Lapsille

Perheen pienimmille Vuokatinrinteiltä löytyy oma Tenavarinne, Hupikukkula sekä lastentalo Hupila!

 

Lastentalo Hupila – leikkiä ja lepoa

Lastentalo Hupila on avoinna laskettelukauden aikana.

Laskettelupäivä on mukava katkaista levähtämällä tai peuhaamalla hetki Hupilassa. Hupikukkulan vieressä sijaitsevassa lastentalossa on kiva heittää monot hetkeksi jalasta ja hypätä lumilinnaan tai vaikkapa kiivetä lumihiutaleen päälle.

Myös Piltti-ikäiset on huomioitu Hupilassa. Ruokailut on helppo hoitaa mikron avulla ja muu hoito Hupilasta löytyvästä lastenhoitohuoneessa.

 

Hupikukkula – ensituntumaa rinteeseen

Lastentalon vieressä kohoaa lastenmaa Hupikukkula. Hupikukkulan juurella laskijoita kieputtaa Karuselli-hissi, jossa lapset pääsevät ottamaan ensituntumaa liukuvalla pinnalla seisomiseen. Hupikukkulan laelle vie ilmainen, katettu mattohissi. Alas laskiessa voi moikkailla vaikkapa lumiukkoja ja pingviinejä! Hupitunneli, 150m pitkä katettu mattohissi sijaitsee Hupikukkulan vieressä.

 

Tenavarinne – vauhdikkaampaan laskuun sompahissillä

Tenavarinteet (nro 8) ja niissä olevaan sompahissiin (200 m) ja katettuun mattohissiin, Hupitunneliin (150 m) tarvitaan Tenavalippu, à 12 €. Alle 7-v. lapsi kulkee vanhemman kanssa samalla portinavauksella veloituksetta. Mikäli alle 7-v. lapsi kulkee itsekseen Tenavarinteen hisseissä, tarvitsee hän itselleen Tenavalipun.

Tutustu hinnastoon.

Hupila & Hiihtokoulu - palkittu, ainutlaatuinen lapsiperheiden palvelukokonaisuus!

Visit Finland myönsi keväällä 2017 kunniamaininnan Vuokatinrinteille hiihtokoulun sekä lasten ja aloittelijoiden suorituspaikkojen kehittämisestä. Valintaraadin mukaan Lastentalo Hupila ja sen ympäristöön rakennettu hiihtokoulualue tarjoaa lapsiperheille sekä aloittelijoille ensiluokkaisen, helpon ja miellyttävän tavan perehtyä laskettelun ja lumilautailun hienoon maailmaan. Kunniamaininnan taustalla merkittävä tekijä on uranuurtajuus, jota Vuokatin Hiihtokoulussa on tehty pitkäjänteisesti hiihdonopetuksen kehittämiseksi valtakunnallisella tasolla.

Vuokatin Hiihtokoulu kiittää!

Tekemistä

Lumilautatunneli on uudistunut kesällä 2019. Vanha lumilautatunneli on muuttunut ympärivuotiseksi, koko perheelle suunnatuksi lumimaailmaksi.
Löydä laskemisen riemu monipuolisilla Vuokatinrinteillä! 13 huolella hoidettua rinnettä kutsuvat koko perheen nauttimaan vauhdin huumasta ja yhdessäolosta.
Sen sijaan, että kokeilisitte ensin itse, tuo lapsesi Wernerin hiihtokouluun, sillä Werneri vie lapset rinteeseen ilman itkua ja kiukkua!
Junnu kursseilta kokemuksia, uusia taitoja ja temppuja!
Hiihtokoulussa koetaan mahtavia rinne-elämyksiä, nautitaan lajista ja parannetaan tekniikkaa!
Laskettelu ja lumilautailu on hauska ja vauhdikas harrastus, joka sopii kaikille.

Vuokatinrinteet

Veikontie 3
88610 Vuokatti

Rinteiden aukioloajat  2019/2020

Laskettelukausi päättynyt 23.3.2020 

Tarkista rinne ja hissi kohtaiset aukioloajat

Kattikeskus

Ilkantie 8
88610 Vuokatti
+358 8 619 410

Avoinna:

-30.11.2020 saakka
päivittäin klo 10.00-18.00

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!