Pohjolan Matka

Pohjolan Matka palvelee matkailijoita lähes 25 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Tutut Pohjolan Matkan linja-autot palvelevat linjaliikenteessä ja kuljettavat turvallisesti tilausajoissa sekä koti- että ulkomaanmatkoilla.

Tilausajokäytössä on noin 170 bussia, joten isommatkin kuljetukset pystytään järjestämään vaivattomasti kokeneen kuljettajan johdolla. Tapahtumiin liittyviin kuljetuksiin voidaan yhdistää esimerkiksi ilmoittautumiset tai laskutus.

Pohjolan Matkan matkatoimistojen kautta voit hankkia matkat, lennot, majoitukset, viisumit ja matkaliput sekä liikematkat. Omaan matkatuotantoon kuuluvat muassa risteily- ja hotellimatkat, kylpylälomat, kiertomatkat sekä erikoismatkat liittymäkuljetuksineen.

Ryhmämatkojen järjestäminen on Pohjolan Matkojen ydinosaamista. Erikokoisille ryhmille räätälöidään mieltymysten mukaiset matkapaketit, joihin sisältyvät kaikki käytännön järjestelyt ennen matkaa ja matkan aikana. Matka voidaan suunnitella täysin ryhmän toiveiden mukaan tai tehdä valmiin matkapaketin pohjalle – kokenut henkilökunta auttaa mielellään ja antaa vinkkejä jo suunnitteluvaiheessa.

Pohjolan Matka on vastuullinen matkanjärjestäjä, joka vastaa valmismatkojen järjestelyistä alusta loppuun.

Pohjolan Matkan matkatoimistot

Kajaanissa ja Kuhmossa toimivat Pohjolan Matkan täyden palvelun matkatoimistot, jotka palvelevat paikkakuntalaisten lisäksi Vuokatissa ja Kainuussa vierailevia matkailijoita. Toimistosta saat kaikki matkailuun liittyvät palvelut; lentoliput, junaliput, laivaliput, majoitukset, pääsyliput, ruokailut ja muut matkapaketin osaset

Lisäksi matkatoimisto tarjoaa luotettavasti ja ammattitaidolla viisumit sekä seuramatkat. Pohjolan Matka on Suomen suurimpia bussi-laivamatkojen tuottajia, joten valittavana on laaja valikoima bussipohjaisia valmismatkoja esimerkiksi Baltiaan ja Pohjoismaihin.

Kauppakatu 1, 87100 Kajaani
puh. 020 1303 380, faksi 020 1303 380
s-posti matkat.kajaani@pohjolanmatka.fi
www.pohjolanmatka.fi

Pohjolan Matkan linja-autoliikenne

Kainuussa Pohjolan Matkalla on laadukas tilausajoliikennekalusto, josta löytyy busseja joka lähtöön 16-paikkaisesta pikku bussista 65-paikkaiseen täysvarusteltuun autoon. Lisäksi erikoisuutena tarjotaan kuljetusta puupenkein varustetulla safaribussilla tai 60-luvun malliin entisöidyllä vanhalla Scanialla. Tilausajojen lisäksi Kainuussa matkailijoita palvelee laaja linjaliikenneverkosto. Pohjolan Matka hoitaa myös Vuokatissa turisteja liikuttavaa Vuokatti-bussia.

Timperintie 5, 87400 Kajaani
puh. 020 1303 390, faksi 020 1303 391
s-posti bussit.kajaani@pohjolanmatka.fi
www.pohjolanmatka.fi

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!