Hyvä asiakkaamme,

joudumme sopeuttamaan toimintaamme ravintoloissamme koronaviruspandemian vuoksi.Ravintola Kippo ja Aamiaishuone Hella suljetaan toistaiseksi 28.3.2020 alkaen.1.4.2020 alkaen take away -annoksia on myynnissä supistetuin aukioloajoin Amarillossa. Tarjolla on lounasta ja a la carte annoksia. Lounas 7,50€, a la carte annokset -20% S-etukortilla 13.4.2020 saakka.Katso listat ja Amarillon aukioloajat tästä.Nouda ja herkuttele kotona!

Ravintola Kipon suomalainen ja vahvasti kainuulaishenkinen ruoka, savupirtin hämy, kainuulaisen luonnon äänet taustalla tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Kippo on myös hyvin suosittu juhlien pitopaikka ja se onkin varattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Vuodesta 2010 alkaen ravintolalla on ollut Suomen Juustoseuran suosituskilpi. Kippo on avoinna ympäri vuoden tiistaista lauantaihin, sesonkeina myös sunnuntaisin ja maanantaisin.
Amarillo on nyt young, fresh and new! Uusi Amarillo tuo ihmiset yhteen herkuttelemaan ja nauttimaan, yhdelle juomalle – tai vaikka vähän pidemmäksikin aikaa. Tuo omat frendit mukana tai luota onneesi: uusia ystäviä löytyy varmasti.Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja, parhaita lemppareita unohtamatta. Ruoan lisäksi tarjolla on tietysti kurkun  kostuketta ja mukavaa filistä! Tervetuloa tutustumaan!Arki erottaa, Amarillo yhdistää.
Aamiaista ja lounasta. Illalla tyylikäs tilausravintola juuri sinulle! Break Sokos Hotel Vuokatin uudessa Aamiaishuone Hellassa tarjoillaan runsas aamupala ma-pe klo 6-10, la-su 8-11 ja maittava lounas ma-pe klo 11-14. Muuna aikana tilaa voi käyttää tilausravintolana erilaisiin yksityistilaisuuksiin.

Tekemistä

Ryhmäliikuntatunneilla hiki virtaa ja kunto kohoaa. Katinkullan ja Vuokatti Sportin viikko-ohjelmissa on monelle kuntotasolle sopivia tunteja.
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!