliin moninkertaistaen mahdollisen hiihtomatkan.

Urheiluopiston ympäristössä on myös Suomen haastavimmat suunnistusmaastot. Alueesta on olemassa 45 neliökilometriä ajantasaisia suunnistuskarttoja, joten olosuhteet suunnistuksen harrastamiseen ja harjoitteluun ympärivuotisesti ovat huipputasoa.

Tenniksen harrastajille Vuokatin Urheiluopistolla on sisäkenttien lisäksi 7 ulkotenniskenttää erilaisin pinnoittein. Ritilätenniskenttien käyttö on Urheiluopistolla majoittuville veloituksetonta.

KAIKKI VUOKATTI SPORT RESORT ULKOHARRASTEET »

OUTDOOR TRAINING »

ТРЕНИРОВКИ НА ОТКРЫТОМ ВОЗДУХЕ »

Vuokatti Sport Resort

Opistontie 4
88615 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!