Soveltava alppihiihto

Vauhdin hurmaa kaikille

 

Laskettelu ja lumilautailu on hauska ja vauhdikas harrastus, joka sopii kaikille. Erilaisten apuvälineiden avulla vauhdin hurmaan pääsee mukaan, vaikka laskijalla olisi jokin liikkumista rajoittava vamma tai haitta. Soveltava alppihiihto tarjoaa mahdollisuuden niin pysty- kuin kelkkalaskemiseen. Vammasta tai haitasta riippuen ammattitaitoiset opettajamme valitsevat laskijalle sopivimman tavan tulla rinnettä alas, laskijan toiveet ja lähtökohdat huomioon ottaen.
 
Kelkkatunnit ovat 100 minuutin kokonaisuuksia. Hiihtokoulumme valikoimissa on erikokoisia ja -mallisia kelkkoja, joista jokaiselle löytyy varmasti kaikkein sopivin. Kelkkatunnille voi osallistua myös oman avustajansa kanssa, jolloin opetamme hänelle kelkkalaskemisen avustamiseen tarvittavat perusteet. Näin laskemisesta pääsee nauttimaan yhdessä ystävän tai perheen kanssa.
 
Hiihtokoulumme valikoimista löytyy kattavasti myös pystylaskettelun välineistöä, niin lasketteluun kuin lumilautailuun. Apuvälineiden avulla laskuharrastuksen aloittaminen on mielekästä ja soveltavan alppihiihdon opettajiemme avustuksella laskijalle räätälöidään sopiva kokonaisuus.

Soveltavan alppihiihdon kalustomme

Kelkat

  • Dualski

 

  • Monoski koko 36

 

  • Monoski koko 38

 

  • Monoski koko 40

 

  • Monoski koko 42

 

  • Snowball (lasten monoski)

 

  • Biski x 2

 

  • Junior Biski

 

Lisäksi kattava välineistö pystylaskemiseen, kuten Sno-wing ja Riderbar. Välineistö myös vuokrattavissa kauttamme. Kelkkavuokraus hinnasto

Soveltava alppihiihto 50 min 100 min
Pystylaskettelu 60 € 110 €
Kelkkatunti   120 €

Soveltavan asiakkaan avustaja saa lipun ja välineet veloituksetta.

Katso avoinna olevat rinteet ja hissit

Sen sijaan, että kokeilisitte ensin itse, tuo lapsesi Wernerin hiihtokouluun, sillä Werneri vie lapset rinteeseen hymyssä suin!
Hiihtokoulussa koetaan mahtavia rinne-elämyksiä, nautitaan lajista ja parannetaan tekniikkaa!
Junnukursseilta kokemuksia, uusia taitoja ja temppuja!
Kurvaa rinteeseen hiihtokoulun kautta ja nautit laskemisesta entistä enemmän!

Vuokatinrinteet

Veikontie 3
88610 Vuokatti