Vuokatti Bowling -kokouspalvelut

Vuokatti Bowlingilla järjestät virkistävät Tyhy-päivät, pikkujoulut, polttarit tms vaivattomasti. Räätälöimme palvelupaketit aina asiakkaan toiveiden mukaan. Harrasteiden lisäksi tarjolla on kokous- ja saunatilat sekä ruokailumahdollisuus. Keilaviihdekeskuksessa keilaa kerrallaan reilut 120 henkeä, joten virkistyspäivät isommallekin porukalle järjestyy.

Vuokatti Bowlingin kokoustilat koostuvat saunakabinetista sekä parvesta. Kokoustilat ovat varustettu modernilla tekniikalla ja datayhteyksillä.

Vuokatin keilaviihdekeskuksen saunakabinetti soveltuu pienille ryhmille. (Max 10 henkilöä)  Erikoisuutena voit seurata keilaradan tapahtumia löylyhuoneesta. Vuokatti Bowlingin saunatiloissa löylyihin mahtuu kerrallaan max 15 henkilöä. Saunakabinetilla on oma terassi. Ryhmän käytössä on myös 42-tuumainen plasma-tv, joka soveltuu myös tietokoneen näytöksi. Elokuvia varten on kotiteatterilaitteisto. Saunakabinetti sopii mukavasti vaikka kisastudioksi!

Yläkerran parvi soveltuu ruokailuun ja kokoukseen max 30 hengelle. Pöytämuotoa voidaan muokata asiakkaan toiveen mukaan. Tilaan on myös mahdollista kattaa noutopöytä ruokailua varten. Kokouksiin ja illanistujaisiin tulee ruoka tilata ennakkoon. Tilassa on käytössä tykki ja screeni.

Erillinen kokous- ja saunatilamme Saunaholvi sijaitsee Jäätiönlahden rannalla noin 800 metriä Vuokatti Bowlingilta.  Saunaholvi on rinteeseen maan alle rakennettu sauna, joka tarjoaa lempeät löylyt nykyaikaisilla mukavuuksilla. Saunan terassi on katettu ja terassin vieressä on ulkoporeallas kaikilla herkuilla.
Saunaholvi on käytössä ympäri vuoden. Soveltuu parhaiten max 8 hlöä.

Vuokatti Bowling, edustava ja viihtyisä keilaviihdekeskus sijaitsee Holiday Club Katinkullan välittömässä läheisyydessä.

Lue lisää nettisivuiltamme!

Tarjoukset

Tyky -päivät järjestyvät vaivatta Vuokatti Bowlingilla. Harrasteiden lisäksi tarjontaamme kuuluu kokous- ja saunatilat sekä ruokailu noutopöydästä.

Tekemistä

Vuokatti Bowlingilla keiloja kaadetaan 16 radalla. Radalle saatavat ränniesteet tekevät keilaamisesta helpompaa lapsille.
Tähtää ja laukaise! Vuokatti Bowlingilla on käytössä yksi maailman monipuolisimmista 3D-simulaatiojärjestelmistä ampumaurheiluun, metsästykseen sekä viihdekäyttöön.
Koe dartsin uusi ulottuvuus! Interaktiivinen darts on hauskaa ajanvietettä. 4 eri peliä hauskalla grafiikalla. Pelihuone sijaitsee Vuokatti Bowlingilla.

Vuokatti Bowling

Katinkullantie 11
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!