Holiday Club Katinkullan harrasteet

Holiday Club Katinkullan monipuolinen viikko-ohjelma auttaa suunnittelemaan lomanviettoasi, sillä Katinkullan osakkaille ja muille vieraille on varattu järjestettyä ohjelmaa koko loman ajaksi. Viikko-ohjelmaan on listattu muun muassa tekemistä lapsille,  ravintolapalveluiden erikoisuudet sekä paljon muuta Vuokatin alueen tarjontaa. Viikko-ohjelma on esillä myös klubin ilmoitustaululta.

Jos säät eivät ole suosiollisia ulkoilulle, Katinkullassa voit palloilla myös sisällä! Katinkullassa harrastetaan useita sisälajeja oman kunnon ja mieltymysten mukaisesti. Hikeä voi vuodattaa allasosaston ja saunan lisäksi muun muassa kuntosalilla ja palloilukentillä tenniksen, squashin, sulkapallon, sählyn ja lentopallon parissa.

Holiday Club Katinkullan kylpylä

Katinkullan korkeatasoinen, tyylikäs ja monipuolinen kylpylä tarjoaa lomaviihdettä koko perheelle ympäri vuoden. Kylpylässä on yli 20 erillistä allasta, porealtaita, vastavirta-altaita, hierovia suihkuja, suihkulähde sekä lapsille vesiliukumäki. Lapsille kylpylästä löytyy lisäksi oma lämmin lasten allas, kellukkeita ja uimamattoja. Veden ja ilman lämpötila on aina +32 ºC.

Katinkullan sisätennis

  • 5 sisäkenttää
  • kentillä Velour Tennis Finale -pinnoitus
  • yksityistunteja ajanvarauksella
  • tennistunteja eritasoisille pelaajille

Katinkullan squash ja sulkapallo

  • 1 squashkenttä
  • 5 sulkapallokenttää
  • valmennusta molempiin lajeihin

Keilat kumoon

Keilaus on yksi suosituimpia harrasteita Katinkullassa. Holiday Club Katinkullan kuusiratainen Brunswick-keilarata tarjoaa haasteita niin lajia vasta harjoitteleville kuin kokeneemmillekin harrastajille. Katinkullan henkilökunta antaa tarvittaessa opetusta ja ohjausta lajiin. Välineet tulevat talon puolesta, joten lajiin pääsee käsiksi pienin kustannuksin.

Ohjattu liikunta

Jumppaa itsesi kuntoon Katinkullassa. Runsaasta ryhmäliikuntatarjonnasta löytyvät mm. Lavis, saunayoga, ja suositut Les Mills tunnit, bodypump ja bodybalance

Lapset ja nuoret

Lapsille ja nuorille on mukavaa ohjelmaa sekä kavereita joka päivä. Lastenmaailma on maksullinen lomapäiväkoti, jossa lapsesi ovat valvotussa hoidossa. Lastenmaailmassa lapsesi viihtyvät leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Kysy lisätietoja Lasten maailmasta, puh. 030 686 3384.

Tapahtumat

Katinkullassa on tapahtumia ympäri vuoden, kuten konsertteja, bileitä ja golfkisoja. Seuraa Holiday Club Katinkullan ja Vuokatin verkkosivuja, niin pysyt ajantasalla tapahtumista!

Harmony Spa -hyvinvointiosasto

Holiday Club Katinkullan Harmony Spa -hyvinvointiosasto on hemmottelevien hoitojen paratiisi. Voit kruunata oleskelusi Katinkullassa pienellä hemmotteluhetkellä. Yksilölliset, tasokkaat hoidot tekevät hoitolakäynnistäsi elämyksen. Rentoudu hieronnassa päivän ulkoilun jälkeen, nauti upeista vartalo- tai kasvohoidoista. Katso hoitokuvaukset valitse juuri sinulle sopivin hoito. Suosittelemme hoidon varaamista jo ennen lomaa saatavuuden varmistamiseksi!

Hyvinvointiosaston myymälästä löydät myös laadukkaita vaatteita, lahjoja ja esim. uima-asuja.

Tarjoukset

Holiday Club Resorts
Kylpyläloma Katinkullassa alkaen 59 €/henkilö. Hinta sisältää majoituksen aamiasella ja kylpylän vapaan käytön.

Tekemistä

Holiday Club Katinkulta Spa
Katinkullan korkeatasoinen, tyylikäs ja monipuolinen kylpylä tarjoaa lomaviihdettä koko perheelle ympäri vuoden.
Katinkulta Spa allasbaari
Holiday Club Katinkullan hyvinvointiosasto Harmony Spassa hemmottelet itseäsi rentouttavissa hoidoissa ja hieronnoissa.
Katinkulta Golfin Vuokatti Par-3 radan yhteyteen on avattu kaikille avoin futisgolf-rata, jossa reitin varrella on 9 "maalia" eli halkaisijaltaan 52 cm reikää.
Holiday Club Katinkulta Golf
Katinkulta Golfin kausi avataan huhti–toukokuun vaihteessa. Valoisten kesäöiden ansiosta tiiausaikoja riittää yötunneille saakka.
Holiday Club Katinkulta keilaus
Keilaus on yksi suosituimpia harrasteita Katinkullassa. Holiday Club Katinkullan kuusiratainen Brunswick-keilarata tarjoaa haasteita niin lajia vasta harjoitteleville kuin kokeneemmillekin harrastajille
Minigolf sopii mainiosti koko perheen hupailuksi tai ryhmien rennoksi kisailulajiksi. Perinteisen golfin tapaan minigolfissa pyritään puttaamaan pallo reikään mahdollisimman vähin lyönnein.
Vuokatti tarjoaa retkipyöräilyyn useita mielenkiintoisia reittejä sekä maastopyöräilijöille haastavia ylä- ja alamäkiä luonnon helmassa.
Ryhmäliikuntatunneilla hiki virtaa ja kunto kohoaa. Katinkullan ja Vuokatti Sportin viikko-ohjelmissa on monelle kuntotasolle sopivia tunteja.
Lapsille ja nuorille on mukavaa ohjelmaa sekä kavereita joka päivä. Lastenmaailma on maksullinen lomapäiväkoti, jossa lapsesi ovat valvotussa hoidossa.
Holiday Club Katinkulta harrasteet
Säällä kuin säällä pallopelien ystävät hikoilevat Vuokatti Sportilla ja Katinkullassa sählyn, tenniksen, squashin sekä sulka-, kori- ja lentopallon parissa.
Katinkullan sisätennis tarjoaa viisi sisäkenttää, joilla on Velour Tennis Finale -pinnoitus.
Holiday Club Katinkulta Harrasteet
Katinkullalta löydät yhden squashkentän ja viisi sulkapallokenttää.
Holiday Club Katinkulta harrasteet
Katinkullan viikko-ohjelmista löydät ohjatut jumpat ja pallopeliharrasteet. Lastenmaailman viikko-ohjelma puolestaan tarjoaa hupia perheen pienimmille. Tutustu ja lähde mukaan!

Holiday Club Katinkulta

Katinkullantie 15
88610 Vuokatti, Suomi
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!