Ravintola Ainoassa parhaat makumuistot luodaan yhdessä!

Vuokatin rinteiden kupeessa, Hotel Aatelissa, sijaitsevan á la carte ravintolamme ovet ovat auki kaikille: kokeilunhaluisille, nostalgiannälkäisille ja, ennen kaikkea, hyvän ruoan ystäville. Haluamme kerätä perheet, pariskunnat ja kaveriporukat saman pöydän ääreen luomaan yhteisiä makumuistoja!

Ravintola Ainoassa jokainen annos on huolella mietitty ja lämmöllä valmistettu. Tuomme raaka-aineiden parhaat puolet esiin ja annamme niiden puhua puolestaan. Valmistamme yllättävän konstailematonta ruokaa, joka on ainoa laatuaan. Monipuolinen menumme sisältää niin uusia tuttavuuksia kuin päivitettyjä klassikoitakin.

Ravintola Ainoa on rento ruokapaikka, jossa voit viettää mukavaa iltaa tai juhlistaa erityistä hetkeä. Keittiömestarimme Ville Pasanen kutsuu sinut ja seurueesi kokeilemaan makuja, jotka muistat. Tervetuloa läheltä tai kaukaa!

Tutustu listaamme ja lue lisää

Ainoan buffetaamiainen

Aamiainen sisältyy hotellivieraiden majoitushintaan. Muissa Aatelin kohteissa majoittuvat voivat tilata aamiaisen ennakkoon hintaan 10 € / hlö.

Muualla majoittuville  ennakkohinta on 12 € / hlö.

Paikan päällä ostettuna  aamiaisen hinta on 15 € / hlö.
Lapset 4–14 vuotta -50 %.

Jos majoitut muualla kuin Hotel Aatelissa, teethän aamiaisvarauksen ennakkoon.

Ryhmille

Ryhmille tarjoamme myös erilaisia ryhmämenuja ja toimitamme ateriat ennakkotilauksesta cateringpalveluna lomahuoneistoihimme ja huviloillemme. Kysythän halutessasi lisää info@vuokatinaateli.fi tai soittamalla 044 555 0917.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Aukioloajat

Ravintola avoinna
12.8.-13.10. perjantaisin ja lauantaisin
klo 17.00 – 22.00
Keittiö sulkeutuu klo 21.00.
Muina aikoina ravintola on auki tilauksesta.

14.10. alkaen
tiistai – lauantai 17.00 – 22.00
Keittiö sulkeutuu klo 21.00

Suosittelemme pöytävarauksen
tekemistä ennakkoon.

Katso poikkeukset

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!