Holiday Club Katinkullan harrasteet

Holiday Club Katinkullan monipuolinen viikko-ohjelma auttaa suunnittelemaan lomanviettoasi, sillä Katinkullan osakkaille ja muille vieraille on varattu järjestettyä ohjelmaa koko loman ajaksi. Viikko-ohjelmaan on listattu muun muassa tekemistä lapsille, kylpylä- ja saunamaailman tapahtumat, retket, ravintolapalveluiden erikoisuudet sekä paljon muuta Vuokatin alueen tarjontaa. Viikko-ohjelma on esillä myös klubin ilmoitustaululta.

Jos säät eivät ole suosiollisia ulkoilulle, Katinkullassa voit palloilla myös sisällä! Katinkullassa harrastetaan useita sisälajeja oman kunnon ja mieltymysten mukaisesti. Hikeä voi vuodattaa allasosaston ja saunan lisäksi muun muassa kuntosalilla ja palloilukentillä tenniksen, squashin, sulkapallon, sählyn ja lentopallon parissa.

Holiday Club Katinkullan kylpylä

Katinkullan korkeatasoinen, tyylikäs ja monipuolinen kylpylä tarjoaa lomaviihdettä koko perheelle ympäri vuoden. Kylpylässä on yli 20 erillistä allasta, porealtaita, vastavirta-altaita, hierovia suihkuja, suihkulähde sekä lapsille vesiliukumäki. Lapsille kylpylästä löytyy lisäksi oma lämmin lasten allas, kellukkeita ja uimamattoja. Veden ja ilman lämpötila on aina +32 ºC.

Katinkullan sisätennis

  • 5 sisäkenttää
  • kentillä Velour Tennis Finale -pinnoitus
  • yksityistunteja ajanvarauksella
  • tennistunteja eritasoisille pelaajille

Katinkullan squash ja sulkapallo

  • 1 squashkenttä
  • 5 sulkapallokenttää
  • valmennusta molempiin lajeihin

Keilat kumoon

Keilaus on yksi suosituimpia harrasteita Katinkullassa. Holiday Club Katinkullan kuusiratainen Brunswick-keilarata tarjoaa haasteita niin lajia vasta harjoitteleville kuin kokeneemmillekin harrastajille. Katinkullan henkilökunta antaa tarvittaessa opetusta ja ohjausta lajiin. Välineet tulevat talon puolesta, joten lajiin pääsee käsiksi pienin kustannuksin.

Ohjattu liikunta

Jumppaa itsesi kuntoon Katinkullassa. Holiday Club Katinkullassa on tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia jumppia perinteisen kuntosalin lisäksi. Aamu- ja vesijumpan lisäksi valittavanasi on vauhdikkaat Les Millsin Bodypump, Bodystep ja Bodychallenge. ChiBall, fitball ja syvävenytykset ovat rauhallisempia palauttavia harjoituksia.

Lapset ja nuoret

Lapsille ja nuorille on mukavaa ohjelmaa sekä kavereita joka päivä. Lastenmaailma on maksullinen lomapäiväkoti, jossa lapsesi ovat valvotussa hoidossa. Lastenmaailmassa lapsesi viihtyvät leikkien, pelien ja askartelujen parissa. Tarjoamme lastenhoitoa myös ilta-aikaan, kysy lisätietoja Lasten maailmasta, puh. 030 686 3384.

Tapahtumat

Katinkullassa on tapahtumia ympäri vuoden, kuten konsertteja, bileitä ja golfkisoja. Seuraa Holiday Club Katinkullan ja Vuokatin verkkosivuja, niin pysyt ajantasalla tapahtumista!

Harmony Spa -hyvinvointiosasto

Holiday Club Katinkullan Harmony Spa -hyvinvointiosasto on hemmottelevien hoitojen paratiisi. Voit kruunata oleskelusi Katinkullassa pienellä hemmotteluhetkellä. Yksilölliset, tasokkaat hoidot tekevät hoitolakäynnistäsi elämyksen. Rentoudu hieronnassa päivän ulkoilun jälkeen, nauti upeista vartalo- tai kasvohoidoista. Katso hoitokuvaukset valitse juuri sinulle sopivin hoito. Suosittelemme hoidon varaamista jo ennen lomaa saatavuuden varmistamiseksi!

Tapahtumat

Katinkullassa karaoke-illat tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin!
18.1.2019 22:00-03:00
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!