Hyvän Olon Puoti

Hyvän Olon Puoti tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kauneudenhoito- ja hyvinvointipalvelut joustavilla aukioloajoilla Vuokatin matkailukeskuksen ytimessä.

Kauneushoitolamme valikoimaan kuuluu runsaasti eri kasvo-, vartalo- ja jalkahoitoja, ripsienpidennykset, rakennekynnet, meikit jne. Asiantuntevat kosmetologimme voivat suositella sinulle sopivimmat hoitopalvelut.

Kampaamopalvelumme ovat laajat. Taitavat parturi-kampaajamme varmistavat, ettei sinun tarvitse kärsiä ‘bad hair daysta’. Hiusammattilaiset tarjoavat täyden valikoiman palveluja hyvin varustetussa salongissa.

Palveluissamme myös urheilu- ja klassinen hieronta, lymfahoidot, aromahieronnat, Hotstone-kuumakivihoidot jne. Ammattitaitoisilta hierojilta saat myös parhaat vinkit oman hyvinvointisi ylläpitämiseen kotona.

Hyvän Olon Puoti sijaitsee Vuokatissa osoitteessa Huvilatie 2 B. Se on helposti löydettävissä. Vuokatin S-marketilta kivenheitto Sotkamoon päin, aivan päätien varressa S-marketilta tultaessa vasemmalla puolella.

Hyvän Olon Puoti on opastettu selkein tienvarsimainoksin. Voit aina myös halutessasi soittaa meille ja kysyä tarkempia ajo-ohjeita. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoihimme tai vaikka tuote-ostoksille. Ja olet aivan yhtä lämpimästi tervetullut vain katselemaan ja tutustumaan toimintaamme ja aistimaan Hyvän Olon Puodin ilmapiiriä.

Avoinna

Arkisin klo 9-19
lauantaisin klo 9-13
tai sopimuksen mukaan.

Hyvän Olon Puoti

Huvilatie 2 B
88610 Vuokatti, Finland
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!