Vauhdikas Vuokatin Vesiurheilukeskus

Vesiurheilukeskuksen löydät keskeltä Vuokattia Ahvenuksenlammelta. Vesiurheilukeskus tarjoaa Wakestation kaapelilla vetotoimintaa vesisuksin, wakeboardilla, sup-laudoin sekä isoille ryhmille mm. airtrackillä!

Vesiurheilukeskuksen visiitti on täynnä kaikenlaista jännää, tulet varmasti viihtymään.

Meiltä saat kaiken tarvittavan harrastamiseen märkäpuvuista erilaisiin suksiin ja lautoihin! Mukaan tarvitset vain pyyhkeen ja uimavarustuksen!

Lisätietoa Vesiurheilukeskuksen Saunalautasta ja palveluista!

Vuokatin Vesiurheilukeskuksen varustelu on Euroopan ja maailman kärkeä. Skeittisaunalautan suunnittelun ja rakentamisen taustalla on menestyksekäs Vuokatin Vesiurheilukeskus Oy:n tytäryhtiö, BlackPrint Skateparks. Tytäryhtiön erikoisalaa on skeittaukseen liittyvien obstaakkeleiden rakentaminen. Liki 12 tonnia painavan skeittisaunalautan rakentamisprojekti antoi yritykselle hyvät valmiudet lähteä tekemään uutta aluevaltausta. Kaikki vuokrattavat välineet ovat ammattilaisten hyväksi havaitsemia.

- Vuokravälineiden laatu näkyy suoraan asiakastyytyväisyydessä. Käytössämme on esimerkiksi laadukkaat ammattikäyttöön suunnitellut RipCurl-märkäpuvut, jotka yllä vedessä ei tule kylmä missään vaiheessa. Vuokatin Vesiurheilukeskus tuo itse maahan 21Rope-merkkisiä lautailuvälineitä kaikkiin lautalajeihin, mikä mahdollistaa erilaisten välineiden laajan tarjonnan ympäri vuoden, Vesiurheilukeskuksen yrittäjä Jaakko Tossavainen sanoo.

Vuokatin Vesiurheilukeskus

Vuokatintie 22
88610 Vuokatti, Finland
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!