Holiday Club Katinkullan ravintolat

O’Learys

O’Learys on bostonilaistyyppinen sporttibaari, jossa nautitaan amerikkalaisista herkuista urheilun siivittämänä. Lapsille on tarjolla oma ruokalista. Baarista löytyy useita screenejä, joista on mahdollisuus seurata niin formuloita, futista kuin lätkääkin.

Classic Pizza

Classic Pizza toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi viihtyisään ympäristöön ystävällisen palvelun ja toinen toistaan herkullisempien ruokaelämysten äärelle. Lupauksemme on olla se parempi pizzaravintola, johon asiakkaamme palaavat aina uudelleen syömään ja hengähtämään arjen keskellä.

Easy Kitchen

Holiday Club Katinkullan Easy Kitchenissä tarjoillaan runsas hotelliaamiainen, joka sisältää monipuolisia vaihtoehtoja moneen makuun – lomalla saat itse koota oman herkkuaamupalasi lukuisista vaihtoehdoista. Gluteenittomat ja laktoosittomat ruokavaliot on myös huomioitu.

Lounasbuffee ma–pe 11.30–15.

Lue lisää Holiday Club Katinkullan ravintoloista.

Tekemistä

Katinkullan korkeatasoinen, tyylikäs ja monipuolinen kylpylä tarjoaa lomaviihdettä koko perheelle ympäri vuoden.
Katinkulta Spa allasbaari
Holiday Club Katinkullan hyvinvointiosasto Harmony Spassa hemmottelet itseäsi rentouttavissa hoidoissa ja hieronnoissa.
Katinkulta Golfin Vuokatti Par-3 radan yhteyteen on avattu kaikille avoin futisgolf-rata, jossa reitin varrella on 9 "maalia" eli halkaisijaltaan 52 cm reikää.
Holiday Club Katinkulta Golf
Katinkulta Golfin kausi avataan huhti–toukokuun vaihteessa. Valoisten kesäöiden ansiosta tiiausaikoja riittää yötunneille saakka.

Holiday Club Katinkulta

Katinkullantie 15
88610 Vuokatti, Suomi
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!