Höyrylaiva Kouta – Risteilyt Oulujärvelle

Köydet irrotetaan ja valkokylkinen alus halkoo Kajaanin joen virtaa keula kohti Oulujärveä. Kannen alla tunteella lämmitetty höyrykone puksuttaa tasaisella rytmillä ja vie alusta eteenpäin melkein äänettömästi. Ohitamme Kajaaninjoella Lönnrotia ja Leinoa innoittaneet maisemat ja kohta edessä avautuu Suomen suurin yhtenäinen järvenselkä. Jyrkät hiekkatörmät kimaltavat kesäauringossa. Tämä on aitoa höyrylaivatunnelmaa!

Höyrylaiva S/S Kouta on Suomen ja Euroopan pohjoisin edelleen liikennöivä sisävesien höyrylaiva. Alus on liikennöinyt Kainuun vesillä vuodesta 1921 lähtien. Laivalla voit kokea entisaikojen tunnelmaa sekä nauttia kesäisistä järvimaisemista.

Tarkista ajantasainen risteilyaikataulu ja varaustilanne verkkokaupastamme www.oulujarviristeilyt.fi

Järjestä oma tilaisuus tai tapahtuma Höyrylaivalla

Kouta-laivalla voit myös järjestää yrityksesi asiakastilaisuuden, henkilöstön virkistyspäivät tai viettää ainutlaatuisen juhlapäivän. Kouta liikennöi tilauksesta kesäkuusta lokakuulle asti ja laivalla on järjestetty jo satoja tilaisuuksia tyytyväisille asiakkaille.

Lisätietoja tilausristeilyistä osoitteessa www.oulujarviristeilyt.fi tai sähköpostilla tilaus@oulujarviristeilyt.fi

Tekemistä

Köydet irrotetaan ja valkokylkinen alus halkoo Kajaanin joen virtaa keula kohti Oulujärveä. Kannen alla tunteella lämmitetty höyrykone puksuttaa tasaisella rytmillä ja vie alusta eteenpäin melkein äänettömästi.

Höyrylaiva Kouta - höyrylaivan matkassa Ärjänsaareen

Oulujärven Laiva-Osakeyhtiö

Kalkkisillantie 4
87200 Kajaani
Array
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!