Hiihtokoulua Junnuille (11-16-vuotiaat)

Junnu kursseista kokemuksia, uusia taitoja ja temppuja!

Mielummin kaveriporukassa kuin iskän tai äidin opeissa?Junnu kursseilla tsempataan kavereita, haastetaan sopivasti ja treenataan älyttömällä meiningillä!

Junnu Startti Sukset

Junnu Startti Sukset -kurssi on tarkoitettu 11-16 vuotiaille junnuille, jotka haluavat oppia laskettelun alkeet mukavassa porukassa. Kurssilla opetellaan laskettelun perustaidot, mistä on hyvä jatkaa itsenäisesti kohti isompia rinteitä. Kurssille et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

Junnu Startti Lauta

Junnu Startti Lauta -kurssi on tarkoitettu 11-16 vuotiaille junnuille, jotka haluavat oppia lautailemaan. Kurssilla opetellaan lautailun perustaidot; liukumaan, jarruttamaan, kääntymään ja käyttämään eri hissejä. Kurssin jälkeen on hyvä jatkaa itsenäisesti kohti isompia rinteitä. Kurssille et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

MAXStyle 1 -MAXimoi freestyle!

MAXStyle 1 -kurssi on suunnattu yli 8 vuotiaille junnuille, jotka osaavat jo laskea itsenäisesti sinisiä rinteitä. Kurssilla harjoitellaan helppoja freestyle temppuja helpoissa olosuhteissa. Ryhmässä kannustetaan toisia ja jaetaan onnistumisen kokemuksia. Ryhmiä on tarjolla erikseen suksille ja laudalle!  #MEOWWW

MAXStyle 2 – MAXimoi temput!

MAXStyle 2 -kurssi on suunnattu yli 8 vuotiaille junnuille, jotka osaavat laskea itsenäisesti ja ovat jo harjoitelleet helppoja freestyle temppuja. Kurssilla haastetaan omia freestyletaitoja ja viedään temput korkeammalle. Ryhmässä tsempataan toisia ja ylitetään omat odotukset. Ryhmiä on tarjolla erikseen suksille ja laudalle! #MEOWWW

Hinnat

Junnu Startit2*100 min
Junnu Startti Sukset115 €/hlö
Junnu Startti Lauta115 €/hlö
MAXStyle kurssit (sukset/lumilauta)120 min 70€/hlö


Sen sijaan, että kokeilisitte ensin itse, tuo lapsesi Wernerin hiihtokouluun, sillä Werneri vie lapset rinteeseen ilman itkua ja kiukkua!
Hiihtokoulussa koetaan mahtavia rinne-elämyksiä, nautitaan lajista ja parannetaan tekniikkaa!
Junnu kursseilta kokemuksia, uusia taitoja ja temppuja!
Kurvaa rinteeseen hiihtokoulun kautta ja nautit laskemisesta entistä enemmän!
Löydä laskemisen riemu monipuolisilla Vuokatinrinteillä! 13 huolella hoidettua rinnettä kutsuvat koko perheen nauttimaan vauhdin huumasta ja yhdessäolosta.
Lumikenkäilyn tehon päättää itse kulkija, sillä lumista taivalta voi taittaa leppoisasti maisemia ihaillen tai ahkerasti ylämäessä sykettä nostaen.
Lumilautatunneli on uudistunut kesällä 2019. Vanha lumilautatunneli on muuttunut ympärivuotiseksi, koko perheelle suunnatuksi lumimaailmaksi, jossa on yli 30 erilaista toimintoa.
MCC-rinneautolla saa kovat kesävauhdit Länsirinteillä. Vauhdikas menopeli kulkee painovoiman avulla.
Laskettelu ja lumilautailu on hauska ja vauhdikas harrastus, joka sopii kaikille.
MAX Snow Worldissa syyslomilla päivittäin ohjattua toimintaa
21.10.2019 14:00-15:00
22.10.2019 14:00-15:00
MAX Snow Worldissa syyslomalla päpivittäin ohjattua ohjelmaa
23.10.2019 14:00-15:00
MAX Snow Worldissa syyslomalla päivittäin ohjattua ohjelmaa
24.10.2019 14:00-15:00

Vuokatinrinteet

Veikontie 3
88610 Vuokatti
KIVA kun tykkäät!

KIVA kun tykkäät!

Kiva, että tykkäsit paikallisoppaamme vinkeistä!

Jätä vielä yhteystietosi, niin olet mukana kahden hengen majoituspaketin (6 kpl) arvonnassa. Voittajat arvotaan 18.6.2019 ja heille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Säännöt löydät täältä.

Yhteystiedot