Vuokatinranta

Kainuussa, Vuokatin matkailualueella, upeiden laskettelurinteiden ja kauniin Nuasjärven välissä sijaitsee Vuokatinrannan majoitus- ja kurssikeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluja sekä aktiivisille liikkujille että rauhaa kaipaaville. Tarjoamme ympäri vuoden erilaisia leirejä, kursseja ja viikonlopputapahtumia niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin.

Useiden eri majoitusvaihtoehtojen lisäksi Vuokatinrannassa on toimivat kokous- ja ryhmätyötilat ja herkullista kotiruokaa tarjoava ravintola. Kahdessa rantasaunassa voi nauttia makoisat löylyt ja illan päätteeksi rentoutua takkahuoneen lämmössä.

Voit varata majoituksesi kätevästi myös omasta nettivaraamostamme.

Uudessa hotellissa
on 12 kahden hengen huonetta ja 2 huoneistoa (34 m2), joissa molemmissa on oma hyvin varustettu keittiö, erillinen makuuhuone, olohuonenurkkaus sekä sauna. Kaikissa kylpyhuoneissa on WC ja suihku. Lisäksi on 1 Inva-varusteltu huone.

Kaikkiaan hotelliin voidaan majoittaa 30 henkilöä lattiatasoisiin vuoteisiin, mutta jos käyttöön otetaan laivahyteistä tutut seinävuoteetkin, majoituskapasiteetti nousee 50 henkilöön.

Hotellissa on lisäksi yhteinen TV-nurkkaus ja minikeittiö, sekä kuivauskaapit talven aktiviteetteja ajatellen.

Lomahuoneistoja
tarjoamme korkeatasoista majoitusta toivoville asiakkaille. Huoneistoja on kahta eri kokoa: isommissa on 12 vuodepaikkaa ja pienemmissä 8. Huoneistot ovat valoisia, viihtyisiä ja korkeatasoisesti varusteltuja. Kaikista löytyy takalla varustettu olohuone, hyvin varusteltu keittiö ja tilava sauna. Kylpyhuoneessa on WC ja suihku. Parvella on lisäksi omat TV- ja DVD-laitteistot. Pesuhuoneessa on pyykinpesukone ja kuistilla kuivauskaappi sekä silitysvälineistö. Huoneistoissa on lisäksi tilava, kalustettu ja lasitettu parveke sekä oma piha-alue. Kaikilla huoneistoilla on myös yhteinen leikkipaikka lapsille.

Mökkitarjonnassamme
on monipuolinen valikoima: sauna-, takka-, rantamökit sekä omakotitalo suuremmalle ryhmälle. Kaikissa mökeissä on minikeittiö, tuvassa TV ja oma WC sekä suihku.

Ruokapalvelut
Vuokatinannan päärakennuksessa on tilaa yhteensä jopa 100 ruokailijalle. Ikkunasta avautuvaa kaunista Jäätönlahden rantamaisemaa ihaillessa voi nauttia talon oman emännän ja keittiöväen valmistamista herkuista. Ennakkotilauksesta ryhmät voivat ottaa päivän lounaspaketin mukaansa. Salia koristaa seinälle kiinnitetty suurikokoinen taiteilija Eeva Ryynäsen reliefi ”10 neitsyttä”.

Muut palvelut
Vuokatinrannassa tapahtuu ympäri vuoden. Rantasaunat ja takkatila sekä tunnelmallinen kota ovat tilattavissa ryhmille. Päärakennuksessamme on matkamuistomyymälä ja kioski. Vuokatinrannassa on myös kokoustiloja erikokoisille ryhmille.

Vapaudu arjen paineista ja tule lomalle Vuokatinrantaan!

Vuokatinranta

Vuokatinrannantie 8
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!