Hotel Aateli

Ski-In Ski-Out -hotelli Vuokatinrinteillä!

Hotellissa on 15 premium-tason huonetta, joista kolme saunallista sviittiä. Yhden huoneen ja sviitin voi yhdistää isommaksi kokonaisuudeksi. Sisustuksen lämpimät värisävyt ja pinnoissa käytetty puu yhdessä yksityiskohtaisesti mietittyjen valaistusratkaisujen kanssa luovat huoneeseen miellyttävän tunnelman. Kahden hengen huoneet ovat 22-neliöisiä ja lisäksi niissä on iso lasitettu parveke. Kaikissa huoneissa on mm. ilmastointi ja kuivauskaappi.

Suomen ensimmäinen Zen Spa –pienkylpylä sijaitsee Hotel Aatelissa. Kylpyläosasto varataan aina yksityiskäyttöön, jolloin pääset rauhassa rentoutumaan ja nauttimaan span lämmöstä. 50 minuutin varaus suoravaraajillemme 20 € / 50 min / 1-2 hlöä (käytettävissä kerran viipymän aikana).

Á la carte -ravintolamme Ainoan ovet ovat auki kaikille: kokeilunhaluisille, nostalgiannälkäisille ja, ennen kaikkea, hyvän ruoan ystäville. Ravintolan aukioloajat vaihtelevat sesongeittain – katso aukioloajat ja tee pöytävaraus täällä.

Työmatkalle Hotel Aateli tarjoaa rauhaisan levähdyspaikan, jossa myös etätyö onnistuu mainiosti huippunopean ilmaisen wi-fi-yhteyden kautta. Aamiainen tarjolla arkisin jo klo 7 alkaen.

Mikäli tarve on vaikkapa isomman ryhmän majoitukselle ja muille palveluille, varaat kauttamme helposti Vuokatin alueen palvelut erilaisia yritys- ja ryhmätapahtumia varten. Järjestämme erikokoisten virkistys- ja kokousryhmien käyttöön majoitus-, ohjelma- ja ateriapalvelut toiveidenne mukaan.

Tarjoukset

Hotel Aatelin ilmastoidut huoneet nyt viikonlopuksi - 10 %!
Tule viettämään aurinkolomaa Vuokatin hienojen järvimaisemien keskelle.
Aateli Yrityksille
Vuokatin Aateli tarjoaa laadukkaita kokouspalveluja: yhdistä kokous ja virkistyspäivä Keisarin hulppeissa tiloissa

Tekemistä

Rentoudu altaan poreissa ja nauti tunnelmallisesta spa-osastosta yksin tai ystävien kanssa.

Vuokatin Aateli

Ilkanmäentie 2
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!