Ravintola Kipon suomalainen ja vahvasti kainuulaishenkinen ruoka, savupirtin hämy, kainuulaisen luonnon äänet taustalla tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.
Kippo on myös hyvin suosittu juhlien pitopaikka ja se onkin varattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Vuodesta 2010 alkaen ravintolalla on ollut Suomen Juustoseuran suosituskilpi. 
 
 
 
 
Amarillo on nyt young, fresh and new! Uusi Amarillo tuo ihmiset yhteen herkuttelemaan ja nauttimaan, yhdelle juomalle – tai vaikka vähän pidemmäksikin aikaa. Tuo omat frendit mukana tai luota onneesi: uusia ystäviä löytyy varmasti.
 
Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja, parhaita lemppareita unohtamatta. Ruoan lisäksi tarjolla on tietysti kurkun  kostuketta ja mukavaa filistä! Tervetuloa tutustumaan! Arki erottaa, Amarillo yhdistää.
 
 
 
Break Sokos Hotel Vuokatin Aamiaishuone Hellassa tarjoillaan runsas Break aamiainen ma-pe klo 6-10, la-su 7-11. 

Toivotamme myös hotellin ulkopuoliset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi aamiaiselle. Aamiaisen hinta S-Etukortilla 15 € /hlö (norm. 16,70 €). 4-12 vuotiaat maksavat ikävuosiensa mukaisesti, 1 € / ikävuosi.
 
Muina aikoina tyylikästä tilaa voi käyttää tilausravintolana erilaisiin yksityistilaisuuksiin.
Ota yhteyttä, sales.kajaanivuokatti@sokoshotels.fi.
 
 
 

Tarjoukset

Ja nämä kesäyöt ei niille ole vertaa! Varaa nyt kesän lomat jopa -25% päivän hintaa edullisemmin. Edun saat kirjautumalla sokoshotels.fissä.
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!