Holiday Club Katinkullan ravintolat

Maisemaravintola

Ravintola tarjoaa herkkuja à la carte -listalta. Perheen pienimmille löytyy oma ruokalista. Suuremmille seurueille löytyy myös menu-vaihtoehtoja.

Ravintola Easy Kitchen

Easy Kitchen -ravintola tarjoaa herkkuja à la carte -listalta sekä arkisin buffet-pöydästä suuremmallekin seurueelle. Perheen pienimmille löytyy leikkipaikka ja oma ruokalista. Voit ostaa myös mukaan maukkaita annoksia.

O´Learys

O’Learys on bostonilaistyyppinen sporttibaari, jossa nautitaan amerikkalaisista herkuista urheilun siivittämänä. Lapsille on tarjolla oma ruokalista. Baarista löytyy useita screenejä, joista päästään seuraamaan niin formuloita, futista kuin lätkääkin.

Classic Pizza

Classic Pizza on kotimaisen perheyrityksen ketju, joka Glorian lukijaäänestyksen mukaan valmistaa myös Suomen parhaat pizzat. Classic Pizzasta löydät pizzan uudelleen, erilaisena ja herkullisempana.

Katinkullan yökerho

Katinkullan yökerhossa järjestetään arkipäivisin levy- ja karaoketansseja. Viikonloppuisin rytmistä vastaa DJ. Yökerhoon on vapaa pääsy kaikkina iltoina. Yökerho on mahdollista varata yksityisbileisiin.

Lue lisää Holiday Club Katinkullan ravintoloista.

Tapahtumat

Katinkullassa karaoke-illat tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin!
18.1.2019 22:00-03:00
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!