Vuokatin Seikkailupuisto

Kesällä 2016 avattu Vuokatin Seikkailupuisto on hyvin monipuolinen ja yksi Suomen suurimpia seikkailupuistoja. Puisto sisältää yhteensä yhdeksän eri kiipeilyrataa tarjoten haasteita ja elämyksiä kaikille.

Yhdeksästä radasta seitsemän nousevat huimiin korkeuksiin ja kaksi pysyvät matalalla noin metrin korkeudella. Vuokatin Seikkailupuistossa on yhteensä 111 tehtävää ja aikaa voi varata vierailua varten useita tunteja. Suomen haastavimmalla seiskaradalla saa testata taitojaan jo oikein tosissaan.

Puisto sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä ja on saavutettavissa autolla joko Vuokatinrinteiden kautta tai kävellen Vuokatin Urheiluopistolta.

Tulkaa viettämään hauska, ikimuistoinen ja seikkailullinen päivä yhdessä!

 

 

Kiitos kaikille kaudesta 2020!

Päivitämme seuraavan kauden aukioloajat toukokuussa 2021.

 

Ryhmävaraukset kaudelle 2021!
info@vuokatinseikkailupuisto.com

 

Parkkipaikka Vuokatinrinteiden karavaanialueella (ajo Veikontien kautta, seuraa ruskeita Vuokatin Seikkailupuisto -kylttejä)

Tekemistä

Vuokatin Seikkailupuiston yhdeksästä radasta seitsemän nousevat huimiin korkeuksiin jopa 12 metriin ja kaksi pysyvät matalalla noin 60-150 cm korkeudella.
Aivan Vuokatti Sportin pihapiirin vierestä löytyy yksi suomen jännitävimmistä seikkailupuistoista. Vuokatin Seikkailupuistosta löytyy yhdeksän eri tasoista seikkailurataa luonnonkauniissa ympäristössä metsän keskellä.
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!