Naapurivaaran Lomakeskus

Naapurivaaran Lomakeskus on monipuolinen majoituskohde Vuokatissa Mujehoulun rannassa. Vuonna 2001 valmistuneessa päärakennuksessa sijaitsevat vastaanottotilat ja baari-kahvio A-oikeuksin. Salin puolella voi pelata biljardia. Sali soveltuu ruokailu-, juhla- ja kokoustiloiksi. Katettu ulkoterassi sekä 100 hengen juhlateltta palvelee A-oikeuksin. Hyödynnä myös pitopalvelu, jonka ainekset makuelämyksiin tulevat Loma Rinteelän herkuista.

Paritalo ja romanttiset hirsimökit tarjoavat 65 majoituspaikkaa. Kesällä leirintämökkejä on 19 sekä lisäksi telttapaikkoja. Caravan-alueella on 50 autopaikkaa. Lauantaisin onnikka noutaa tanssin pyörteisiin Naapurinvaaran Huvikeskukseen.

Voit saapua myös veneellä nauttimaan talon tuotteista ja tunnelmasta. Hiekkarannan tuntumassa on kaksi upeaa tilaussaunaa, kabinetti ja patiolla kuumalähdeporeamme. Nauti tähtitaivaan alla talvella tai kesällä vaaroja ja vesistöä ihaillen.

Naapurivaaran Lomakeskuksen leirintäalue

Naapurivaaran Lomakeskus palvelee ympäri vuoden. Leirintäalue sijaitsee 5 kilometrin päässä monipuolisesta Vuokatista, jossa ympärivuotinen hiihtoputki, laskettelurinteet ja ulkoilureitistöt. 3 kilometrin päässä on Katinkullan kylpylä sekä elintarvikekauppoja. Lomakeskus on kauniin Mujehoulun rannalla Vuokatissa.

Naapurivaaran Lomakeskuksessa on 64 ympärivuotista vuodepaikkaa kahdessa paritalossa ja neljässä hirsimökissä. Kesällä lisäksi 8 neljänhengen leirintäaluemökkiä, 11 kahdenhengen leirintäaluemökkiä ja 4 neljänhengen aittaa. Leirintäalueella on 50 caravanpaikkaa, joista 40 on sähköpaikkoja, sekä telttapaikkoja.

Leirintäalueella on asiakkaiden käytössä huoltorakennus, jossa on pyykinpesukoneet ja pyykinkuivausrumpu sekä wc:t ja suihkut miehille ja naisille. Alueella on keittokatos. Lapsille on karuselli, narukeinuja sekä trampoliini. Alueella on rantalentopallokenttä, tikanheittopaikka sekä ravintolasta voi vuokrata erilaisia ulkopelejä.

Rannassa on veneenlaskupaikka, iso laituri ja hiekkaranta uimiseen.

Katso hintatiedot kotisivuilta tai kysy tarjousta puhelimitse tai sähköpostitse.

Naapurivaaran Lomakeskus

Pohjavaarantie 66
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!