Vuokatti Sport sisäharrasteet

 

Vuokatti Sportin pihapiiristä löytyy laaja tarjonta eri paikkoja sisäliikunnan harrastamiseen oli lajinasi sitten uinti, voimailulajit, palloilulajit tai telinevoimsitelu. Sisäliikuntaa pystyt harrastamaan kuntosalilla, Vuokattihallissa, uimahallissa ja uudessa telinesalissa.

Vuokattihallista (HUOM! REMONTISSA 1.9.20 ASTI) löytyvät lentopallo- ja sulkapallokentät, tennis- ja pyötätenniskentät, salibandykenttä, painonnostoalue, juoksusuora, spinningsali, squashsali sekä joogasali. Omatoimisen harjoittelun ohella tarjoamme lisäksi ryhmäliikunnan ystäville huippusuosittuja Les Mills konseptitunteja, sekä runsaasti talon omia tunteja, joista varmasti löydät omat suosikkisi, olit sitten rauhallisen tai tehokkaan menon ystävä.

Jenna Laukkasen kotihallina tunnettussa Uimahallissa on 25 metrin pituinen allas vastavirtalaitteineen. Allas on syvyydeltään 120-180 cm. Uimahallissa on myös perheen pienempien mieleen vesiliukumäki sekä vauva-allas monitoimialtaan päädyssä. Monitoimiallas sujuu uimaharjoitteluun kuin myös vesihieronnan avulla palautumiseen.

Helmikuussa 2020 valmistunut Telinesali on noussut erittäin suosituksi asiakkaidemme keskuudessa! Jalkapallokentän sekä hiihtostadionin vieressä sijaitsevasta telinesalista löytyy mm. permanto, trampoliini + volttimonttu, airtrack, puomi sekä nojapuut.  Telinesalin alakerrasta löytyy Vuokatti Sportin Kuntosali, joka on varustettu sekä vapain painoin kuin myös ilmapaine- ja painopakkalaittein. Kuntosalin käyttö sisältyy majoitushintaan Vuokatti Sportilla majoittuville.

Lajikohtaisista tiloista ja välineistä voit lukea lisää:

https://vuokattisport.fi/olympic-training-center/tilat-harjoituspaikat/sisaharjoittelu/

KAIKKI VUOKATTI SPORT RESORT SISÄHARRASTEET »

INDOOR TRAINING »

СПОРТИВНЫЕ ЗАНЯТИЯ В ПОМЕЩЕНИИ » 

 

Liikuntapalvelut

 

Vuokatin laajimman ryhmäliikuntatarjonnan löydät Vuokatti Sportilta. Tarjoamme huippusuosittuja Les Mills-konseptitunteja kuin myös runsaasti talon omia tunteja, joista varmasti löydät omat suosikkisi, olit sitten rauhallisen tai tehokkaan menon ystävä.

Huolehdimme siitä, että viihdyt tunneillamme ja treenaaminen on tehokasta sekä turvallista.

Tutustu tuntitarjontaan: https://vuokattisport.fi/resort/aktiivilomailija/palvelut/ryhmaliikunta/

Varaa aika tunnille: https://vuokattisport.fi/ryhmaliikuntakalenteri/

 

Vuokatti Sportin testiasema tarjoaa laajan valikoiman erilaisia testauspalveluita juuri sinun tarpeisiin, joka haluat seurata kehitystä ja edistää hyvinvointiasi. Valikoimastamme löytyy mm. kehonkoostumusmittaukset, erilaisia kestävyyskunnon testejä ja lihaskuntotestit. Testiaseman palvelut soveltuvat kaikille kuntoilijoista huippu-urheilijoihin!

Tarjoukset

Fun & Sports - Kesäloma 2020
ALL INCLUSIVE Koko perheen kesälomapakettimme (29.6.- 2.8.2020) tarjoaa yhteisiä elämyksiä kaiken ikäisille. Parasta lomassa on myös se, että pakettihinta sisältää täysihoitoruokailut, joten arkipuuhista saa huokaista koko perhe ja nauttia herkullisen noutopöytämme antimista. https://vuokattisport.fi/paketit/funsports/

Tekemistä

Maailman ensimmäinen hiihtotunneli on 1,2 km pitkä ja mahdollistaa kesätreenit huolitellulla ladulla, joka myötäilee Vuokatin maastoa ylä- ja alamäkineen.
Jousiammunta
Kurssilla harjoitellaan ampumista nuolitähtäyksellä ja tähtäimen kanssa sisätiloissa. Perustekniikan opetteleminen auttaa osumaan ja lisää mielekkyyttä lajin opiskelussa.
Vuokatti Sport testiasema tarjoaa laajan valikoiman erilaisia testauspalveluita juuri sinun tarpeisiin, joka haluat seurata kehitystä ja edistää hyvinvointiasi.
Vuokatin laajimman ryhmäliikuntatarjonnan löydät Vuokatti Sportilta. Ryhmäliikuntatiloja on useita ja niitä on spinningsalista perinteisiin ryhmäliikuntasaleihin.
Seinäkiipeily
Kiipeilyfiiliksiin pääsee jo hyvin 10 m korkealla seinällä Vuokattihallissa.
Shamaani
Illanistujaisten ohjelmanumeroksi sopii Vuokatin Shamaanin tapaaminen. Tapahtumassa noitarumpu antaa tahtia ja iso ryhmärumpu rytmiä.
Helmikuussa 2020 vanhan pallohallin tiloihin avautui upouusi telinesali! Huippusuosioon noussutta telinesalia on mahdollista varata myös omaan käyttöön.
Vuokatti Sportin uimahalli sijaitsee Vuokattihallin yhteydessä. Monipuoliset tilamme palvelevat vaativampiakin asiakkaita aina lapsiperheistä olympiatason huippu-urheilijoihin. Uimahalli avautuu remontin jälkeen viimeistään 1.9.
Vuokattisport
Vuokatti Sportin pallohallirakennuksessa on täysin uudistettu kuntosali, joka on avoinna joka päivä  7.00.-21.00
Liikkumaan yksin tai isommalla porukalla. Pallopelien ja sisäharjoittelun kaikki ratkaisut löytyvät Vuokattihallilta. Suuri liikuntahalli soveltuu niin tapahtumatilaksi kuin useiden eri lajien sisäharjoitteluun.

Tapahtumat

Tervetuloa Vuokattiin! Vuokatti Sport järjestää nuorten SM-hiihdot Vuokatissa 15.-17.1.2021. Matkoina vapaan normaalimatka, perinteisen sprintti ja perinteisen normaalimatka väliaikalähdöllä. Nuorten SM-hiihdot 14.-17.1.2021 Vuokatissa järjestetään Kainuun Soten, Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston ja ELY-keskuksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaan. Tapahtuma tullaan järjestämään noudattaen terveysturvallisuudesta annettuja ohjeita ja määräyksiä sekä ilman yleisöä. Ks. lisätietoa kohdasta kilpailuohjeet/terveysturvallisuus. FIS Nuorten SM-kilpailu/ ST1 Cup/ U18 Cup/20- ja 23 v MM-katsastus https://arkisto.hiihtoliitto.fi/nuorten-sm-hiihdot/vuokatti/
14.1.2021-17.1.2021
FIS Nordic Junior and U23 Cross Country World Ski Championships The Nordic Junior and U23 Cross Country World Ski Championships will be held in Finland in February 2021. Vuokatti will host the Junior and U23 Cross-Country World Ski Championships and Lahti will take over the Ski Jumping and Nordic Combined Junior World Ski Championships.
8.2.2021-14.2.2021
https://vuokattisport.fi/leimaus2020/ Leimaus -leiri on siiretty vuodelle 2021, uusi päivämäärä on 7.-10.6.
7.6.2021-10.6.2021
https://vuokattisport.fi/tapahtumat/tjkl2020/
19.6.2021-23.6.2021

Vuokatti Sport Resort

Opistontie 4
88615 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!