Vuokatti Sport sisäharrasteet

 

Vuokatti Sportin pihapiiristä löytyy laaja tarjonta eri paikkoja sisäliikunnan harrastamiseen oli lajinasi sitten uinti, voimailulajit, palloilulajit tai telinevoimsitelu. Sisäliikuntaa pystyt harrastamaan kuntosalilla, Vuokattihallissa, uimahallissa ja uudessa telinesalissa.

Vuokatti Areenasta löytyvät kahden jään Jäähalli, Uimahalli, Monitoimihalli, kuntosali ja ryhmäliikuntaa.

Monitoimihallista löytyvästä lentopallo- ja sulkapallokentät, tennis- ja pyötätenniskentät, salibandykenttä, painonnostoalue, juoksusuora, spinningsali, squashsali sekä joogasali. 

Jenna Laukkasen kotihallina tunnettussa Uimahallissa on 25 metrin pituinen allas vastavirtalaitteineen. Allas on syvyydeltään 120-180 cm. Uimahallissa on myös perheen pienempien mieleen vesiliukumäki sekä vauva-allas monitoimialtaan päädyssä. Monitoimiallas sujuu uimaharjoitteluun kuin myös vesihieronnan avulla palautumiseen.

Helmikuussa 2020 valmistunut Telinesali on noussut erittäin suosituksi asiakkaidemme keskuudessa! Jalkapallokentän sekä hiihtostadionin vieressä sijaitsevasta telinesalista löytyy mm. permanto, trampoliini + volttimonttu, airtrack, puomi sekä nojapuut.  Telinesalin alakerrasta löytyy Vuokatti Sportin Kuntosali, joka on varustettu sekä vapain painoin kuin myös ilmapaine- ja painopakkalaittein. Kuntosalin käyttö sisältyy majoitushintaan Vuokatti Sportilla majoittuville.

 

Liikuntapalvelut

Vuokatti Sportin testiasema tarjoaa laajan valikoiman erilaisia testauspalveluita juuri sinun tarpeisiin, joka haluat seurata kehitystä ja edistää hyvinvointiasi. Valikoimastamme löytyy mm. kehonkoostumusmittaukset, erilaisia kestävyyskunnon testejä ja lihaskuntotestit. Testiaseman palvelut soveltuvat kaikille kuntoilijoista huippu-urheilijoihin!

 

KAIKKI VUOKATTI SPORT RESORT SISÄHARRASTEET »

INDOOR TRAINING »

ТРЕНИРОВКИ »

Tekemistä

Maailman ensimmäinen hiihtotunneli on 1,2 km pitkä ja mahdollistaa kesätreenit huolitellulla ladulla, joka myötäilee Vuokatin maastoa ylä- ja alamäkineen.
Jousiammunta
Kurssilla harjoitellaan ampumista nuolitähtäyksellä ja tähtäimen kanssa sisätiloissa. Perustekniikan opetteleminen auttaa osumaan ja lisää mielekkyyttä lajin opiskelussa.
Vuokatti Sport testiasema tarjoaa laajan valikoiman erilaisia testauspalveluita juuri sinun tarpeisiin, joka haluat seurata kehitystä ja edistää hyvinvointiasi.
Vuokatin laajimman ryhmäliikuntatarjonnan löydät Vuokatti Sportilta. Ryhmäliikuntatiloja on useita ja niitä on spinningsalista perinteisiin ryhmäliikuntasaleihin.
Seinäkiipeily
Kiipeilyfiiliksiin pääsee jo hyvin 10 m korkealla seinällä Vuokattihallissa.
Shamaani
Illanistujaisten ohjelmanumeroksi sopii Vuokatin Shamaanin tapaaminen. Tapahtumassa noitarumpu antaa tahtia ja iso ryhmärumpu rytmiä.
Helmikuussa 2020 vanhan pallohallin tiloihin avautui upouusi telinesali! Huippusuosioon noussutta telinesalia on mahdollista varata myös omaan käyttöön.
Uimahalli sijaitsee Vuokatti Areenan yhteydessä. Monipuoliset tilamme palvelevat vaativampiakin asiakkaita aina lapsiperheistä olympiatason huippu-urheilijoihin.
Vuokattisport
Vuokatti Sportin pallohallirakennuksessa on täysin uudistettu kuntosali, joka on avoinna joka päivä  7.00.-21.00
Liikkumaan yksin tai isommalla porukalla. Pallopelien ja sisäharjoittelun kaikki ratkaisut löytyvät Vuokattihallilta. Suuri liikuntahalli soveltuu niin tapahtumatilaksi kuin useiden eri lajien sisäharjoitteluun.

Tapahtumat

17.9.2022 10:00-14:00
18.9.2022 10:00-14:00

Vuokatti Sport Resort

Opistontie 4
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!