Naapurivaaran Lomakeskuksen leirintäalue

Naapurivaaran Lomakeskus palvelee ympäri vuoden. Leirintäalue sijaitsee 5 kilometrin päässä monipuolisesta Vuokatista, jossa ympärivuotinen hiihtoputki, laskettelurinteet ja ulkoilureitistöt. 3 kilometrin päässä on Katinkullan kylpylä sekä elintarvikekauppa. Lomakeskus on kauniin Nuasjärven rannalla Vuokatissa.

Naapurivaaran Lomakeskuksessa on 64 ympärivuotista vuodepaikkaa kahdessa paritalossa ja neljässä hirsimökissä. Kesällä lisäksi 8 neljänhengen leirintäaluemökkiä, 11 kahdenhengen leirintäaluemökkiä ja 4 neljänhengen aittaa. Leirintäalueella on 50 caravanpaikkaa, joista 40 on sähköpaikkoja, sekä telttapaikkoja.

Leirintäalueella on asiakkaiden käytössä huoltorakennus, jossa on pyykinpesukoneet ja pyykinkuivausrumpu sekä wc:t ja suihkut miehille ja naisille. Alueella on keittokatos. Lapsille on leikkimökki, hiekkalaatikko leluineen, iso trampoliini, karuselli, narukeinuja sekä iso trampoliini. Alueella on lentopalloverkko, tikanheittopaikka sekä ravintolasta voi vuokrata erilaisia ulkopelejä.

Päärakennuksessa on kahvila-ravintola A-oikeuksin. Ravintolassa on biljardipöytä ja karaokemahdollisuus. Tilauksesta aamiaiset, päivälliset, lounaat sekä pitopalvelua. Rannassa on veneenlaskupaikka, uusi iso laituri, hiekkaranta uimiseen ja rantalentopallokenttä. Uusi rantasauna sekä perinteinen savusauna ovat hyödynnettävissä tilauksesta.

Katso hintatiedot kotisivuilta tai kysy tarjousta puhelimitse tai sähköpostitse.

Naapurivaaran Lomakeskus

Pohjavaarantie 66
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!