Pohjolan Matka

Pohjolan Matka palvelee matkailijoita lähes 25 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Tutut Pohjolan Matkan linja-autot palvelevat linjaliikenteessä ja kuljettavat turvallisesti tilausajoissa sekä koti- että ulkomaanmatkoilla.

Tilausajokäytössä on noin 170 bussia, joten isommatkin kuljetukset pystytään järjestämään vaivattomasti kokeneen kuljettajan johdolla. Tapahtumiin liittyviin kuljetuksiin voidaan yhdistää esimerkiksi ilmoittautumiset tai laskutus.

Pohjolan Matkan matkatoimistojen kautta voit hankkia matkat, lennot, majoitukset, viisumit ja matkaliput sekä liikematkat. Omaan matkatuotantoon kuuluvat muassa risteily- ja hotellimatkat, kylpylälomat, kiertomatkat sekä erikoismatkat liittymäkuljetuksineen.

Ryhmämatkojen järjestäminen on Pohjolan Matkojen ydinosaamista. Erikokoisille ryhmille räätälöidään mieltymysten mukaiset matkapaketit, joihin sisältyvät kaikki käytännön järjestelyt ennen matkaa ja matkan aikana. Matka voidaan suunnitella täysin ryhmän toiveiden mukaan tai tehdä valmiin matkapaketin pohjalle – kokenut henkilökunta auttaa mielellään ja antaa vinkkejä jo suunnitteluvaiheessa.

Pohjolan Matka on vastuullinen matkanjärjestäjä, joka vastaa valmismatkojen järjestelyistä alusta loppuun.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!