Hotel Aateli

Ski-In Ski-Out -hotelli Vuokatinrinteillä!

Hotellin ravintolassa pääsee nauttimaan ensilumista lähtien ravintolan ja baarin palveluista sekä after ski –meiningistä. Suomen ensimmäinen Zen Spa –pienkylpylä sijaitsee Hotel Aatelissa. Hotellissa on 15 premium-tason huonetta, joista kolme saunallista sviittiä. Yhden huoneen ja sviitin voi yhdistää isommaksi kokonaisuudeksi. Revontulitornista pääsee bongailemaan revontulia.

Kauttamme varaat helposti Vuokatin alueen palvelut erilaisia yritys- ja ryhmätapahtumia varten. Järjestämme erikokoisten virkistys- ja kokousryhmien käyttöön majoitus-, ohjelma- ja ateriapalvelut toiveidenne mukaan.

Tarjoukset

Aateli Yrityksille
Vuokatin Aatelin huviloissa ja huoneistoissa viihdyt varmasti ja vietät lomasi tyylikkäästi. Nyt vähintään 4 vrk varaukset -25 %!
Varaa unelmiesi majoitus Hotel Aatelin premium-tason huoneissa ja hyödynnä suoran varaajan edut majoittuessasi Hotel Aateliin!
Aateli Yrityksille
Vuokatin Aateli tarjoaa laadukkaita kokouspalveluja: yhdistä kokous ja virkistyspäivä Keisarin hulppeissa tiloissa

Tekemistä

Rentoudu altaan poreissa ja nauti tunnelmallisesta spa-osastosta yksin tai ystävien kanssa.

Tapahtumat

https://vuokattisport.fi/tapahtumat/hs-aateli-hiihtoleiri-5-6-9-2020/
3.9.2020-6.9.2020
Perinteisesti juhannuksen jälkeisellä viikolla järjestetty Vuokatin Aateli Race -viikko on siirretty järjestettäväksi koronapandemian takia 5.-6.9.2020
5.9.2020-6.9.2020

Vuokatin Aateli

Ilkanmäentie 2
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!