Vuokatti Actionin ohjelmatarjonta on monipuolista

Vuokatti Action on järjestänyt ohjelmia Vuokatin kävijöille vuodesta 1999 lähtien.

Monipuolisesta lajivalikoimasta voidaan tehdä toiveiden mukainen ohjelmapaketti sisätiloihin tai ulkona oleville tapahtumapaikoille.

Tarjolla on myös lajeja, joita ei voi kokeilla ihan joka paikassa. Köysilasku hyppyrin tornista, 200 m:n vaijerirata ja pelit ilmalla täytettävien kuplien sisässä on ollut suosittu lajivalikoima. Jäälajeista curling ja alppicurling ovat mukavia joukkuepelejä. Myös kiiking-ympärikiikku erikoisena urheilulajina tarjoaa unohtumattomia elämyksiä.

Sisälajit Vuokattihallissa täydentävät mahdollisuuksia ja silloin eivät huonot ulkoilmat haittaa menoa. Kiipeilyseinä, jousiammunta, Bungee-trampoliini ja potkupallodarts ovat sopivia ohjelmavalintoja eteenkin nuorisoryhmille.

Välillä pitää tietysti pyrähtää luontoretkellekin. Vaelluksen tai lumikenkäretken kohteena on silloinVuokatin vaarajono. Metsässä on muutenkin mukavaa istahtaa nuotion äärelle kahvittelemaan ja rentoutumaan vaikka metsägolf -pelin jälkeen. Tai miten olisi jännittävä Vuokatin Shamaanin tapaaminen?

Nytpä siis sakki salille ja porukka pihalle kokemaan uutta ja elämyksiä niin on sitten vanhana mukava muistella mieluisia matkaohjelmia. Työporukat, synttärijuhlijat, polttariryhmät, leirikoulut ja muut ryhmäretkeilijät tervetuloa mukaan äksöneihin.

Tekemistä

Luontoretket
Vuokatin vaarajonon vanhat metsät ja näköalapaikat ovat kokemisen arvoisia kohteita luontoretken aikana.
Alppicurling
Lajia on pelattu Alppimaissa jo 1400 -luvulla. Tämä joukkuejääpeli on siellä hyvin suosittu myös kilpailulajina.
Bodyzorb
Kuplapallo on hauska joukkuelaji, jossa törmäily on sallittua. Pallot täytetään ilmalla jonka jälkeen pelaajat menevät kuplan sisälle siten että vain jalat tulevat ulos.
Jousiammunta
Kurssilla harjoitellaan ampumista nuolitähtäyksellä ja tähtäimen kanssa sisätiloissa. Perustekniikan opetteleminen auttaa osumaan ja lisää mielekkyyttä lajin opiskelussa.
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!