Vuokatti Bowling

Vuokatin keilaviihdekeskus – enemmän kuin keilahalli

Vuokatin keilaviihdekeskuksessa on 16 keilarataa, 3 biljardipöytää sekä Vuokatti Shooting ammuntasimulaattori.

Anniskeluoikeuksilla varustetusta kahvilasta saat snackseja pieneen nälkään sekä virvokkeita isoon janoon, valikoimassa on myös ennakkotilauksesta erilaisia menuvaihtoehtoja isommille ryhmille. Ravintola-alue sijaitsee keskeisellä paikalla keilaratojen vierellä, josta voit seurata urheilua isolta screeniltä. Näytämme aina kiinnostavat kilpailut esim. F1 ja jääkiekon SM-liigapelit livenä! Lapsille on oma pieni leikkihuone ravintola-alueella, josta on hyvä näkyvyys myös keilaradoille.

Biljardisalissa on 3 kilpatason biljardipöytää, salin voit vuokrata myös yksityiskäyttöön.

Vuokatti Shooting 3D -ammuntasimulaattorissa voit haastaa kaverisi vaikka villisikajahtiin tai kisailuun Wild West -tyyliin realistisilla asejäljennöksillä. Myös omalla aseella harjoittelu on mahdollista adapterien avulla.

Vuokatin keilaviihdekeskuksen saunaosasto koostuu sauna- ja yksityistilasta. Saunaosastolta löydät kaikki tarvittavat saunomistarpeet pyyhkeistä kosmetiikkatuotteisiin. Erikoisuutena voit seurata keilaradan tapahtumia löylyhuoneesta.

Vuokatin keilaviihdekeskus, edustava ja viihtyisä viihdekeilahalli, sijaitsee HolidayClub Katinkullan välittömässä läheisyydessä.

Kaikkiin harrasteisiimme maksuvälineenä käy myös Smartum, Tyky, ePassi, Eazybreak, Edenred, Alipay

Varaa kätevästi ilman ennakkomaksua netistä tai puhelimella 08-6640 080. Tutustu myös  verkkokauppaamme.

 “Sataa tai paistaa, meillä hohtaa aina”

Tervetuloa viihtymään!

Tarjoukset

Tule viettämään pikkujouluja Vuokatti Bowlingille! Haasta kaverisi tarkkuuskisaan ammuntasimulaattorissa tai kierreheittoihin keilaradoilla. Sauno hiki pois ja nauti jouluruokaa noutopöydästä!
Tyky -päivät järjestyvät vaivatta Vuokatti Bowlingilla. Harrasteiden lisäksi tarjontaamme kuuluu kokous- ja saunatilat sekä ruokailu noutopöydästä.

Tekemistä

Vuokatti Bowling Keilaus
Vuokatin Bowlingissa keiloja kaadetaan 16 radalla. Radalle saatavat ränniesteet tekevät keilaamisesta helpompaa lapsille.
Haluatko kokeilla jotain erilaista aktiviteettia välillä? Vuokatti Bowlingilla on käytössä yksi maailman monipuolisimmista 3D-simulaatiojärjestelmistä ampumaurheiluun, metsästykseen sekä viihdekäyttöön.
Vuokrattavissa hiihtovarusteita aikuisille ja lapsille.
Vuokatti Bowlingin alakerrassa on biljardisali, jossa on vuokrattavissa kolme kivipöytää sekä darts.
Kesäisin Vuokatti Bowling vuokraa polkupyöriä. Pyöräilykypärät ja lukot sisältyvät kaikkiin polkupyörävuokriin.

Vuokatti Bowling

Katinkullantie 11
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!