Hotelli Vuokatti & Suites huoneistot järven rannalla

Hotelli – Ravintola & Suites.
– Comfortable all year around-

Ainutlaatuinen ja yksityinen majoituskohde Nuasjärven rannalla Vuokatissa.

Tarjoamme Sinulle laadukasta majoitusta luonnon rauhassa, järven rannalla. Sijaitsemme kuitenkin lähellä kaikkia Vuokatin alueen monipuolisia palveluita.

Voit valita, haluatko majoittua idyllisessä hotellissamme vai viihdytkö omatoimisesti täysin varustelluissa loma-huoneistoissamme.

Uusi moderni Suites 3 “Kivilinna” on parhaillaan rakenteilla. Kivilinna tuo käyttöönne 23 uutta huoneistoa, ja on valmiina ottamaan vastaan vieraat jouluna 2019.

Hierontapalvelut

Uutuutena Hotelli Vuokatti tarjoaa hierontapalveluita. Urheiluhieroja Heidi Haatajalle voit varata ajan suoraan nettisivuiltamme tai soittamalla vastaanottoon.

Hinnasto:

30min / 30e

60min / 50e

90min / 80e

Harrasteet

Kesäharrasteet: Minigolf, basecamp -monitoimikenttä, polkupyörät ja Honkalinna panoramasauna ja sen ulko-allas (talvisin avanto) ja tietysti läpi vuoden käytössä oleva kuntosalimme, ovat käytössäsi veloituksetta. Hotellin oma uimaranta, laituri ja terassituolit käytössänne vapaasti.

Talvisaikaan ladulle suoraan hotellin pihapiiristä.

Aamiainen näköalalla Hotelli Vuokatissa

Ravintola Nuaksen aamiaispöydän antimilla saat hyvän alun päivään ja ihailet ikkunoista avautuvaa järvimaisemaa. Kesäaikaan tietysti pääsette nauttimaan aamiaisenne terassilla.

Ruoka ravintolamme avataan talvikaudelle torstaina 5.12. klo 18.00 ja olemme avoinna tiistaista -lauantaihin aina klo 17.00 -22.00.
Tutustu uuteen listaan nettisivuillamme, Tervetuloa!
Ravintolamme tarjoaa maistuvia annoksia sesonkivaihtelut huomioiden ja sen tiloissa järjestetään taatusti Vuokatin parhaissa maisemissa varustetut perhejuhlat, syntymäpäivät tai yritysjuhlat.

Hotelliaamiainen täydentää loman ja voit varata sen hotellista haluamillesi päiville.

Honkalinna-sauna ja sen ulkoallas ovat erikoisuus, jota et löydä muualta.

Tervetuloa vieraaksemme!

– Nähdään pian Vuokatissa-

Tekemistä

Minigolf sopii mainiosti koko perheen hupailuksi tai ryhmien rennoksi kisailulajiksi. Perinteisen golfin tapaan minigolfissa pyritään puttaamaan pallo reikään mahdollisimman vähin lyönnein.
Ryhmäliikuntatunneilla hiki virtaa ja kunto kohoaa. Katinkullan ja Vuokatti Sportin viikko-ohjelmissa on monelle kuntotasolle sopivia tunteja.

Hotelli Vuokatti & Suites

Suvikkaantie 6
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!