The Aateli Island

Vuokatin Aateli tarjoaa jotain ainutlaatuista koko Suomessa – The Aateli Island – paratiisisaari keskellä Vuokatin upeimpia järvi- ja vaaramaisemia.

Vuokatin Aatelin alukset Princess Vilma ja General Jermu kuljettavat sinut turvallisesti saareen tai Nuasjärven laineille rentoutumaan ja kalastamaan. Voit tulla myös omalla vesitasolla tai helikopterilla (helikopterikenttä saaressa) tai voit rantautua saaren hienoon satamaan purjeveneelläsi.

Saaressa sinua odottaa upea Fregatti-huvila, jonka varustukseen kuuluu mm. 3 makuuhuonetta, sauna, poreamme, takka, kotiteatteri ja lämmin lasiterassi. Voit yöpyä myös Commodore Jermussa, jossa on merellinen kahden hengen hytti.

Varaa täältä!

Tarjoukset

Varaa irtiotto tammikuulle Black Friday -alennushinnoin! Hotel Aatelissa alennus 20 - 50 %!
Vuokatin Aatelin Keisari-huvilassa on loistavat tilat perhejuhlan viettoon. 22 hengen ruokapöydässä käy vilkas puheensorina, kun istutaan yhteiselle juhla-aterialle. Useat sisäaktiviteetit, kuten biljardi ja PlayStation ovat varsinkin lasten mieleen, tunnelmallisesta ulkoporeammeesta nauttivat kaikki.
Varaa unelmiesi majoitus Hotel Aatelin premium-tason huoneissa ja hyödynnä suoran varaajan edut majoittuessasi Hotel Aateliin!
Aateli Yrityksille
Vuokatin Aateli tarjoaa laadukkaita kokouspalveluja: yhdistä kokous ja virkistyspäivä Keisarin hulppeissa tiloissa

Tekemistä

Rentoudu altaan poreissa ja nauti tunnelmallisesta spa-osastosta yksin tai ystävien kanssa.

Tapahtumat

Pikkujoulubuffet ja rockia Ravintola Ainoassa
11.12.2020 17:00
Pikkujouluruokaa ja rockia Ravintola Ainoassa
12.12.2020 17:00

Vuokatin Aateli

Ilkanmäentie 2
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!