Ravintola Ainoassa parhaat makumuistot luodaan yhdessä!

Vuokatin rinteiden kupeessa, Hotel Aatelissa sijaitsevan á la carte ravintolamme ovet ovat auki kaikille: kokeilunhaluisille, nostalgiannälkäisille ja, ennen kaikkea, hyvän ruoan ystäville. Haluamme kerätä perheet, pariskunnat ja kaveriporukat saman pöydän ääreen luomaan yhteisiä makumuistoja!

Ravintola Ainoassa jokainen annos on huolella mietitty ja lämmöllä valmistettu. Tuomme raaka-aineiden parhaat puolet esiin ja annamme niiden puhua puolestaan. Valmistamme yllättävän konstailematonta ruokaa, joka on ainoa laatuaan. Monipuolinen menumme sisältää niin uusia tuttavuuksia kuin päivitettyjä klassikoitakin.

Ravintola Ainoa on rento ruokapaikka, jossa voit viettää mukavaa iltaa tai juhlistaa erityistä hetkeä. Keittiömestarimme Marko Silván kutsuu sinut ja seurueesi kokeilemaan makuja, jotka muistat. Tervetuloa läheltä tai kaukaa!

Tutustu listaamme ja lue Ravintola Ainoan tapahtumista lisää tästä

Ainoan buffetaamiainen

Aamiainen sisältyy hotellivieraiden majoitushintaan. Muissa Aatelin kohteissa majoittuvat voivat tilata aamiaisen ennakkoon hintaan 12 € / aikuinen ja 6 € / lapsi (4–12 vuotta).

Muualla majoittuville aamiaisen hinta on 17 € / aikuinen ja 8,5 € / lapsi.

Jos majoitut muualla kuin Hotel Aatelissa, teethän aamiaisvarauksen ennakkoon.

Ryhmille

Ryhmille tarjoamme myös erilaisia ruokapalveluja ja tarvittaessa toimitamme ruokailut ennakkotilauksesta alueen muihin lomahuoneistoihin. Kysythän halutessasi lisää info@vuokatinaateli.fi tai soittamalla 044 555 2828.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ravintola Ainoa

Ilkanmäentie 2
88610 Vuokatti

Ravintola Ainoan á la carte avoinna

  • tiistai – lauantai 17.00 – 22.00
    Keittiö suljetaan klo 21.00

Muina aikoina ravintola on auki tilauksesta.

Suosittelemme pöytävarauksen
tekemistä ennakkoon.

Katso poikkeukset

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!