Vuokatti Sport

Rentous syntyy sekä liikkeestä, että rauhasta. Arki jää jälkeesi luonnossa, laduilla ja seikkailuissa. Se unohtuu kuntosalin nurkkaan ja veden virkistävään syleilyyn, saunan pukuhuoneeseen ja ravintolan puheensorinaan.

Me Vuokatti Sport Resortissa määrittelimme aktiiviloman uudelleen, jotta sinä voisit elää unelmaasi. Valitse oma tapasi rentoutua. Vie itsesi äärirajoille, opi uutta, laske leposykettä tai nauti seikkailusta.

Kainuun idyllisissä luontomaisemissa, Vuokatin laskettelurinteiden kupeessa lepäävä ja Resort on Vuokatin Urheiluopiston perimästä rakentunut uudenlainen lomakeskus aktiivista ja tavoitteellista liikuntaa harrastaville.

Vuokatti Sport Resortissa perheen yhdessä tekeminen, ilo ja hauskuus sytyttävät uusiin liikuntaharrastuksiin. Luonto, hiihtoladut ja harrasteet ovat lomailijoiden tavoitettavissa heti ovelta. Tekemisen lomassa nautitaan maittava lounas Vuokatin parhaasta noutopöydästä ja illalla aktiivisen päivän päätteeksi kipaistaan rantasaunan löylyihin. Vuonna 2017 täysin remontoidut Sport Resortin Superior hotellihuoneet ja 2009-2014 valmistuneet Chalet loma-asunnot tarjoavat upeat tilat koko perheen viihtymiseen Vuokatissa.

Olympic Training Center – statuksen ansiosta Vuokatti Sport Resortin liikuntapaikkoja kehitetään jatkuvasti kansainvälisten huippu-urheilijoiden toiveiden ja vaatimusten mukaisesti. Siksi erilainen laji- ja oheisharjoittelu on mahdollista ympärivuotisesti huippulaatuisissa oloissa.

Puitteiden lisäksi tarjolla on korkeatasoista tietoa. Jyväskylän Yliopiston Liikuntateknologiayksikkö sekä valmentajia, hierojia ja ravitsemusammattilaisia kouluttava Sport Academy tekevät Vuokatti Sportista liikuntaan liittyvän tiedon hermokeskuksen. Sen osaamisesta ja palveluista voivat nyt nauttia niin aktiiviharrastajat kuin kansainväliset huiput.

Tervetuloa rentoutumaan ja rajoillesi! Varaa aktiivilomasi nyt!

Vuokatti Sport Resort

Opistontie 4
88615 Vuokatti

Sales Office / Myyntipalvelu
myyntipalvelu@vuokattisport.fi
+358 8 619 1500
Myyntipalvelu ma-pe 8-16

Reception
Ma-su 7-22
+356 8 61911
sporthotel@vuokattisport.fi

Sport Resort huoneet
Aktiivilomailija
Aktiivilomapaketit
Palvelut
Tilat ja harjoituspaikat 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!