Vuokatti Bowling -kokouspalvelut

Vuokatti Bowlingilla järjestät virkistävät Tyhy-päivät, pikkujoulut, polttarit tms vaivattomasti. Räätälöimme palvelupaketit aina asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjolla on keilausta, biljardia sekä simulaattoriammuntaa, kokous- ja saunatilat sekä ruokailumahdollisuus. Keilaviihdekeskuksessa keilaa kerrallaan reilut 120 henkeä, joten virkistyspäivät isommallekin porukalle järjestyy.

Vuokatti Bowlingin kokoustilat koostuvat saunakabinetista sekä parvesta. Kokoustilat ovat varustettu modernilla tekniikalla ja datayhteyksillä.

Vuokatin keilaviihdekeskuksen saunakabinetti soveltuu pienille ryhmille. (Max 10 henkilöä) Saunaosastolta löydät kaikki tarvittavat saunomistarpeet pyyhkeistä kosmetiikkatuotteisiin. Erikoisuutena voit seurata keilaradan tapahtumia löylyhuoneesta. Vuokatti Bowlingin saunatiloissa löylyihin mahtuu kerrallaan max 15 henkilöä. Saunakabinetilla on oma terassi. Ryhmän käytössä on myös 42-tuumainen plasma-tv, joka soveltuu myös tietokoneen näytöksi. Elokuvia varten on kotiteatterilaitteisto. Saunakabinetti sopii mukavasti vaikka kisastudioksi!

Yläkerran parvi soveltuu ruokailuun ja kokoukseen noin 30-35 hengelle. Pöytämuotoa voidaan muokata asiakkaan toiveen mukaan. Tilaan on myös mahdollista kattaa noutopöytä ruokailua varten. Kokouksiin ja illanistujaisiin tulee ruoka tilata ennakkoon. Tilassa on käytössä tykki ja screeni.

Vuokatti Bowling, edustava ja viihtyisä keilaviihdekeskus sijaitsee Holiday Club Katinkullan välittömässä läheisyydessä.

Lue lisää nettisivuiltamme!

Vuokatti Bowling

Katinkullantie 11
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!