Vuokatti Sport sisäharrasteet

Vuokatti Sport tarjoaa samasta pihapiiristä monipuolisia liikuntapaikkoja sisäharrasteiden harrastamiseen oli lajina sitten voimaharjoittelu tai salibandy. Sisäharrasteiden laaja tarjonta sijoittuu kuntosalille, pallohalliin, Vuokattihalliin sekä uimahalliin.

Vuokattihalli

Vuokattihallista löytyvät lentopallo- ja sulkapallokentät, tennis- ja pyötätenniskentät, salibandykenttä, painonnostoalue, juoksusuora, spinningsali, squashsali sekä joogasali. Omatoimisen harjoittelun ohella tarjoamme lisäksi ryhmäliikunnan ystäville huippusuosittuja Les Mills konseptitunteja, sekä runsaasti talon omia tunteja, joista varmasti löydät omat suosikkisi, olit sitten rauhallisen tai tehokkaan menon ystävä.

Uimahalli

Jenna Laukkasen kotihallina tunnettu uimahalli on 25 metrin pituinen allas vastavirtalaitteineen. Allas on syvyydeltään 120-180 cm. Uimahallissa on myös perheen pienempien mieleen vesiliukumäki sekä vauva-allas monitoimialtaan päädyssä. Monitoimiallas sujuu uimaharjoitteluun kuin myös vesihieronnan avulla palautumiseen.

Pallohalli ja kuntosali

Jalkapallokentän sekä hiihtostadionin vieressä sijaitsevasta pallohallista löytyy lento- ja koripallokenttä, jossa on mahdollisuus pelata myös tennistä ja sulkapalloa. Peileillä ja puulattialla varustettu liikuntasali on lisäksi erinomainen tila esimerkiksi tanssitunneille ja ryhmäliikuntaan. Pallohallin alakerrasta löytyy Vuokatti Sportin kuntosali, joka on varustettu sekä vapain painoin kuin myös ilmapaine- ja painopakkalaittein. Kuntosalin käyttö sisältyy majoitushintaan Vuokatti Sportilla majoittuville.

Lajikohtaisista tiloista ja välineistä voit lukea lisää  https://vuokattisport.fi/olympic-training-center/tilat-harjoituspaikat/sisaharjoittelu/

KAIKKI VUOKATTI SPORT RESORT SISÄHARRASTEET »

INDOOR TRAINING »

СПОРТИВНЫЕ ЗАНЯТИЯ В ПОМЕЩЕНИИ » 

Liikuntapalvelut

Ryhmäliikunta

Vuokatin laajimman ryhmäliikuntatarjonnan löydät Vuokatti Sportilta. Tarjoamme huippusuosittuja Les Mills-konseptitunteja kuin myös runsaasti talon omia tunteja, joista varmasti löydät omat suosikkisi, olit sitten rauhallisen tai tehokkaan menon ystävä.

Huolehdimme siitä, että viihdyt tunneillamme ja treenaaminen on tehokasta sekä turvallista.

Tutustu tuntitarjontaan: https://vuokattisport.fi/resort/aktiivilomailija/palvelut/ryhmaliikunta/

Varaa aika tunnille: https://vuokattisport.fi/ryhmaliikuntakalenteri/

Saako tällaisia lisätä vai pitääkö olla oma pkt-sivu? à Treenipassilla treenaat rajattomasti koko lomasi ajan 29 eurolla. Passi on ostohetkestä voimassa viikon ajan.

Personal trainer-palvelut

Tarjoamme SINUN tavoitteidesi mukaan myös personal trainer palveluita. Jokaisella tie hyvinvointiin on erilainen, joten räätälöimme sinun tarpeittesi mukaan valmennuksen. Valmentajina toimii alan parhaimmat ammattilaiset, jotka huolehtivat siitä, että tekeminen on lähtökohtiin suhteutettuna järkevää ja turvallista sekä kehitys on nousujohteista.  Käytössämme on Syke-sovellus, joka mahdollistaa helpon kommunikoinnin sinun ja valmentajasi välillä myös lomasi jälkeen.

Tutustu Personal trainer palveluihin tästä: https://vuokattisport.fi/resort/aktiivilomailija/palvelut/personal-trainer/

Tekemistä

Bodyzorb
Kuplapallo on hauska joukkuelaji, jossa törmäily on sallittua. Pallot täytetään ilmalla jonka jälkeen pelaajat menevät kuplan sisälle siten että vain jalat tulevat ulos.
Joka vuosi 10.10. klo 10 avaamme ensilumenladun. Mitä aiemmin aidolla lumella pääsee treenaamaan, sitä parempi talvikauden treeni tulee olemaan.
Vuokartti Sportin alueella, ns. alamaastossa, on kaikille avoin frisbeegolfrata.
Alppicurling
Lajia on pelattu Alppimaissa jo 1400 -luvulla. Tämä joukkuejääpeli on siellä hyvin suosittu myös kilpailulajina.
Tarjoamme monipuolisesti hierontapalveluja, ryhti- ja liikkuvuusmittauksiasekä kinesioteippausta opiskelijoiden toimesta.
Pitäisikö hiihtotaitoja verestää vai tarvitseko jo harjaantuneeseen tyyliisi ammattilaisen apua. Tarjoamme hiihdonopetusta alkeista aina huipputasolle asti, perinteisestä vapaaseen tyyliin.
Vuokattisport
Hiihdän suomen parhailla laduilla. Vuokatin latureitistön (ala- ja ylämaasto) kokonaispituus on 150 kilometriä, joista 120 kilometriä kunnostetaan joka talvi molempia hiihtotapoja varten.
Maailman ensimmäinen hiihtotunneli on 1,2 km pitkä ja mahdollistaa kesätreenit huolitellulla ladulla, joka myötäilee Vuokatin maastoa ylä- ja alamäkineen.
Jousiammunta
Kurssilla harjoitellaan ampumista nuolitähtäyksellä ja tähtäimen kanssa sisätiloissa. Perustekniikan opetteleminen auttaa osumaan ja lisää mielekkyyttä lajin opiskelussa.
Kiiking
Tämä keinu on mahdollista saada ympäri jos kiikkuja löytää oikean rytmin. Hivenen voimaa ja kestävyyttäkin tarvitaan. Suorituksen ajaksi keinuja laitetaan kiinni hihnoilla kiikun rakenteisiin.
Köysilasku
Jännitystä elämään ja tästä lajista unohtumaton elämys. Laskuissa tullaan alas hyppyritorneista liukumalla köyttä pitkin.
Vuokatti Sport testiasema tarjoaa laajan valikoiman erilaisia testauspalveluita juuri sinun tarpeisiin, joka haluat seurata kehitystä ja edistää hyvinvointiasi.
Luontoretket
Vuokatin vaarajonon vanhat metsät ja näköalapaikat ovat kokemisen arvoisia kohteita luontoretken aikana.
Squat Everyday
Meillä on laaja valikoima personal trainer palveluita, josta varmasti löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon henkilökohtaisten tavoitteesi saavuttamiseen.
Pallo potkaistaan 4 metriä korkeaan tauluun, johon se jää kiinni. Pisteet voidaan laskea tikkadartsin mukaisesti.
Vuokatissa rullahiihtorata sijaitsee Hiihtotunnelin vieressä ja linkittyy kävely- ja pyöräilyreiteille, joten yhdistelmäharjoittelu on helppoa.
Vuokatin laajimman ryhmäliikuntatarjonnan löydät Vuokatti Sportilta. Ryhmäliikuntatiloja on useita ja niitä on spinningsalista perinteisiin ryhmäliikuntasaleihin.
Seinäkiipeily
Kiipeilyfiiliksiin pääsee jo hyvin 10 m korkealla seinällä Vuokattihallissa.
Shamaani
Illanistujaisten ohjelmanumeroksi sopii Vuokatin Shamaanin tapaaminen. Tapahtumassa noitarumpu antaa tahtia ja iso ryhmärumpu rytmiä.
Vuokatti Sportin uimahalli sijaitsee Vuokattihallin yhteydessä. Monipuoliset tilamme palvelevat vaativampiakin asiakkaita aina lapsiperheistä olympiatason huippu-urheilijoihin.
Vuokattisport
Vuokatti Sportin pallohallirakennuksessa on täysin uudistettu kuntosali, joka on avoinna joka päivä  7.00.-21.00
Aivan Vuokatti Sportin pihapiirin vierestä löytyy yksi suomen jännitävimmistä seikkailupuistoista. Vuokatin Seikkailupuistosta löytyy yhdeksän eri tasoista seikkailurataa luonnonkauniissa ympäristössä metsän keskellä.
Vuokatti Sport tarjoaa koko perheelle aktiivista lomailua ympäri vuoden. Perhelomailun runkona Vuokatti Sportilla ovat koulujen loma-ajat.
Vuokatti Sportin tarjoamien terveysliikunta- ja työhyvinvointipalvelujen perustana on luontoliikunta. Palvelupaketti suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan.
Vesiurheilukeskuksen löydät keskeltä Vuokattia Ahvenuksenlammelta. Vesiurheilukeskuksella harrastetaan vesihiihtoa erilaisin välinein käyttäen lammen ylittävää vetokaapelia.
Liikkumaan yksin tai isommalla porukalla. Pallopelien ja sisäharjoittelun kaikki ratkaisut löytyvät Vuokattihallilta. Suuri liikuntahalli soveltuu niin tapahtumatilaksi kuin useiden eri lajien sisäharjoitteluun.

Tapahtumat

Tour de Vuokatti 17.-18.4.2020 Tour De Vuokatti 17.-18.4.2020 koostuu kahdesta eri kansallisesta maastohiihtokilpailusta. Ensimmäinen käydään perjantaina 17.4. klo 18 iltakisana Vuokatti Sportin stadionilla matkana 100 m:n sprintti vapaalla tyylillä ja toinen osakilpailu lauantaina 18.4. klo 9 takaa-ajona vapaalla tyylillä edellisen päivän kisan tuloksien perusteella. Takaa-ajo päättyy laskettelurinteen kautta vaaran huipulle.
17.4.2020-18.4.2020 18:00-10:00
https://vuokattisport.fi/tapahtumat/vuokatin-kesamakihyppykauden-avaus-21-24-5-2020/
21.5.2020-24.5.2020 14:00
https://vuokattisport.fi/leimaus2020/
2.6.2020-5.6.2020
https://vuokattisport.fi/tapahtumat/vuokatti-ski-team-camp-maastohiihtoleiri-junioreille-6-9-6-2019/
6.6.2020-9.6.2020

Vuokatti Sport Resort

Opistontie 4
88615 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!