MAX Snow World on suljettu toistaiseksi.

Vuoden viileimmät synttärit!

 

Vietä taatusti erilaiset ja ikimuistoiset synttärit MAX Snow Worldissa. Pääset kokemaan vauhdin hurmaa snow-tubing radalla ja haastamaan kaverisi lumipallon tarkkuusheitossa. Lisäksi lumilinnassa on mahdollista järjestää erilaisia kisoja tai parkour ratoja. Synttäribileet jatkuu yläkerrassa, sillä tarjoiluihin kuuluu Hesburgerin kerros- tai hampurilaisateriat. Tarjoilujen lisäksi voit myös tuoda omia herkkuja mukanasi. 

INFO

Vanhemmat pääsevät helpolla kun annat synttärijärjestelyt meidän harteillemme. Varaa synttärit etukäteen numerosta: +358444148880 TAI Sähköpostitse: hiihtokoulu@vuokatinrinteet.fi

Synttärit on suunnattu 6-15 vuotiaille. Synttäreitä suositellaan viettämään ohjatusti, mihin kuuluu opastus sekä valitsemanne kisa ja hulppeat palkinnot. Ohjauksen kesto noin 30 min. Tämän jälkeen on mahdollista jatkaa synttäreitä aina aukioloaikojen päättymiseen saakka. 

MAX Snow World:ssä on myös mahdollisuus lasketella tai lumilautailla. 

 

HINNASTO: 

 25€/henkilö * 

ohjauksesta 60€

(Välinevuokra 15€)

*sisältää pääsymaksun ja Hesburger ruokailut.

 

OHJELMARUNKO:

Tapaaminen Kattikeskuksen aulassa⇒ ohjattu ohjelma 30min ⇒ syönti Hesellä 45min ⇒ takasin riehumaan omatoimisesti (voi ottaa tässä välissä välineet) koko päivän loppuun saakka!

 

SYNTTÄREIDEN OHJATUT KISAT:

SNOWTUBING-KISA
Kuka on kovin tubing kuski? Ohjaaja ottaa kaikilta osallistujilta ajat ja julkaisee nopeimmat. Kaikille palkinnot!

LUMIPALLON TARKKUUSHEITTO
Löytyykö sinulta heittökättä ja terävää silmää? Kukaa saa parhaimmat pisteet taulusta? Kolme palloa, kolme mahdollisuutta! Kaikille palkinnot!

PARKOUR-RATA
Kuka selvittää lumiset esteet ja pääsee maaliin nopeiten? Ohjaaja tekee parkour radan valmiiksi ja kellottaa nokkelimman seikkailijat. Kaikille palkinnot!

 

Sen sijaan, että kokeilisitte ensin itse, tuo lapsesi Wernerin hiihtokouluun, sillä Werneri vie lapset rinteeseen ilman itkua ja kiukkua!
Hiihtokoulussa koetaan mahtavia rinne-elämyksiä, nautitaan lajista ja parannetaan tekniikkaa!
Junnu kursseilta kokemuksia, uusia taitoja ja temppuja!
Kurvaa rinteeseen hiihtokoulun kautta ja nautit laskemisesta entistä enemmän!
Löydä laskemisen riemu monipuolisilla Vuokatinrinteillä! 13 huolella hoidettua rinnettä kutsuvat koko perheen nauttimaan vauhdin huumasta ja yhdessäolosta.
Lumikenkäilyn tehon päättää itse kulkija, sillä lumista taivalta voi taittaa leppoisasti maisemia ihaillen tai ahkerasti ylämäessä sykettä nostaen.
Lumilautatunneli on uudistunut kesällä 2019. Vanha lumilautatunneli on muuttunut ympärivuotiseksi, koko perheelle suunnatuksi lumimaailmaksi.
MCC-rinneautolla saa kovat kesävauhdit Länsirinteillä. Vauhdikas menopeli kulkee painovoiman avulla.
Laskettelu ja lumilautailu on hauska ja vauhdikas harrastus, joka sopii kaikille.

Vuokatinrinteet

Veikontie 3
88610 Vuokatti
KIVA kun tykkäät!

KIVA kun tykkäät!

Kiva, että tykkäsit paikallisoppaamme vinkeistä!

Jätä vielä yhteystietosi, niin olet mukana kahden hengen majoituspaketin (6 kpl) arvonnassa. Voittajat arvotaan 18.6.2019 ja heille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Säännöt löydät täältä.

Yhteystiedot