Ravintola Ainoassa parhaat makumuistot luodaan yhdessä!

Ravintola Ainoan ovet ovat auki kaikille: kokeilunhaluisille, nostalgiannälkäisille ja, ennen kaikkea, hyvän ruoan ystäville. Haluamme kerätä perheet, pariskunnat ja kaveriporukat saman pöydän ääreen luomaan yhteisiä makumuistoja!

Ravintola Ainoassa jokainen annos on huolella mietitty ja lämmöllä valmistettu. Tuomme raaka-aineiden parhaat puolet esiin ja annamme niiden puhua puolestaan. Valmistamme yllättävän konstailematonta ruokaa, joka on ainoa laatuaan. Monipuolinen menumme sisältää niin uusia tuttavuuksia kuin päivitettyjä klassikoitakin.

Ravintola Ainoa on rento ruokapaikka, jossa voit viettää mukavaa iltaa tai juhlistaa erityistä hetkeä. Keittiömestarimme Ville Pasanen kutsuu sinut ja seurueesi kokeilemaan makuja, jotka muistat. Tervetuloa läheltä tai kaukaa!

Tutustu listaamme ja lue Ravintola Ainoan tapahtumista tästä

Ainoan buffetaamiainen

Aamiainen sisältyy hotellivieraiden majoitushintaan. Muissa Aatelin kohteissa majoittuvat voivat tilata aamiaisen ennakkoon hintaan 10 € / aikuinen ja 5 € / lapsi (4–12 vuotta).

Muualla majoittuville aamiaisen hinta on 15 € / aikuinen ja 7 € / lapsi.

Jos majoitut muualla kuin Hotel Aatelissa, teethän aamiaisvarauksen ennakkoon.

Ryhmille

Ryhmille tarjoamme myös erilaisia ruokapalveluja ja tarvittaessa toimitamme ruokailut ennakkotilauksesta alueen muihin lomahuoneistoihin. Kysythän halutessasi lisää info@vuokatinaateli.fi tai soittamalla 044 555 2828.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tarjoukset

Varaa irtiotto tammikuulle Black Friday -alennushinnoin! Hotel Aatelissa alennus 20 - 50 %!
Vuokatin Aatelin Keisari-huvilassa on loistavat tilat perhejuhlan viettoon. 22 hengen ruokapöydässä käy vilkas puheensorina, kun istutaan yhteiselle juhla-aterialle. Useat sisäaktiviteetit, kuten biljardi ja PlayStation ovat varsinkin lasten mieleen, tunnelmallisesta ulkoporeammeesta nauttivat kaikki.
Varaa unelmiesi majoitus Hotel Aatelin premium-tason huoneissa ja hyödynnä suoran varaajan edut majoittuessasi Hotel Aateliin!
Aateli Yrityksille
Vuokatin Aateli tarjoaa laadukkaita kokouspalveluja: yhdistä kokous ja virkistyspäivä Keisarin hulppeissa tiloissa

Tekemistä

Rentoudu altaan poreissa ja nauti tunnelmallisesta spa-osastosta yksin tai ystävien kanssa.

Tapahtumat

Pikkujoulubuffet ja rockia Ravintola Ainoassa
11.12.2020 17:00
Pikkujouluruokaa ja rockia Ravintola Ainoassa
12.12.2020 17:00

Vuokatin Aateli

Ilkanmäentie 2
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!