Vuokatinmaa Loma-asunnot

Vuokatinmaan loma-asunnot sijaitsevat Nuasjärven kainalossa, aivan Vuokatinvaaran juuressa. Vuokatinmaa tarjoaa asiakkailleen tasokkaita majoituspalveluita lähellä Vuokatin alueen monipuolisia harrasteita ja aktiviteetteja. Vuokatinmaassa elämisen kirjoon kuuluvat tasokas perhelomailu, urheilijoiden leiritys sekä yritysten erilaiset tapahtumat. Lomailijat viihtyvät hyvin tasokkaiden palvelujen hemmottelemina.

Vuokatinmaassa on 22 loma-asuntoa ja 132 vuodepaikkaa. Alue on väljästi rakennettu – lomailijan viihtymistä ja rauhaa silmälläpitäen. Kaikissa asunnoissa on täydellinen keittiö astiastoineen ja kodinkoneineen. Huoneistojen varustukseen kuuluu lisäksi sauna, suihku, takka, kuivauskaappi, taulutelevisio, cd-soitin, netti ja puhelin. Paritaloissa ja huviloissa lisäksi pyykinpesukone. Asukkaiden käytössä on myös oma laituri, soutuvene ilmaiseksi, iso trampoliini ja päärakennuksen suksihuoltohuone.

Etäisyydet: laskettelurinne 1 km, hiihtotunneli 2 km, lumilautatunneli 1 km, kauppa 2 km, Katinkullan kylpylä 3,5 km ja Sotkamo 7 km.

Kysy tarjoustamme. Tervetuloa Vuokatinmaahan!

Vuokatinmaa Loma-asunnot

Jäätiönrinteenpolku 3
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!