Vuokatti Bowling

Vuokatin keilaviihdekeskus – enemmän kuin keilahalli

Vuokatin keilaviihdekeskuksessa  on 16 keilarataa, 2 biljardipöytää, snooker sekä Vuokatti Shooting ammuntasimulaattori.

Anniskeluoikeuksilla varustetusta kahvilasta saat snackseja pieneen nälkään sekä virvokkeita isoon janoon, valikoimassa on myös ennakkotilauksesta erilaisia menuvaihtoehtoja isommille ryhmille. Ravintola-alue sijaitsee keskeisellä paikalla keilaratojen vierellä. Ravintolassa on lapsille oma pieni leikkihuone, josta on hyvä näkyvyys myös keilaradoille.

Keilaus on hauskaa yksin ja yhdessä. Kaikille radoille saadaan tarvittaessa nostettua ränniesteet heittäjäkohtaisesti, jolloin myös perheen pienimmillä on mahdollisuudet onnistua.

Biljardisalissa on 2 kilpatason biljardipöytää sekä snookerpöytä. Salin voit vuokrata myös yksityiskäyttöön.

Vuokatti Shooting 3D -ammuntasimulaattorissa voit haastaa kaverisi vaikka villisikajahtiin tai kisailuun Wild West -tyyliin realistisilla asejäljennöksillä. Myös omalla aseella harjoittelu on mahdollista adapterien avulla.

Vuokatin keilaviihdekeskuksen saunaosasto koostuu sauna- ja kokouskabinetista. Erikoisuutena voit seurata keilaradan tapahtumia löylyhuoneesta.

Vuokatin keilaviihdekeskus, edustava ja viihtyisä viihdekeilahalli, sijaitsee HolidayClub Katinkullan välittömässä läheisyydessä.

Kaikkiin harrasteisiimme maksuvälineenä käy myös Smartum, Tyky, ePassi, Eazybreak, Edenred, Alipay

Varaa kätevästi ilman ennakkomaksua netistä tai puhelimella 08-6640 080.

Tutustu myös  verkkokauppaamme. Verkkokaupassa maksuvälineenä käy myös ePassi, Smartum sekä Eazybreak!

 “Sataa tai paistaa, meillä hohtaa aina”

Tervetuloa viihtymään!

Tarjoukset

Tyky -päivät järjestyvät vaivatta Vuokatti Bowlingilla. Harrasteiden lisäksi tarjontaamme kuuluu kokous- ja saunatilat sekä ruokailu noutopöydästä.

Tekemistä

Vuokatti Bowlingilla keiloja kaadetaan 16 radalla. Radalle saatavat ränniesteet tekevät keilaamisesta helpompaa lapsille.
Tähtää ja laukaise! Vuokatti Bowlingilla on käytössä yksi maailman monipuolisimmista 3D-simulaatiojärjestelmistä ampumaurheiluun, metsästykseen sekä viihdekäyttöön.
Vuokatti Bowlingin alakerrassa on biljardisali, jossa on vuokrattavissa kaksi kivipöytää sekä snookerpöytä.

Vuokatti Bowling

Katinkullantie 11
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!