Hiihtokoulu
4-10 -vuotiaille

 

Wernerin vauhdikas hiihtokoulu

Sen sijaan, että kokeilisitte ensin itse, tuo lapsesi Wernerin hiihtokouluun, sillä Werneri vie lapset rinteeseen ilman itkua ja kiukkua! Werneri -kursseilla lapset oppivat itsenäisiksi ja monipuolisiksi laskettelijoiksi. Leikin ja pelien kautta opetus on mielekästä ja motivoivaa, samalla opetellaan myös tärkeitä asioita rinneturvallisuudesta.

Taitotasot on merkattu väreillä ja ne ovat yhtenäiset rinneluokituksen kanssa (vihreä, sininen, punainen ja musta). Värien avulla on helppo mieltää, millaisissa rinteissä omalla taitotasollaan pystyy laskemaan turvallisesti.

  • VIHREÄ – ENSIKERTALAINEN Sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista tai kenties olet kokeillut lajia kerran tai pari.
  • SININEN – ALOITTELIJA Osaat jo laskea loivia (sinisiä) rinteitä. Sinulla on myös kokemusta hissin käytöstä.
  • PUNAINEN – KESKITASO Lasket hallitusti keskivaikeita (punaisia) rinteitä.
  • MUSTA – KOKENUT Lasket sujuvasti koko rinnealueella.

SUKSET

 LumiWerneri 1
(vihreä)

LumiWerneri 1 on kahden päivän alkeiskurssi laskettelua aloittelevalle, aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla opitaan rinteessä liikkumisen aakkosia: tutustutaan välineisiin, opetellaan pysähtymään ja hallitsemaan vauhtia sekä harjoitellaan kääntymistä auraamalla leikkien ja pelien kautta. Kurssi keskittyy Hupikukkulan alueelle, taitojen salliessa etenemme Tenavarinteen puolelle. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

LumiWerneri 2
(sininen)

Lumiwerneri 2 on kahden päivän kurssi jo alkeet omaaville. Kurssilla vahvistetaan opittuja taitoja, kuten jarruttamista, kääntämistä auraamalla sekä vauhdin hallintaa helpoissa rinteissä: Tenavarinteen valloituksen jälkeen siirrytään kohti sinisiä rinteitä ja opetellaan tuoli-/ankkurihissin käyttö. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

VauhtiWerneri 1
(punainen)

VauhtiWerneri valmentaa vauhdikkaampaan laskemiseen ja kurssilla harjoitellaan taitoja haastavammissa rinteissä turvallisuutta unohtamatta. Kurssille osallistuvan tulee osata jo kääntyä, jarruttaa ja pysähtyä auraamalla sinisissä rinteissä sekä hallita hisseistä vähintään matto- ja sompahissi. Kurssilla vahvistetaan aikaisempia taitoja ja harjoitellaan aurasta pois siirtymistä helpoissa olosuhteissa. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

VauhtiWerneri 2
(musta)

Lapsille, joiden lasku on jo sujuvaa sekä vauhdikasta ja joille erilaiset hissityypit ovat myös tuttuja. Kurssilla vahvistetaan omia taitoja ja harjoitellaan erilaisissa rinneolosuhteissa. Lisäksi tutustutaan erilaisiin rinnealueelta löytyviin ympäristöihin, mahdollisesti pienet hypyt tai kummut tuovat sopivaa lisähaastetta laskuun. Ryhmät 4-6 -vuotiaille sekä 7-10 -vuotiaille.

LUMILAUTA

LumilautaWerneri 1
(vihreä)

LumilautaWerneri 1 on kahden päivän alkeiskurssi lautailua aloittelevalle, aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla tutustutaan välineisiin ja harjoitellaan lumilautailun perustaitoja; liukumista, kääntymistä, jarruttamista ja pysähtymistä loivissa rinteissä sekä hissin käyttöä. Kurssi keskittyy Hupikukkulan alueelle. Kurssi on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille.

LumilautaWerneri 2
(sininen)

LumilautaWerneri 2 on kahden päivän kurssi lautailun alkeet omaaville. Kurssilla vahvistetaan jo opittuja taitoja, siirrytään pikkuhiljaa isompiin helppoihin rinteisiin ja harjoitellaan ankkuri- ja tuolihissien käyttöä. Kurssi on tarkoitettu yli 7-vuotiaille.

Hinta:

Werneri -kurssit   2 * 100 min
    115 €/hlö *

*Välinevuokra sisältyy hintaan kahdeksi päiväksi ja hissinousut opetuksen ajaksi.
Opetuksen jälkeen rinnelippu -50% kun ostat rinnelipun hiihtokoululta. Tarjous ei koske Tenavalippua.

Ilmoittaudu

Sen sijaan, että kokeilisitte ensin itse, tuo lapsesi Wernerin hiihtokouluun, sillä Werneri vie lapset rinteeseen ilman itkua ja kiukkua!
Hiihtokoulussa koetaan mahtavia rinne-elämyksiä, nautitaan lajista ja parannetaan tekniikkaa!
Junnu kursseilta kokemuksia, uusia taitoja ja temppuja!
Kurvaa rinteeseen hiihtokoulun kautta ja nautit laskemisesta entistä enemmän!
Löydä laskemisen riemu monipuolisilla Vuokatinrinteillä! 13 huolella hoidettua rinnettä kutsuvat koko perheen nauttimaan vauhdin huumasta ja yhdessäolosta.
Lumikenkäilyn tehon päättää itse kulkija, sillä lumista taivalta voi taittaa leppoisasti maisemia ihaillen tai ahkerasti ylämäessä sykettä nostaen.
MCC-rinneautolla saa kovat kesävauhdit Länsirinteillä. Vauhdikas menopeli kulkee painovoiman avulla.
Laskettelu ja lumilautailu on hauska ja vauhdikas harrastus, joka sopii kaikille.
Suomi Slalom - Kivaa kisaa ihan kaikille
21.2.2021 12:00-14:00
Suomi Slalom - Kivaa kisaa ihan kaikille
24.2.2021 17:00-19:00
Viihdehuippujen Rinnerieha. Hauskaa kisailua kaikille.
25.2.2021 12:00-15:00
Suomi Slalom - Kivaa kisaa ihan kaikille
3.3.2021 17:00-19:00