LOMA LUONNONLAPSI

Loma Luonnonlapsi tarjoaa viihtyisää, yhteisöllistä aamiaismajoitusta luonnon keskellä Iso-Sapsojärven rannalla n. 5 km päässä Vuokatin aktiviteeteista. Talossa on 11 huonetta, joissa yhteensä 23 vuodepaikkaa. Kesäisin kahden hengen aitta. Lisäksi kaksi pientä (2hlö) rantamökkiä. Ranta-alueella oleva kota on majoittujien vapaasti käytettävissä.  Keittiö- ja oleskelutilat, kodinhoitohuone, sauna ja neljä suihku- ja wc-tilaa ovat asukkaiden yhteisessä käytössä. Hemmotteluun voi varata rantasaunan ulkoporeammeineen. Majoitustiloja vuokrataan myös kokonaisuutena erilaisille ryhmille tai perheille. Myös pelkästään rantasaunaa vuokrataan.

 

Majoituspaikalla on oma lapsiystävällinen uimaranta ja lisäksi on sup-lautoja ja kanootti vuokrattavissa. Rauhallinen ympäristö ja luonto houkuttaa kävelyille ja pyöräretkille. Saatavilla on peruspolkupyöriä, mutta kauttamme järjestyy myös fatbike-polkupyöriä. Talvella pyrimme olosuhteiden mukaan tekemään yhteysladun jäälle Sotkamon latuverkkoon. Majoittujat voivat lähteä omilla moottorikelkoillaan rannastamme jääreitille.

Majoitusrakennuksen viereisessä rakennuksessa toimii Ravintola Kipinä, jossa tarjotaan majoittujien aamiainen, mutta saatavilla on muutakin syötävää ja juotavaa. Tilauksesta tehdään myös valmiita ateriakokonaisuuksia loman ajaksi.  Järjestetään erilaisia juhlia. Ravintolassa on 50 asiakaspaikkaa ja anniskeluoikeudet. Kesäterassilla on 30 asiakaspaikkaa. Seuraa mm. aukioloaikoja ja ruokalistoja www. lomaluonnonlapsi.fi tai  Facebookissa @kipinaravintola

Loma Luonnonlapsi

Kipinäntie 10
88600 Sotkamo
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!