LOMA LUONNONLAPSI

Loma Luonnonlapsi tarjoaa viihtyisää, yhteisöllistä aamiaismajoitusta luonnon keskellä Iso-Sapsojärven rannalla n. 5 km päässä Vuokatin aktiviteeteista. Talossa on 11 huonetta, joissa yhteensä 23 vuodepaikkaa ja lisäksi kesäisin kahden hengen aitta.  Ranta-alueella oleva kota on majoittujien vapaasti käytettävissä.  Keittiö- ja oleskelutilat, kodinhoitohuone, sauna ja neljä suihku- ja wc-tilaa ovat asukkaiden yhteisessä käytössä. Hemmotteluun voi varata rantasaunan ulkoporeammeineen. Majoitustiloja vuokrataan myös kokonaisuutena erilaisille ryhmille tai perheille.

 

Majoituspaikalla on oma lapsiystävällinen uimaranta ja lisäksi on sup-lautoja ja kanootti vuokrattavissa. Rauhallinen ympäristö ja luonto houkuttaa kävelyille ja pyöräretkille. Saatavilla on peruspolkupyöriä, mutta kauttamme järjestyy myös fatbike-polkupyöriä. Talvella pyrimme olosuhteiden mukaan tekemään yhteysladun jäälle Sotkamon latuverkkoon. Majoittujat voivat lähteä omilla moottorikelkoillaan rannastamme jääreitille.

Majoitusrakennuksen viereisessä rakennuksessa on avattu maaliskuussa 2021 Ravintola Kipinä, jossa tarjotaan majoittujien aamiainen, mutta saatavilla on muutakin syötävää ja juotavaa. Ravintolassa on anniskeluoikeudet. Järjestetään tilauksesta myös juhlia. Seuraa mm. aukioloaikoja ja ruokalistoja Facebookissa @kipinaravintola

Loma Luonnonlapsi

Kipinäntie 10
88600 Sotkamo
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!