Hotelli Vuokatti, Suites & Villas huoneistot järven rannalla

Hotelli, Suites & Villas
Quality by the lake

Ainutlaatuinen ja yksityinen majoituskohde Nuasjärven rannalla Vuokatissa.

Tarjoamme teille laadukasta majoitusta luonnon rauhassa, järven rannalla. Sijaitsemme kuitenkin lähellä kaikkia Vuokatin alueen monipuolisia palveluita.

Voit valita, haluatko majoittua idyllisessä hotellissamme vai viihdytkö omatoimisesti täysin varustelluissa loma-huoneistoissamme. Kolmas majoitusvaihto on upealla paikalla, noin 300 metrin päässä hotellilta sijaitsevat Rantavillat!

Tervetuloa vieraaksemme Hotelli Vuokattiin!

Hierontapalvelut

Uutuutena Hotelli Vuokatti tarjoaa hierontapalveluita. Urheiluhieroja Heidi Haatajalle voit varata ajan suoraan nettisivuiltamme tai soittamalla vastaanottoon.

Hinnasto:

30min / 30e

60min / 50e

90min / 80e

Harrasteet

Kesäharrasteet: Minigolf, basecamp -monitoimikenttä, polkupyörät ja Honkalinna panoramasauna ja sen ulko-allas (talvisin avanto) ja tietysti läpi vuoden käytössä oleva kuntosalimme, ovat käytössäsi veloituksetta. Hotellin oma uimaranta, laituri ja terassituolit käytössänne vapaasti.

Talvisaikaan ladulle suoraan hotellin pihapiiristä.

Hotelli Vuokatin ravintola

Maisemaravintolamme aamiaispöydän antimilla saat hyvän alun päivään ja ihailet ikkunoista avautuvaa järvimaisemaa. Kesäaikaan tietysti pääsette nauttimaan aamiaisenne terassilla.

Tilausravintolamme tarjoaa maistuvia annoksia sesonkivaihtelut huomioiden ja sen tiloissa järjestetään taatusti Vuokatin parhaissa maisemissa varustetut perhejuhlat, syntymäpäivät tai yritysjuhlat.

Hotelliaamiainen täydentää loman ja voit varata sen hotellista haluamillesi päiville.

Honkalinna-sauna ja sen ulkoallas ovat erikoisuus, jota et löydä muualta.

Tervetuloa vieraaksemme!

Tekemistä

Minigolf sopii mainiosti koko perheen hupailuksi tai ryhmien rennoksi kisailulajiksi. Perinteisen golfin tapaan minigolfissa pyritään puttaamaan pallo reikään mahdollisimman vähin lyönnein.
Ryhmäliikuntatunneilla hiki virtaa ja kunto kohoaa. Katinkullan ja Vuokatti Sportin viikko-ohjelmissa on monelle kuntotasolle sopivia tunteja.

Hotelli Vuokatti & Suites

Suvikkaantie 6
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!