Hiihtokoulu
4-10 -vuotiaille

 

Wernerin vauhdikas hiihtokoulu

Sen sijaan, että kokeilisitte ensin itse, tuo lapsesi Wernerin hiihtokouluun, sillä Werneri vie lapset rinteeseen hymyssä suin! Werneri -kursseilla lapset oppivat itsenäisiksi ja monipuolisiksi laskettelijoiksi. Leikin ja pelien kautta opetus on mielekästä ja motivoivaa, samalla opetellaan myös tärkeitä asioita rinneturvallisuudesta.

Taitotasot on merkattu väreillä ja ne ovat yhtenäiset rinneluokituksen kanssa (vihreä, sininen ja punainen ). Värien avulla on helppo mieltää, millaisissa rinteissä omalla taitotasollaan pystyy laskemaan turvallisesti.

  • VIHREÄ – ENSIKERTALAINEN Sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista tai kenties olet kokeillut lajia kerran tai pari.
  • SININEN – ALOITTELIJA Osaat jo laskea loivia (sinisiä) rinteitä. Sinulla on myös kokemusta hissin käytöstä.
  • PUNAINEN – KESKITASO Lasket hallitusti keskivaikeita (punaisia) rinteitä.

SUKSET

 LumiWerneri 1
(vihreä)

LumiWerneri 1 on kahden päivän alkeiskurssi laskettelua aloittelevalle, aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla opitaan rinteessä liikkumisen aakkosia: tutustutaan välineisiin, opetellaan pysähtymään ja hallitsemaan vauhtia sekä harjoitellaan kääntymistä auraamalla leikkien ja pelien kautta. Kurssi keskittyy Hupikukkulan alueelle, taitojen salliessa etenemme Maxin Lumimaailman puolelle. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

LumiWerneri 2
(sininen)

Lumiwerneri 2 on kahden päivän kurssi jo alkeet omaaville. Kurssilla vahvistetaan opittuja taitoja, kuten jarruttamista, kääntämistä auraamalla sekä vauhdin hallintaa helpoissa rinteissä: Maxin Lumimaailman valloituksen jälkeen siirrytään kohti sinisiä rinteitä ja opetellaan tuoli-/ankkurihissin käyttö. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

VauhtiWerneri 1
(punainen)

VauhtiWerneri valmentaa vauhdikkaampaan laskemiseen ja kurssilla harjoitellaan taitoja haastavammissa rinteissä turvallisuutta unohtamatta. Kurssille osallistuvan tulee osata jo kääntyä, jarruttaa ja pysähtyä auraamalla sinisissä rinteissä sekä hallita hisseistä vähintään matto- ja sompahissi. Kurssilla vahvistetaan aikaisempia taitoja ja harjoitellaan aurasta pois siirtymistä helpoissa olosuhteissa. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

LUMILAUTA

LumilautaWerneri 1
(vihreä)

LumilautaWerneri 1 on kahden päivän alkeiskurssi lautailua aloittelevalle, aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla tutustutaan välineisiin ja harjoitellaan lumilautailun perustaitoja; liukumista, kääntymistä, jarruttamista ja pysähtymistä loivissa rinteissä sekä hissin käyttöä. Kurssi keskittyy Hupikukkulan ja Maxin Lumimaailman alueelle. Kurssi on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille.

Kurssien opetuskieli on suomi.

 

Hinta:

Werneri -kurssit   2 * 100 min
    115 €/hlö *

*Välinevuokra sisältyy hintaan kahdeksi päiväksi ja hissinousut opetuksen ajaksi.
Opetuksen jälkeen rinnelippu -50% kun ostat rinnelipun hiihtokoululta. Tarjous ei koske Maxin Lumimaailma -lippua.

Ilmoittaudu

Sen sijaan, että kokeilisitte ensin itse, tuo lapsesi Wernerin hiihtokouluun, sillä Werneri vie lapset rinteeseen hymyssä suin!
Hiihtokoulussa koetaan mahtavia rinne-elämyksiä, nautitaan lajista ja parannetaan tekniikkaa!
Junnukursseilta kokemuksia, uusia taitoja ja temppuja!
Kurvaa rinteeseen hiihtokoulun kautta ja nautit laskemisesta entistä enemmän!