KaisanKulma

KaisanKulman lomahuoneistoalueella asuminen ja lomailu on nostettu aivan uudelle tasolle. Lomahuoneistot sijaitsevat ihanteellisella paikalla Vuokatin sydämessä ja toteutuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäröivän maiseman hyödyntämiseen. Kauniiden näköalojen lisäksi lomailijalla on KaisanKulmassa käytössään kaikki Vuokatin kiehtovat harrasteet.

Kaisankulmassa lomailija nauttii vaivattomasti Vuokatin ympärivuotisista vapaa-ajanohjelmista ja monipuolisista palveluista. Talvella huoneistoilta pääsee muun muassa suoraan hiihtämään ja laskettelemaan, sillä rinteille ja laduille johtaa tampattu reitti. Päähissiasemalle KaisanKulman alueelta on vain 300–400 metrin matka.

Asunnot

Kaisankulma on kokonaisuus huippuvarusteltuja ja tunnelmallisia lomahuoneistoja Vuokatinrinteiden välittömässä läheisyydessä. Rinteiden kainalossa sijaitsee 39 korkeatasoista, 1-kerroksista huippuvarusteltua huoneistoa.

KaisanKulmaa ympäröivät Vuokatin kauniit, kumpuilevat mäntykankaat. Talot sijoittuvat tontille siten, että auringonotto ja upeiden maisemien ihailu on mahdollista myös etelä-länsisuuntaan avautuvilta parvekkeilta.

ElinanSydän

KaisanKulman ElinanSydämen huoneistot Rauha, Helena, Siiri, Kirsti, Tuija ja Riitta ovat kooltaan 53–55 m2 sekä isommat siskot Aune ja Elvi ovat 68–70 m2. Pienemmissä huoneistoissa on 2 kappaletta 2 hengen makuuhuonetta ja isommissa huoneistoissa 3 kappaletta 2 hengen makuuhuonetta.

Huoneistojen varustetaso vastaa nykyaikaisen majoituskohteen vaatimuksia taulutelevisioineen ja laajakaistayhteyksineen. Venla on varustettu myös kokousvälinein, joten se tarjoaa toimivat kokoustilat jopa 20 hengen ryhmille.

KaisanSydän

KaisanKulman ensimmäinen talo KaisanSydän on majoittanut asiakkaita jo parin vuoden ajan. Sen huoneistot Aino, Elli, Hilma, Liisa, Maija ja Kerttu ovat kooltaan 50 m2, isommat siskot Sanni ja Venla 65 m2.

Huoneistojen varustetaso on korkealaatuinen. KaisanSydämen Venla-huoneisto on varustettu myös kokousvälinein, joten se tarjoaa toimivat kokoustilat jopa 20 hengen ryhmille.

KaisanKulma

Kaisantie
88610 Vuokatti, Finland
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!