Hotelli Vuokatti & Suites huoneistot järven rannalla

Hotelli – Ravintola & Suites.
– Comfortable all year around-

Ainutlaatuinen ja yksityinen majoitus kohde Nuasjärven rannalla Vuokatissa.

Tarjoamme Sinulle laadukasta majoitusta ja hyvää ruokaa, luonnon rauhassa, järven rannalla, kuitenkin lähellä kaikkia Vuokatin alueen palveluita.

Voit valita, haluatko majoittua idyllisessä hotellissamme vai haluatko majoittua omatoimisesti täysin varustelluissa loma-huoneistoissamme.

Uusi moderni Suites 3, Kivilinna, on rakenteilla. Kivilinna tuo käyttöönne 23 uutta huoneistoa, ja on valmiina ottamaan vastaan vieraat jouluna 2019.

Harrasteet

Kesäharrasteet: Minigolf, basecamp -monitoimikenttä, polkupyörät ja Honkalinna panoramasauna ja sen ulko-allas, (talvisin avanto) ja tietysti läpi vuoden käytössä oleva kuntosalimme, ovat käytössäsi veloituksetta. Hotellin oma uimaranta, laituri ja terassi tuolit käytössänne vapaasti.

Talvisaikaan ladulle suoraan hotellin pihapiiristä.

Aamiainen näköalalla Hotelli Vuokatissa

Ravintola Nuaksen aamiaispöydän antimilla saat hyvän alun päivään ja ihailet ikkunoista avautuvaa järvimaisemaa. Kesäaikaan tietysti pääsette nauttimaan aamiaisenne terassilla.

Ryhmille avoinna oleva ruokaravintolamme tarjoaa maistuvia annoksia sesonkivaihtelut huomioiden ja sen tiloissa järjestetään taatusti Vuokatin parhaissa maisemissa varustetut perhejuhlat, syntymäpäivät tai yritysjuhlat.

Hotelliaamiainen täydentää loman ja voit varata sen hotellista haluamillesi päiville.

Honkalinna-sauna ja sen ulkoallas ovat erikoisuus, jota et löydä muualta.

Tervetuloa vieraaksemme!

– Nähdään pian Vuokatissa-

Tarjoukset

Evening views at Hotel Vuokatti
Loma lähellä - varaa syksyinen loma Hotelli Vuokatti & Suites

Tekemistä

Minigolf sopii mainiosti koko perheen hupailuksi tai ryhmien rennoksi kisailulajiksi. Perinteisen golfin tapaan minigolfissa pyritään puttaamaan pallo reikään mahdollisimman vähin lyönnein.
Ryhmäliikuntatunneilla hiki virtaa ja kunto kohoaa. Katinkullan ja Vuokatti Sportin viikko-ohjelmissa on monelle kuntotasolle sopivia tunteja.

Hotelli Vuokatti & Suites

Suvikkaantie 6
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!