Juhlat Vuokatin Aatelissa

Vuokatin Aatelin kauniisti sisustetut huoneistot sopivat kaiken kokoisten juhlien viettopaikaksi ympäri vuoden ja antavat mahdollisuuden juuri omanlaisen juhlapäivän viettoon. Merkkipäivät, sukujuhlat, vuosipäivät, kastetilaisuudet, polttarit, häät ja kihlajaiset sekä monet muut perheen ja ystävien kanssa vietettävät juhlapäivät järjestyvät kätevästi viihtyisissä kohteissamme. Voit varata sopivan huvilan käyttöösi ja hoitaa järjestelyt itse tai tilata catering-palvelut kauttamme. Tunnemme alueen palvelutarjonnan hyvin ja voimme halutessasi järjestää aktiviteetteja juhlien ohjelmaksi.

Esimerkiksi Keisari-huvila on loistava paikka tunnelmallisten häiden viettämiseen. Hääpari voi suunnata hääyöksi Aatelin paratiisisaarelle ja juhlistaa ensimmäistä aamuaan avioparina keskellä Vuokatin upeimpia järvi- ja vaaramaisemia. Juhlapaikkana toimivan Keisarin läheisyydessä on tarjolla Aatelin huoneistoja isommallekin juhlaväelle.

Aatelin huoneistot ovat aina ensiluokkaisessa kunnossa, valmiina vastaanottamaan sinun seurueesi.

Lisätietoja juhlien ja tapahtumien järjestämisestä: info@vuokatinaateli.fi

Annamari Kärki, Sisäilmatalo Kärki Oy suosittelee: 

"Voimme luottaa Aatelin laatuun!"

"Olemme olleet monta kertaa Aatelin vieraina sekä perhejuhlien että erilaisten yritystilaisuuksien tiimoilta. Etukäteen ei tarvitse kantaa huolta siitä, onko varaamamme huoneisto varmasti siisti tai vastaako se nettisivuilla luvattua tasoa, vaan voimme luottaa Aatelin laatuun. Hienosti toteutetuilla valaistusratkaisuilla ja muilla pienillä yksityiskohdilla kohteet erottuvat edukseen. Vuokatin Aatelin palvelu ja loma-asuntojen sijainti ovat ykkösluokkaa!"

Tarjoukset

Vuokatin Aateli Talvi
Varaa majoitus tasokkaaseen, täysin varusteltuun huvilaan tai huoneistoon alennetuilla hinnoilla! Huippunopeiden nettiyhteyksien ansiosta voit yhdistää vaikka työ- ja vapaa-ajan.
Tule nauttimaan tasokkaasta hotellimajoituksesta ja elämyksellisestä igluyöstä Vuokattiin!
Varaa irtiotto tammikuulle alennushinnoin! Majoitu pienessä ja viihtyisässä Hotel Aatelissa alk. 41 € / hlö / yö
Varaa unelmiesi majoitus Hotel Aatelin premium-tason huoneissa ja hyödynnä suoran varaajan edut majoittuessasi Hotel Aateliin!

Tekemistä

Rentoudu altaan poreissa ja nauti tunnelmallisesta spa-osastosta yksin tai ystävien kanssa.

Tapahtumat

Tammikuun lopussa Ravintola Ainoassa vietetään georgialaisen ruoan viikonloppua Ville Haapasalon seurassa. Mukaan herkuttelemaan pääset tekemällä pöytävarauksen.
29.1.2021 19:00-22:00
Tammikuun lopussa Ravintola Ainoassa vietetään georgialaisen ruoan viikonloppua Ville Haapasalon seurassa. Mukaan herkuttelemaan pääset tekemällä pöytävarauksen.
30.1.2021 18:00-22:00

Vuokatin Aateli

Ilkanmäentie 2
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!