GoVuokatti

GoVuokatin laadukkaista ohjelmista löydät sopivat tekemiset monenlaisiin tilanteisiin. Ohjelmavaihtoehdoissa on toivomustenne mukaisesti liikuntaa, ulkoilua, vauhtia ja jännitystä tai rentoa yhdessäoloa. Erilaiset illanvietto-ohjelmat kruunaavat aktiiviset päivät. Tervetuloa kokemaan jännittävää sykkeen nostatusta tai paluuta luonnon rytmiin.

Suuremmat ohjelmakokonaisuudet rakennamme asiakkaan toiveiden mukaan hyödyntäen palveluissamme uusinta tekniikkaa ja innovaatioita sekä laajaa yhteistyöverkostoamme. Kauttamme saatte ohjelmien lisäksi myös Vuokatin parhaat majoitukset sekä kaikki muut mahdolliset palvelut.

Tuomme tarvittaessa ohjelmamme ja kalustomme asiakkaan toivomaan paikkaan, esimerkiksi suositut elämyslaitteemme toimivat vetonauloina erilaisissa yleisötapahtumissa.

Erämaatukikohtanamme toimii metsän keskellä sijaitseva edustuskäyttöön kunnostettu Puikkokosken metsäkämppä. Paikka soveltuu mainiosti illanviettoihin, perhejuhliin, harrastustoimintoihin ja ulkoiluun. Kämpän pihapiirissä järjestämme monenlaisia hauskoja ja vauhdikkaita ryhmäohjelmia. Syksyisin Puikkokoski toimii metsästäjien tukikohtana, tilalla on metsästysoikeus lähes 5 000 hehtaarin alueelle.

GoVuokatti

Vuokatinhovintie 15
88610 Vuokatti, Finland
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!