Vuokatin Aateli yrityksille ja ryhmille

Meillä kokoonnutaan ja rentoudutaan kuninkaallisen mukavasti!

Kun suunnitteilla on yhdistyksen syyskokous, yrityksen 20-vuotisjuhlat, henkilökunnan tyky- tai virkistyspäivät, pikkujoulut, leirikoulu, polttarit tai vaikka ikimuistoinen luokkakokoustapaaminen, kaikki Vuokatin palvelut ovat yhden yhteydenoton päässä. Vuokatin Aatelin kautta varaat kätevästi kaikki palvelut ammattitaidolla ja reippaalla asenteella höystettynä. Järjestämme erikokoisten virkistys- ja kokousryhmien käyttöön majoitus-, ohjelma- ja ateriapalvelut toiveidenne mukaan. Käytettävissäsi on myös nykyaikainen kokoustekniikka.

Juhla- ja kokoushuvilat

Isomman kokoontumisen päämajana toimii Keisari-huvila, jonka läheisyydessä on tarjolla yhdenmukaista majoitusta suuremmallekin porukalle. 22 henkilöä majoittavan Vuokatin hulppeimman huvilan, Keisarin, tilat muuntuvat hyvin käyttäjien tarpeiden mukaan. Keskikerroksen avarassa oleskelu- ja ruokailutilassa voi järjestää rennon kokouksen tai viettää iltaa takkatulen loisteesta nauttien.

Kolmikerroksisessa huvilassa on yhteensä seitsemän makuuhuonetta, joista yksi muuntautuu tarvittaessa vaikkapa 3D-kotiteatteriksi. Aika kuluu kuin siivillä hyvässä seurassa biljardia pelaillessa sekä rentoutuessa ylellisellä saunaosastolla. Keisarin suurilta lasitetuilta parvekkeilta ja terassilta ihaillaan suomalaista metsämaisemaa sekä horisontissa kimaltelevaa Nuasjärveä, joiden kansallisromanttista tuntua on myös huvilan sisustuksessa.

Keisari-huvilan läheisyydessä sijaitsevat myös muut juhla- ja kokoushuvilamme: upea 200 neliön Tsaari, Vuokatinrinteiden parhaimmalla paikalla sijaitseva neljän makuuhuoneen Marsalkka sekä luksusvarusteltu 170 neliön Ruhtinatar. Syksyllä 2017 valmistui Vuokatinrinteille uusi kokous- ja ryhmäkohteemme Hotel Aateli.

Business Class -sopimuksemme vastaa aina juuri sinun yrityksesi tarpeita

Voit hoitaa yrityksesi loma-asumisen ja työhyvinvoinnin yhdellä sopimuksella. Tarjoamme yrityksille Business Class –sopimuksen, joka muokataan yksilöllisesti vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Sopimukseen voidaan sisällyttää myös työhyvinvoinnin ammattilaisten palvelut, kuten esimerkiksi yrityksellesi soveltuvan hyvinvointiohjelman laatiminen. Yrityssopimuksen minimipituus on yksi vuosi. Tämä mahdollistaa hyvin esimerkiksi kuntotestauksen seurannan. Business Class –sopimus antaa yrityksellesi jatkuvan käyttöoikeuden Aatelin erinomaisesti varusteltuun lomahuoneistoon. Mikä parasta, Business Class tarjoaa kaiken ilman omistamisen kustannuksia.

Kumpuilevat metsäiset vaarat, laajat vesistöt, hiljaisuus sekä  puhdas luonto ja ruoka siivittävät sinut ja seurueesi uusien ajatusten alkulähteille.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä olosta!

Kokouslounge

Vie kokoustaminen uudelle tasolle Vuokatin kauniissa maisemissa. Kokoustila on varustettu uusimmalla teknologialla. Tilassa on istumapaikat 15 hengelle.

Järjestä kokous Vuokatin rinnealueen paraatipaikalla upeissa maisemissa. Mikäli kokouksenne tarvitsee inspiroivaa ideointitilaa, rentouttavaa ilmapiiriä tai rauhallista neuvottelutilaa, niin Kokouslounge on siihen oikea paikka.

Tarjoukset

Nauti syksyn raikkaista säistä ja luonnon väriloistosta Vuokatin monipuolisilla retkeilyreiteillä, joille pääset suoraan mökin pihasta tai tee päiväretki Hiidenportin kansallispuiston jylhiin maisemiin.
Tule kokemaan ruska ja värikäs syksy monipuolisessa Vuokatissa. Majoitu tunnelmallisessa hotellissa tai kotoisasti saunallisessa mökissä. Ruskalomaamme kuuluu myös hyvä ruoka ja syksyn maut.
Aateli Yrityksille
Vuokatin Aateli tarjoaa laadukkaita kokouspalveluja: yhdistä kokous ja virkistyspäivä Keisarin hulppeissa tiloissa

Tekemistä

Rentoudu altaan poreissa ja nauti tunnelmallisesta spa-osastosta yksin tai ystävien kanssa.

Vuokatin Aateli

Ilkanmäentie 2
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!